Var bende birşeyler!

eses34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
68
4
18
Arkadaşlar size şimdi abartmadan yaşadıklarımı anlatacağım. Başımda acayip bir şanssızlık var hiçbir işim yolunda gitmiyor neye heveslensem kursağımda kalıyor, ne istesem olmuyor, neye elimi atsam kuruyor, ruhende hiç iyi değilim sürekli bunalma, yorgunluk, bitkinlik ve çok büyük bir mutsuzluk var

Ailecek dini görevlerimize dikkat ederiz hani eskiler bilirler aklınıza farklı birşey gelmesin. Sürekli dua ediyorum Kuran okuyorum ama yok daha kötü oluyorum. Ne işten, ne aşktan, ne çevreden herşeyde bi olumsuzluk çekiyorum sanki eskiden böyle değildim ben bana ne oldu bilmiyorum

Artık bana büyü flan mı yaptırdılar diye düşünmekten kendimi alı koyamıyorum çünkü etrafımda beni kariyerimi çekemeyen insanlar çok özellikle akrabalardan. Bana dua olsun başka birşey olsun çözüm yolları söyleyin lütfen :84::84::84::84:

güzel şeyler bir anda oluyor. Ben de senin gibiydim ve birgün öyle şeyler oldu ki arkası çorap söküğü gibi geldi :) şükürler olsun her şey yolunda şuan. Sana düşen sadece sabretmek çünkü Allah mükafatını kat kat veriyor

Belki sen sürekli kötüyü düşünerek çağırıyorsundur negatif şeyleri.
Büyü var mıdır orasını bilemicem :26:
Hani derler ya iyi düşün iyi olsun

Bunun için bekledim bekliyorum Ama insanoğlu sonuçta biryerden sonra artık dayanamaz hala geliyor.

Eger ki büyüden şüpheleniyosan evini temizlediğin suya sirke dök onla temizle evini. Her köşeye bi kaç damla sirke dök evin giriş kapısına dök iyi gelir. Eskiden teyzem bize çok büyü yapardı ordan biliyorym.
Hele annemin bi ara o kadar piskolojisi bozulmuştu ki büyü diye diye bi gün hamama gittik beni orda bi kaba ayıptır söylemesi işettirdi. Bnde küçüğüm tabi annem tuvalete gitmiyim diye yapıyo sandım. Sonra kapat gözünü dedi kafamdan aşşağ döktü idrarımı sonra kendi kafasına da dökmüştü galiba :) tam hatırlamıyorum çok küçüktüm

hayırlısı böleymıs demekki cnm.. sen sabırla dua et.. allahtan umıt kesılmez..

Bence de kötü düşünerek kötüyü çağırıyorsunuz. Olumlu düşüncenin gücüne çok inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…