- 8 Ekim 2014
- 104
- 15
- 98
- 29
- Konu Sahibi _fairydust_
-
kimse olumsuz bir şey söylemiyor ama acaba diyorum ayıp olmasın diye ya da üzülmiym diye mi söylemiyolaarBence takıntı yapıyorsun canım. Peki dışarıdan gelen görüşler, yorumlar ne yönde bu konu hakkında ?
kaç kilosun ?bu takıntı falan değil arkadaşlar.bir insan çok zayıfsa gerçekten hoş durmuyor.bende de aynı durum belki çok daha fazlası var.kendimi iyi hissetmiyorum.ama kilo da alamıyorum.daha doğrusu o emeği gösteremiyorum.bu durumdan mutsuzlugumu nasıl anlatsam bilemiyorum...
ben 43-44 arası gidip geliyorum.ama boyum 167:// cicibebe süt midemi bulandırıyor,zaten midemi bulandırmayan bir şey bulsam tarihe geçicek.çok yemek seçiyorum.kaç kilosun ?
geceleri yatmadan bebek bisküvisi ye düzenli çok etkili demişlerdi dene istersen ben deneyemedim henüz ama
Sen benden de kötüymüşsün üzüldümben 43-44 arası gidip geliyorum.ama boyum 167:// cicibebe süt midemi bulandırıyor,zaten midemi bulandırmayan bir şey bulsam tarihe geçicek.çok yemek seçiyorum.
bi de ben de şöyle bi sorun var.uğraşıyorum uğraşıyorum sonra bıkıyorum.çünkü sürekli yemek düşünmek zorundayım.yoksa en ufak bi streste,veya dışarı alışverişe falan cıktığımda hooop bütün emeklerim 1 saat içinde eriyor.şaka yapmıyorum zar zor aldgım kilo 1 saatte gidiyor
19 yaşındayım şikayet edince herkes evlenince alırsın diyobenim kadar zayıf birini tanımıyorum.zayıfım diyenler aslında bana göre o kadar normal geliyo ki keşke öyle olabilsem diyorum:)
doktora gittim bikaç vitamın eksikliği demir eksikliği dışında pek bişey çıkmamıştı.ben yemiyorum ya yesem oluyo da çoook uğraşmam lazım.yani bütün işimi gücümü bırakıcam yemek yicem sürekli ancak böyle oluo.o da son bikaç yıldır mümkün değil.sporu düşünmeye başladım ama bilmiyorum
yaşın kaç küçüksen belki bi yaştan sonra insanlar kilo alıyor.bi ben alamadım:)
Kızlar çok zayıfım giydiğim hiçbir şeyi yakıştıramıyorum kendime zaten beden 34 ayaklarım 35 numara zor buluyorum her şeyi giydiğim hiçbir şey üzerime tam oturmuyor güzel durmuyor gibi geliyo var mı benzer durumda olan ya da ben çok mu takıntı yaptım kendim mi öyle görüyorum acaba
Aa yeni gördüm ya ben mesajınıııdesene aynı dertten muzdarıbız. denemedıgım sey kalmadı ama sonuc sıfır elde var sıfır. yasla hiç bi alakası yokk 24 yasındayım ben bıldım bılelı zayıfım ergenlık donemınde ergenlıgı atlat kılo alırsın dıyodular ergenlık bıttı sımdı de ewlen kılo alırsın bızde evlenmeden once boyleydık demeye basladılar verhasıl hepsı tırıvırı. baya arastrdım bı srup varmıs ısmını vermem ne kadr dogru olur bılmıyrm forumdada kullanan arkadaslar son derece memnun onu kullanmaya basladım son 1 haftadır henuz tartılmadm ama ıstahımda farkedılcek kadar degsme var doyma hıssı yok oluyo yedıkce yıyesın gelio. ben ki bi tabak yemegıı zor bıtıren sahıs. mıy mıyy yemek yerdım. sımdı arkadaslarım erkek arkadasım gözlerıne ınanamıyo.
umarım sonucunuda alırım paylaşırım burda 2 hafta sonra bakalım nolcak suan 49 kiloyum boy 1.69
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?