Var mı benim gibi Bayram'ı buruk geçirenler

mehel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
938
230
123
Manisa
kızlar eşim ve ailem görüşmüyor . Annemler de böyle olunca tatile bi yerlere gidiyor . Çünkü anneanneme gidiyoruz ve bir arada olmayacakları için hep bahane üretiyoruz .onlar bilmiyorlar çünkü. Benim gibi eşi ve ailesi görüşmeyenler var mı

Neden görüşmüyorlar? Biraz ayrıntılı anlatırsanız yardımcı olabiliriz.

Siz işi kolayına koymuşsunuz zaten..

İlla başka yoldan çözümleme yapalım dersek..annenlerle anlaş ayrı saat dilimlerinde annanene gidin..

Siz işi kolayına koymuşsunuz zaten..

İlla başka yoldan çözümleme yapalım dersek..annenlerle anlaş ayrı saat dilimlerinde annanene gidin..
Öyle yaptık geçen kurbanda . Biz tatile gittik deyip Oray'a son gün gittik . Bizde herkes aileyle gidiyor . Biz gitmezsek sorarlar bu sefer . Farklı ilçede ananemler. Önceden tek arabayla beraber giderdik

Geçen yıl babamla kavga ettiler . Bir sürü şey var . Bana göre iki tarafında haksız olduğu taraflar var . Arada olan bana oluyor

Öyle yaptık geçen kurbanda . Biz tatile gittik deyip Oray'a son gün gittik . Bizde herkes aileyle gidiyor . Biz gitmezsek sorarlar bu sefer . Farklı ilçede ananemler. Önceden tek arabayla beraber giderdik
Annenler önden gıtsın..sonraki günlerden birinde siz gidin..sorarlarsa kocanın işiyle ilgili bi sorun çıktı vs dersin..yalanmı yok..
Yada bilsinler nolcak..bu bayram olmazsa bıdahaki bayram bilcekler..

Bende annemden babamdan ayrı sehirdeyim eşimin ailesi ile gorusmuyorum

Bayram mi ne bayramı bayram gelmiş bana mi gelmiş çok dua ediyorum şu lanet olası yerden gidelim diye Allah büyük en büyük burukluğu yaşıyorum

Bende ailemden uzağım diye benim içinde gelip gelmemesi bişey değiştirmiyor

Ben nisanlimin ailesi ile görüsmüyorum. Böylesi daha iyi ama biliyorum nisanlimin bir yani hep buruk ...

ben kaçarak evlendiğim için eşimle bababm hala konusmuyorlar . ama ben gidiyorum babamlara eşim giremiyor

Zor bir durum insallah barisirlar

bende kendi esim adina uzuluyorum ne annesi var ne babasi kardesleride varliklari yokluklari bir
Her bayram buruk bayramlari sevmiyorum

bende ailemden uzağım ramazanda onlarlaydım kurbanda eşimin ailesinde olacağız onlarda başka yerdeler. Uzakta olmanın sonuçlarına katlanacağız ne yapalım

Nişanlınin ailesiyle mi
Nasıl evlenceksiniz peki
Kusluk varken

Onlar sirf benimle konusmuyorlar... Ogullari ile konusuyorlar...
Dügünü zaten kendimiz yapicaz ...

Nisanlim ve ben almanyada yasiyoruz... Kv kp türkiyede ... Baya karisik durumlar :))

Son düzenleme:
Nişanlınin ailesiyle mi
Nasıl evlenceksiniz peki
Kusluk varken

Ve aslinda küs degiller ... Nisanlima kendi köylerinden birini istemisler ... O yüzden muhatap olmuyorlar benimle ... Bayramda telefonlara cikmiyorlar ... Ciksalarda yüzüme kapatiyorlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…