- 10 Kasım 2019
- 695
- 588
- 53
- Konu Sahibi Seftalireceli
-
Normali bu ama baştan kendini ezdirmeyi kabul etmiş, ben böyle bir kararı verecek cesareti göremedim konu sahibinde.Baştan hata etmişsin
Şimdiye kadar ailenin ve senin diretmeleri ile yaşadım
Bundan sonra kendim olduğum gibi yaşıcam
Kabul etmiyorsan ailemin evindeyken hazır, hiç dönmeyeyim de.
Erkek milleti işte köprüyü geçene kadar ayıya dayı misali . Evlenene kadar seni olduğu kabul.eden zihniyet nikah olunca bi namus kıskançlık çabası ile seni baştan istediği gibi şekillendirmeye çalışıyor.. bunun en açık örneği bu .. en başta belki söylense size evlenmeden rest çekecek kabul etmeyeceksin.. ama evlenince mecbur gibi tutuluyor.. kıskançlık olmalı ama hastalık boyutunda değil.. sizinki.malasef hastalık boyutunda kasiyer bile kullanıldığına göre.. bu erkek milleti kadının kendi namusunu korunabileceği fikrini kabul etmedikçe böyle koruma adı altında saçmalıklar hep devam.edecek .. ailede gelini sanki aileye uyması gereken bi nesne gibi görüp bizim ailenin kuralları diye başlayan ve sizin sevmediği yöneldi değiştirme faliyeti ile devam eden saçmalıkları bırakmadıkları sürece.. böyle emanet hayatlar yasayan mutsuz genç kadınlar çoğalacak malasef ..Hanımlar merhaba.Ben eşimin ailesinin zoru ile tesettüre girdim.Ben 22 Eşim 24 yaşında. Evlendiğimiz 5 ay açıktım.Sonra eşimin de aklına girip sürekli başının etini yedikleri için o da tesettüre gir ben bunların baskılarından bıktım dedi.Eşim tehtid bile etti beni tesettüre girmezsen ayrılırız diye.Tabiki buna boyun eğmek en büyük hatamdı.2 yıldır tesettürlüyüm fakat gelin görün ki tamamen içimden gelmeyerek, dayatma ile olmuş bir şey.Şimdi biz ailesinin olmadığı başka bir şehire gidiyoruz eşim jandarma eğitimini bitirince gideceğiz.Ben açılmak istiyorum fakat bu kez de eşim izin vermiyor. Şunu da belirtmek istiyorum eşim aşırı derecede çok kıskanç.Çook yersiz kıslançlığı var. Markette kasiyer erkekmi değilmi diye bakıp erkek ise beni markete tek göndermiyor.Zihniyeti o kadar kör ki. Evliliğimizin 3.yılı olucak ben hala bunlarla uğraşıyorum.Eşim eğitimde ben annemlerde kalıyorum ve burda başımı açıyorum. Çünkü kapattığım zaman ben kendimi kendim gibi hissedemiyorum.Eşime söylüyorum senin zorla dayatma ile yaptırdığın şey benim içimden gelmediği için sevap olmuyor diye ama anlamıyor.Laf atan taciz eden açıkkende yapıyor başıma türbanı alınca da. Ama anlatamıyorum bi türlü.Terapiste bile gitmeyi düşündüm ama olmuyor ben gelmem terapiste falan diyor.Lütfen fikirlerinizi bekliyorum bu durumu naaıl değiştirebilirim?
Çok net boşanırım. O bir örtü taktirabilmek için sizden boşanmayı göze alabiliyorsa siz de kendi kişiliğiniz için bunu yapabilmelisiniz.Hanımlar merhaba.Ben eşimin ailesinin zoru ile tesettüre girdim.Ben 22 Eşim 24 yaşında. Evlendiğimiz 5 ay açıktım.Sonra eşimin de aklına girip sürekli başının etini yedikleri için o da tesettüre gir ben bunların baskılarından bıktım dedi.Eşim tehtid bile etti beni tesettüre girmezsen ayrılırız diye.Tabiki buna boyun eğmek en büyük hatamdı.2 yıldır tesettürlüyüm fakat gelin görün ki tamamen içimden gelmeyerek, dayatma ile olmuş bir şey.Şimdi biz ailesinin olmadığı başka bir şehire gidiyoruz eşim jandarma eğitimini bitirince gideceğiz.Ben açılmak istiyorum fakat bu kez de eşim izin vermiyor. Şunu da belirtmek istiyorum eşim aşırı derecede çok kıskanç.Çook yersiz kıslançlığı var. Markette kasiyer erkekmi değilmi diye bakıp erkek ise beni markete tek göndermiyor.Zihniyeti o kadar kör ki. Evliliğimizin 3.yılı olucak ben hala bunlarla uğraşıyorum.Eşim eğitimde ben annemlerde kalıyorum ve burda başımı açıyorum. Çünkü kapattığım zaman ben kendimi kendim gibi hissedemiyorum.Eşime söylüyorum senin zorla dayatma ile yaptırdığın şey benim içimden gelmediği için sevap olmuyor diye ama anlamıyor.Laf atan taciz eden açıkkende yapıyor başıma türbanı alınca da. Ama anlatamıyorum bi türlü.Terapiste bile gitmeyi düşündüm ama olmuyor ben gelmem terapiste falan diyor.Lütfen fikirlerinizi bekliyorum bu durumu naaıl değiştirebilirim?
Evlenmeden once hicmi konusulmadi bu konular tesettur,kiskanclik bilmiyormuydunuzHanımlar merhaba.Ben eşimin ailesinin zoru ile tesettüre girdim.Ben 22 Eşim 24 yaşında. Evlendiğimiz 5 ay açıktım.Sonra eşimin de aklına girip sürekli başının etini yedikleri için o da tesettüre gir ben bunların baskılarından bıktım dedi.Eşim tehtid bile etti beni tesettüre girmezsen ayrılırız diye.Tabiki buna boyun eğmek en büyük hatamdı.2 yıldır tesettürlüyüm fakat gelin görün ki tamamen içimden gelmeyerek, dayatma ile olmuş bir şey.Şimdi biz ailesinin olmadığı başka bir şehire gidiyoruz eşim jandarma eğitimini bitirince gideceğiz.Ben açılmak istiyorum fakat bu kez de eşim izin vermiyor. Şunu da belirtmek istiyorum eşim aşırı derecede çok kıskanç.Çook yersiz kıslançlığı var. Markette kasiyer erkekmi değilmi diye bakıp erkek ise beni markete tek göndermiyor.Zihniyeti o kadar kör ki. Evliliğimizin 3.yılı olucak ben hala bunlarla uğraşıyorum.Eşim eğitimde ben annemlerde kalıyorum ve burda başımı açıyorum. Çünkü kapattığım zaman ben kendimi kendim gibi hissedemiyorum.Eşime söylüyorum senin zorla dayatma ile yaptırdığın şey benim içimden gelmediği için sevap olmuyor diye ama anlamıyor.Laf atan taciz eden açıkkende yapıyor başıma türbanı alınca da. Ama anlatamıyorum bi türlü.Terapiste bile gitmeyi düşündüm ama olmuyor ben gelmem terapiste falan diyor.Lütfen fikirlerinizi bekliyorum bu durumu naaıl değiştirebilirim?
Sanırım en doğrusu bunları söylemek olacaktır.Baştan hata etmişsin
Şimdiye kadar ailenin ve senin diretmeleri ile yaşadım
Bundan sonra kendim olduğum gibi yaşıcam
Kabul etmiyorsan ailemin evindeyken hazır, hiç dönmeyeyim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?