Ben pek anlamadım olayı desem :44::44:
Ben pek anlamadım olayı desem :44::44:
Canım bak ben bi msj attım. Bi resim gönderdim arkadaşıma. Bende iletilmedi resim,ama aynı resim aynı kelimeler başka bir numaradan gitmiş.
canım birine mesaj atıyorsun ve senin mesajının aynısı hiç bilmediğiniz bir numaradan gidiyor mesaj attığın kişiye yani öyle anladım ben:26::26:
8 ay bir gsm şirketinin çağrı merkezinde çalıştım böyle bir olayla karşılaşmadım o yüzden birşey diyemiyeceğim canım çok ilginç bir durummuş gerçekten erkek arkadaşın ne diyor bu duruma aranız nasıl şimdi
cok ilginc gercekten. Firmanin hatasi oldugunu dusunuyorum, kisilerin degil. Numaralri ve isimleri silerseniz daha iyi olmaz mi herseyleri gorunuyor.
Ayrılmak istedi haklı olarak,yalancı durumuna düştüm.. Hak veriyorum ben olsam bende kızardım
Canım bak ben bi msj attım. Bi resim gönderdim arkadaşıma. Bende iletilmedi resim,ama aynı resim aynı kelimeler başka bir numaradan gitmiş.
İşin garibi firmada bunun olduğu gün görüşme dataylarımız görünmüyor. Güncelleme yapılıyormuş. Ve istese silinebilir,silebilirler. Benim ispatım kalmıyor yani.
Tatlım iyide mantık diye birşey var erkek arkadasında yani şimdi sen başka birine atsan mesajı o kişi erkek arkadasının telefonunu nereden bilipte yollayacak ki. Aramışsınız erkek çıkmış. Senin adına kayıtlı olması gerekmiyormu. Sordun mu 118 e kimin adına kayıtlıymış. Birisi senin net üzerinden mesajlarını takip ediyor olmasın ?
cnm hangi operatördeysen görüşmelerinin kayıtlarını çıkartabilirsin online işlemlerden ..telefonundan şifre alıcaksın o kadar
Sormadım canım numarayı alıcam ondan daha,mesajlarım takip edilebilir mi? Var mı öyle bi uygulama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?