Öyle yaptık geçen kurbanda . Biz tatile gittik deyip Oray'a son gün gittik . Bizde herkes aileyle gidiyor . Biz gitmezsek sorarlar bu sefer . Farklı ilçede ananemler. Önceden tek arabayla beraber giderdikSiz işi kolayına koymuşsunuz zaten..
İlla başka yoldan çözümleme yapalım dersek..annenlerle anlaş ayrı saat dilimlerinde annanene gidin..
Annenler önden gıtsın..sonraki günlerden birinde siz gidin..sorarlarsa kocanın işiyle ilgili bi sorun çıktı vs dersin..yalanmı yok..Öyle yaptık geçen kurbanda . Biz tatile gittik deyip Oray'a son gün gittik . Bizde herkes aileyle gidiyor . Biz gitmezsek sorarlar bu sefer . Farklı ilçede ananemler. Önceden tek arabayla beraber giderdik
Ben nisanlimin ailesi ile görüsmüyorum. Böylesi daha iyi ama biliyorum nisanlimin bir yani hep buruk ...
düğününüzde görüşürsünüz inşallah
Böyle de buruk olmuyor mu Cnm . Ben geçen kurban oğlumla yalnız gittim . Çok dokunduben kaçarak evlendiğim için eşimle bababm hala konusmuyorlar . ama ben gidiyorum babamlara eşim giremiyor
Nişanlınin ailesiyle miBen nisanlimin ailesi ile görüsmüyorum. Böylesi daha iyi ama biliyorum nisanlimin bir yani hep buruk ...
Aynen ?Nişanlınin ailesiyle mi
Nasıl evlenceksiniz peki
Kusluk varken
Nişanlınin ailesiyle mi
Nasıl evlenceksiniz peki
Kusluk varken
Nişanlınin ailesiyle mi
Nasıl evlenceksiniz peki
Kusluk varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?