Var mi benim durumumda olan?

goek33

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
26
0
16
İçel Mersin
slm kizlar..Benim derdime ben anlam veremiorum.benim iki cocugum var cocuklarim hasta oldugunda veya evime misafir gelecegi zaman kaynanam hemen yardima kosar ..cok iyi birisi ama bu kadar cok yardimi benim zaman zaman rahatsiz ediyor..Neden mi??
Cunku misafirim geldiginde yaptigim her hazirlik icin kaynananmi yapti denilior..evimee bakiorlarr himmm tertemiz herseyin yerli yerindeee diolar tam sevinicekken arkadan o mesur laff gelior..ee tabi kaynanan cocuklara bakar sende evinin isini gucunu yaparsin((
Ben bekarkende oyleydi anneme ev temizligini yemegi yapardim..gelen misafire annem offf cok yoruldum bugun derdi ..sanki biz bisey yapmiorr gibi..
Ne olursa olsun kim olursa olsun bu durum beni gercek anlamda rahatsiz ediyor..(

canım öyle diyenler senin ve kaynanan arasındaki ilişkiyi kıskanıyor olabilir, bak kaynanamın yardım etmesini istemiyorum demişsin seni ne noktaya getirmişler; evet kaynanam yapıyor bende çocuklarıma bakıyorum rahatım valla sizin kaynanalar neden yapmıyo, aranızda sorun mu var? dersin onlar düşünsün artık, annenle ilgili konuda öyle bence, çevredeki insanlar bizi sevecek ve yüceltecek diye birşey yok bazen ağzınla kuş tutsan, onlar senin eksik tarafını arar ve söylerler sana. sende aksine kimse onlara yardım etmediği için kötü ve eksik olanın onlar olduğunu ima et hiçde çekinme, kayınvalidene ve annene kızacak bir nokta yok bence evine gelip giden kıskanç insanlara dikkat et huzurunu kaçırmasınlar

Son düzenleme:
boşver canım bırak onu övsünler, birşey kaybetmiş olmazsın ki..
kadıncağız yardım ediyormuş iyi biriymiş bu kadarını da çok görme bence ona

Çok övulecek iş yapıyormuş ya alla alla
Sende hahah gülüp, anneciğim sende bunu her seferinde hatirlatiyorsun de
Haha neyse, eyer kadın iyise bence hiiiiiç takılma!
Oda kendince güzel bir yardım ettiğini düşünüp, ilgi almak istiyor olabilir..

Sen böyle küçük bir şey için üzülüyorsan, ya ozaman kötü bir kv'den olsaydı, ne yapacakdin?

O onu dedi bu bunu dedi, diğer türlü olsa başka şey söylerler,başka türlü durumda başka şeyler..Yani insanlar her durumda bir kusur bulmaya çalışır,çok takılmayın ..

saolsun bitanedir benim kayinvalidem de sende :)
çatlasinlarr

sıkma canını ya böyle şeylere. ben hamileyken yüksek lisansa başladım Allah razı olsun hep annem geldi yardım etti sonra okul bitti şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum ama hamileliğim çok ağır geçiyor yani annem yine yanımda. ama bu demek değil ki evin herşeyini annem yapıyor. geçen gün bir komşumla konuşurken kızı kreşe bıraktım ütü yaptım filan dedim aaa annen yapmıyormu senin herşeyini dedi.onun için boşver.elbetteki yardım ediyorlar Allah razı olsun ama bizde süs biberi değiliz öyle görmek isteyende öyle görsün boşver

ne kadar takıyoruz başkalarının dediklerine yaa boşverrr önemli olan senin kv ile aranın iyi olması gerisini salla dış kapının dış mandalları.

Kusura bakmayın ama biz kadınlara kimse yaranamaz.hele ki kaynana ağzıyla kuş bile tutsa vay niye eliyle değilde ağzıyla tuttu deriz. Ne güzel kadın gelip size yardım ediyormuş başkalarına da evet kayın validem çok yardımcı oluyor sağolsun deseniz onuda onure etseniz ne çıkar anlamıyorum bence gereğinden fazla abartıyorsunuz

ah bu kaynanalar.ne yaparsın gelinine yardım.bırak çocuğuna da baksın,işini de yapsın.ne hali varsa görsün.iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler

konunuzu çok abartı buldum.benim bir kızım var.çalışıyorum.ateşlense sap gibi kalıyorum ortada.öyle ki bu yüzden işte çok fazla sorun yaşıyorum.allahtan memurum.
annem bakıyordu kızıma hastalanınca kışın ortasında öylece kaldık.ve ben tekrardan ücretsiz izin almak zorunda kaldım.

hiç kimsem yok hasta annem dışında.KV kendi keyfinde 4 yıldır telde eşime "xx nasıl iyi mi" nin dışında bir cumle çıkmamıştır agzından.kızım ise öyle sosyal insan delisi ki.bir kere geldi gördü babaanne delisi oldu.

size yardım eden insanı başınızın üstünde taşıyın.şunun bunun ne dediğinin bir önemi yok.bunlar siizn nefsinizden gelen sesler.elinizi vicdanınıza koyun.

Misafire yapılan hazırlığa amma anlam yüklemişsiniz. Yanlış anlamayın küçümsemek için söylemiyorum fakat bunlar börek,çörek,kek vs türü şeyler değil mi? Kayınvalideniz yapmış sayılsa ne olur ki ?

Hem zaten o yardım etmese, çoluğa çocuğa temizliğe vs, belki sizde o derece süper şeyler hazırlayamayacaktınız. Eli değmesede, emeği değmiş.

Boşverin böyle şeylere takılmayın.

Son düzenleme:
dedikleri kötü bişi değilki, sağolsun yardımcı oluyor desen konu kapanır ,

Yardım istemiyorsanız yok annecim ben hallediyorum veya hallettim; siz oturmaya gelin sadece deyin..
E madem yardım ediyor kadın, bu lafların gelmesi çok normal. :)
Yalan değil, yanlış değil.. :) O çocuklara bakıyor, siz işi yapıyorsunuz, duymaya alınıyorsunuz da yaptırmaya neden yaptırıyorsunuz? :)

Niye rahatsiz oluyorsun anlamadim.. 'allah razi olsun kvm cok yardimci oluyor' de cik isin icinden... Kimseye 'ben yaptim' diye ispat etmek zorunda degilsinki... Keske benimde kv yanimda olup cocuguma baksaydi bende evimin isiyle kendimle ilgilenseydim...

insanoğlu elindekinin kıymetini bilmez ya bbence sizinkide o hesap.. kaç insan var kaynanası hizmet bekleyen huysuz bozguncu olan. sizinki size cocuklarınıza kosacak kadar ilgili bi kaynana. bence siz bu durumdan şikayet edecegnize bence böyle bi kaynana için Allaha şükretmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…