Var mı benim gibi olaan ???

_fairydust_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
104
15
98
29
Kızlar çok zayıfım giydiğim hiçbir şeyi yakıştıramıyorum kendime zaten beden 34 ayaklarım 35 numara zor buluyorum her şeyi giydiğim hiçbir şey üzerime tam oturmuyor güzel durmuyor gibi geliyo var mı benzer durumda olan ya da ben çok mu takıntı yaptım kendim mi öyle görüyorum acaba :110:

Bence takıntı yapıyorsun canım. Peki dışarıdan gelen görüşler, yorumlar ne yönde bu konu hakkında ?

bu takıntı falan değil arkadaşlar.bir insan çok zayıfsa gerçekten hoş durmuyor.bende de aynı durum belki çok daha fazlası var.kendimi iyi hissetmiyorum.ama kilo da alamıyorum.daha doğrusu o emeği gösteremiyorum.bu durumdan mutsuzlugumu nasıl anlatsam bilemiyorum...

Bence takıntı yapıyorsun canım. Peki dışarıdan gelen görüşler, yorumlar ne yönde bu konu hakkında ?
kimse olumsuz bir şey söylemiyor ama acaba diyorum ayıp olmasın diye ya da üzülmiym diye mi söylemiyolaar :110:
aslında dış görünüşümle ilgili hiç takıntılı değilim güzel buluyorum her şeyimi ama bitek bu iştee :KK16:

bu takıntı falan değil arkadaşlar.bir insan çok zayıfsa gerçekten hoş durmuyor.bende de aynı durum belki çok daha fazlası var.kendimi iyi hissetmiyorum.ama kilo da alamıyorum.daha doğrusu o emeği gösteremiyorum.bu durumdan mutsuzlugumu nasıl anlatsam bilemiyorum...
kaç kilosun ?
geceleri yatmadan bebek bisküvisi ye düzenli çok etkili demişlerdi dene istersen ben deneyemedim henüz ama

kaç kilosun ?
geceleri yatmadan bebek bisküvisi ye düzenli çok etkili demişlerdi dene istersen ben deneyemedim henüz ama
ben 43-44 arası gidip geliyorum.ama boyum 167:// cicibebe süt midemi bulandırıyor,zaten midemi bulandırmayan bir şey bulsam tarihe geçicek.çok yemek seçiyorum.
bi de ben de şöyle bi sorun var.uğraşıyorum uğraşıyorum sonra bıkıyorum.çünkü sürekli yemek düşünmek zorundayım.yoksa en ufak bi streste,veya dışarı alışverişe falan cıktığımda hooop bütün emeklerim 1 saat içinde eriyor.şaka yapmıyorum zar zor aldgım kilo 1 saatte gidiyor

ben 43-44 arası gidip geliyorum.ama boyum 167:// cicibebe süt midemi bulandırıyor,zaten midemi bulandırmayan bir şey bulsam tarihe geçicek.çok yemek seçiyorum.
bi de ben de şöyle bi sorun var.uğraşıyorum uğraşıyorum sonra bıkıyorum.çünkü sürekli yemek düşünmek zorundayım.yoksa en ufak bi streste,veya dışarı alışverişe falan cıktığımda hooop bütün emeklerim 1 saat içinde eriyor.şaka yapmıyorum zar zor aldgım kilo 1 saatte gidiyor
Sen benden de kötüymüşsün üzüldüm:( Ama sende sağlıkla ilgili bi problem olabilir mi acaba doktora gittin mi hiç bu konuda?
Benim yememde içmemde hiç sıkıntı yok her şey yerim hiç seçmem gayet de iştahlıyım iyi yiyorum ama nereye gidiyolar bilmem

benim kadar zayıf birini tanımıyorum.zayıfım diyenler aslında bana göre o kadar normal geliyo ki keşke öyle olabilsem diyorum:)
doktora gittim bikaç vitamın eksikliği demir eksikliği dışında pek bişey çıkmamıştı.ben yemiyorum ya yesem oluyo da çoook uğraşmam lazım.yani bütün işimi gücümü bırakıcam yemek yicem sürekli ancak böyle oluo.o da son bikaç yıldır mümkün değil.sporu düşünmeye başladım ama bilmiyorum

yaşın kaç küçüksen belki bi yaştan sonra insanlar kilo alıyor.bi ben alamadım:)

benim kadar zayıf birini tanımıyorum.zayıfım diyenler aslında bana göre o kadar normal geliyo ki keşke öyle olabilsem diyorum:)
doktora gittim bikaç vitamın eksikliği demir eksikliği dışında pek bişey çıkmamıştı.ben yemiyorum ya yesem oluyo da çoook uğraşmam lazım.yani bütün işimi gücümü bırakıcam yemek yicem sürekli ancak böyle oluo.o da son bikaç yıldır mümkün değil.sporu düşünmeye başladım ama bilmiyorum

yaşın kaç küçüksen belki bi yaştan sonra insanlar kilo alıyor.bi ben alamadım:)
19 yaşındayım şikayet edince herkes evlenince alırsın diyo :KK22:
senin yemeyle ilgili o zaman tamamen iştah açıcı suruplar falan var diye biliyorum denedin mi hiç ? bi de spor çok düzen istiyo be yemeyle uğraşamıyosan spor zor gibii :KK64:

20yi geçince alırsın.şuan tam ergenlik bile tamamlanmamış durumda merak etme.yok ek olarak hiçbişey kullanmadım.korkuyorum öyle şeyler kullanmaktan ya.sporu da disiplin olur diye gitmek istiyorum.ordaki hocalara özellikle belirticem benim üzerimde durun diye gidersem tabi.en azından kalıcı olarak alınabilir belki diye düşünüyorum ama ona da zaman yok işte.oyy oyyyyy insanın zayıflıkla ilgili büyük dertleri olması ne garip ya.)

Kızlar çok zayıfım giydiğim hiçbir şeyi yakıştıramıyorum kendime zaten beden 34 ayaklarım 35 numara zor buluyorum her şeyi giydiğim hiçbir şey üzerime tam oturmuyor güzel durmuyor gibi geliyo var mı benzer durumda olan ya da ben çok mu takıntı yaptım kendim mi öyle görüyorum acaba :110:

desene aynı dertten muzdarıbız. denemedıgım sey kalmadı ama sonuc sıfır elde var sıfır. yasla hiç bi alakası yokk 24 yasındayım ben bıldım bılelı zayıfım ergenlık donemınde ergenlıgı atlat kılo alırsın dıyodular ergenlık bıttı sımdı de ewlen kılo alırsın bızde evlenmeden once boyleydık demeye basladılar verhasıl hepsı tırıvırı. baya arastrdım bı srup varmıs ısmını vermem ne kadr dogru olur bılmıyrm forumdada kullanan arkadaslar son derece memnun onu kullanmaya basladım son 1 haftadır henuz tartılmadm ama ıstahımda farkedılcek kadar degsme var doyma hıssı yok oluyo yedıkce yıyesın gelio. ben ki bi tabak yemegıı zor bıtıren sahıs. mıy mıyy yemek yerdım. sımdı arkadaslarım erkek arkadasım gözlerıne ınanamıyo.
umarım sonucunuda alırım paylaşırım burda 2 hafta sonra bakalım nolcak suan 49 kiloyum boy 1.69

desene aynı dertten muzdarıbız. denemedıgım sey kalmadı ama sonuc sıfır elde var sıfır. yasla hiç bi alakası yokk 24 yasındayım ben bıldım bılelı zayıfım ergenlık donemınde ergenlıgı atlat kılo alırsın dıyodular ergenlık bıttı sımdı de ewlen kılo alırsın bızde evlenmeden once boyleydık demeye basladılar verhasıl hepsı tırıvırı. baya arastrdım bı srup varmıs ısmını vermem ne kadr dogru olur bılmıyrm forumdada kullanan arkadaslar son derece memnun onu kullanmaya basladım son 1 haftadır henuz tartılmadm ama ıstahımda farkedılcek kadar degsme var doyma hıssı yok oluyo yedıkce yıyesın gelio. ben ki bi tabak yemegıı zor bıtıren sahıs. mıy mıyy yemek yerdım. sımdı arkadaslarım erkek arkadasım gözlerıne ınanamıyo.
umarım sonucunuda alırım paylaşırım burda 2 hafta sonra bakalım nolcak suan 49 kiloyum boy 1.69
Aa yeni gördüm ya ben mesajınııı :(
Ne güzel çok sevindim senin için. Ama benim yemeyle hiç bi problemim yok ki normal herkes gibi hatta normal insanlardan daha fazla yiyorum ama yokk bana mısın demiyo :D
Aslında bu dertten yakınınca herkes kızıyo bana ne kadar güzel fiziğin var deli misin insanlar senin gibi olmak istiyo senin derdine bak diye ama napymm ya ben hafif balık etli kadınları çok güzel buluyorum kendim de öyle olmak istiyorum :D

Eğer kilo almak istiyorsanız ve bu normal yemeyle olmuyorsa size bir tavsiye verebilirim. Ben fitness antrenörüyüm.Heerkes spor salonuna zayıflamak için gelmiyor şişmanlamak için de gelen var. Diyeceksiniz ki zaten aldığım kalori bana yetmiyor bir de sporla nasıl şişmanlayayım.Çözüm basit kilo aldırıcı ek gıdalar.Bunlar literatürde weight gainer diye geçer.Sporcular bayan/erkek bunu bulk(kilo alma) dönemlerinde kullanır.Bir kutusu yaklaşık 20 günde 4 kiloyu sağlıklı bir şekilde aldırır.Bunlar ilaç değil arkadaşlar kafanız karışmasın yanlış ürünlere haplara falan bakmayın sakın.Süte karıştırılıp içilir bunlar.iÇERİSİNDE YOĞUN MİKTARDA KARBONHİDRAT BİRAZ DA PROTEİN VARDIR.Nişastanın laboratuvar koşullarında mikrofibize edilmesiyle üretilir.yan etkisi yoktur.Yalnız bunu kullanırken haftada 3 gün egzersiz yapmalısınız.ayrıca normal beslenmenize de devam etmelisiniz.2 paket bittiğinde yaklaşık 8 kilo civarı alırsınız.Bulunduğunuz yerdeki spor salonlarından birine gidin.Oradaki antrenöre veya hocaya ben kilo aldırıcı ek besin almak istiyorum süte karıştırılabilenlerden olsun deyin.O size verecektir.ne yapmanız gerektiğini de söyler.Bu şekilde rahatlıkla 1 ayda 6 kilo alabilirsiniz üstelik bu kilo da vücutta yağa dönüşmez sporla birlikte yapıldığı için.Vücuda homojen yayılır.İyi çalışmalar.Konuyla ilgili bana yaabilirsiniz arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olurum

Back
X