Var mı aynı derdi paylaşanlar

22 yaşında koşa koşa gidip evlenmişsiniz, her dediğini yapmışsınız. Sevgiliyken ciddi konularda fikir birliğine varmamışsınız. Bence artık değişmez durum ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz. Adam muhafazakar zaten terapilik bir durumu yokki

Zorla kapanmissiniz icinizden gelmeyerek bu dogru değil birde sizi ayirlmayla tehdit eden birini nasil kabul ettiniz

22 yaşında evlenmek hata.Kendi istemediği birşeyi eşi istedi diye yapmak hata.Kasiyerden bile kıskanıyorsa eşinizin ciddi sorunları var.Yaşınız çok genç ya bu adamı çekmeye devam edip hayatınızı zehir edersiniz,yada boşanıp yolunuza bakarsınız.Çocuk olursa değişir,kırmızı kar yağarsa değişir gibi düşüncelere kapılmayın çünkü değişmeyecek.

Başörtüsüne türban demeniz zaten tesettürü hiç benimsemediğinizi gösteriyor. Farkında mısınız bilmiyorum ama hem eşinizden hem de eşinizin ailesinden görüş olarak farklısınız. Aslında, bu evliliği yapmamanız daha iyi olurdu.

Bu adam evlenmeden öncede böyle miydi? Tanımadan görücü usulüyle falan mı evlendiniz?

Yazık etmişsiniz kendinize
Güzelce konuşun diyeceğim ama eşiniz o karakterde biri değil gibi anlattıklarınıza bakarsak
Kendi mutluluğunuz için bir şeyler yapın boyun eğmeyin bu hastalıklı adama
Sizi olduğunuz gibi kabul ederse devam edin yok olmaz derse sizde kendi yolunuza bakın çocuğunuz yoktur inş

22 yaşında evlenmek hata yazmış çoğu kişi katılmakla birlikte konu sahibi 2 yıldır tesettürlüyüm, ilk 5 ay açıktım dediğine göre 19 yaşında falan evlenmiş. Gerçekten saçımı başımı yolmak istiyorum burda okuduğum konuları görünce. Yahu aceleniz neydi koşa koşa bu cahil adamla evlendiniz? En başta taviz vermişsiniz bütün ipler kocanızın elinde. Terapist size ne yapsın? Sizi anca boşanma avukatı paklar ama mazallah kocasız kalmayı göze alamazsınız yeter ki evliliğiniz devam etsin, yuvayı dişi kuş yapar böyle bir şeyi aklınızdan bile geçirmeyin. Erkek kasiyer yoksa markete sokmamak ne demek? Kaçıncı yüzyıldayız bunu söyleyen erkekleri ve bunu kabul eden kadınları görünce gerçekten çıldırıyorum. Sizin hiç mi saygını yok kendinize? Sizin tesettüre girip girmeme kararınızı neden eşiniz hatta eşinizin ailesi veriyor? Yapılacak tek şey rest çekmek ama yapabilir misiniz orasını bilmem, zannetmiyorum

Marketteki erkek kasiyerden huzursuz olan adam apaçık sapıktır!
Kendi başı açık kadın görünce ne hissediyorsa size de aynı şeyleri dikte ediyor.
Liseyi bitirip evlenmişsiniz olacağı buydu zaten.
Jandarma eğitimi diyorsunuz işi gücü de yokmuş belli ki, hiçbir şey yapamazsınız çünkü değişmez.
Boşanmak tek çözüm, onu da yapacağınızı sanmam.

Eş ailesi kim olur da benim tesettürüme karışabilir? Büyük hata etmişsiniz dinlemekle.
Eşiniz inançlarından dolayı size tesettürü tebliğ etmiş olsaydı buna güzel yorum yapabilirdim.
Ama cahil ve hastalıklı bir zihniyet malesef.
Tesettür tacizden korunmak için değildir.
Kıskanç erkeklerin kılıfı da olamaz.
Siz kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz onu yapın.
İnançla örtünün veya örtünmeyin.

Siz bu hayatı yasamak istiyor musun uz

Tesetturlu birini istiyorsa tesetturlu biriyle evlenseydi. Bu kadar baskıya iyi dayaniyorsunuz. Bu arada adaminki kiskanclik degil, kendine guvensizlik.

Eğer istemiyorsan bugün açacaksın başını dik bir şekilde yürüyeceksin kocan olacak yobaz da laf ederse sen beni böyle beğendin şimdi ne değişti diyeceksin. aman ondan izin alayım onu ikna edeyimle geçmez bu hayat.
destek almak istersen senin gibi zorla türbana sokulan kızların anılarını ve başarı öykülerini anlattığı yalnız yürümeyeceksin diye bir sayfa var. oradan ilham alabilirsin.
bu devirde halen böyle şeylerin olması üzücü...

eşiniz değişmez. bu hayatı çekmek zorunda değilsiniz. 1 kere geldiğiniz bu hayatı başkası için yaşamayın. evladınız da yoksa çekmeyin su erkekleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…