var mı benim kadar şanslı olan

canım yorumları okumadım ama ankaradaki iş ne üzerine yani alanı iyiyse onu kaçırma diyeceğim. çünkü hosteslik zor alıyo. bir arkadaşım ilk mülakatı geçmişti. ingilizceyi vermişti. güzel ve genç kızları alıyorlar oldukçada güzeldi 21 yaşında sınava girmişti ama almadılar şok olduk. yani girmesi için herşey vardı ama almadılar.

gümüşçüde çalışacağım canm hem saat falan pahalı ürünler satışa göre prim maaşı net 900 200 yemek artı
buna ilaveten hedefi tuttunca maaş 1500ü buluyomuş
bende daha önce hep asgari ücretli iş bulabildim dersanede bile
boy kilo fizik ing tutuyor zaten ing dili mezunuyum ama bunlarla bitmiyor olay çok haklısın

Hosteslik için canım boyun kilon uyuyormu peki bizim gördügümüz hostesler hep zayıf gibi boyları 170 den fazla kiloları 50 kg falan birde birde bilmiyorum ama thy iş için sürekli iş gözüyle bakıyoruz ama bu belli olmaz bence iyi düşün canım artık her yer torpille maalesef

canm bende 1,72 boyundayım kilom 61 tuttuğunu düşünüyorum
63ten düştüm sınava başvurduğumdan bu zamana

gümüşçüde çalışacağım canm hem saat falan pahalı ürünler satışa göre prim maaşı net 900 200 yemek artı
buna ilaveten hedefi tuttunca maaş 1500ü buluyomuş
bende daha önce hep asgari ücretli iş bulabildim dersanede bile
boy kilo fizik ing tutuyor zaten ing dili mezunuyum ama bunlarla bitmiyor olay çok haklısın

benim arkadaşım 1.65 ti belkide o yüzden almadılar bilemiyorum ama ilk mülakatı geçmişti onu hatrlıyorum.
maaşında iyi hangi semtte bu gümüşçü merak ettm cnm bende ankaradayım =)
yol masrafını karşılamayacak mı?

benim arkadaşım 1.65 ti belkide o yüzden almadılar bilemiyorum ama ilk mülakatı geçmişti onu hatrlıyorum.
maaşında iyi hangi semtte bu gümüşçü merak ettm cnm bende ankaradayım =)
yol masrafını karşılamayacak mı?

cepada canm :17:
yol için bişey demediler

Son düzenleme:
Kaçıracağın iş öyle ahım şahım değil. O yüzden direk şehir dışında olmam gereken bir işim var Salı başlayabileceğim desen ?

Ne karar verdin?

sınava gitmiyorum malesef içim kan ağlasada
sebeplerim ise diyelim ki sınavı geçtim eğitimde 2 ay istanbulda nerde nasıl kalacağım bilmiyorum avrupa yakası zaten çok pahalıymış babamda memur diyelim ki orayı hallettik
ilk 1 yıl maaş 1600 1800 olacakmış sadce kiralar 750 imiş ve 1 yılın sonunda iş garantisi yok herkes devam edemeyecek
bende ailemle konuştm gitme demediler ama stresli olacağını söylediler vazgeçtim bende aslında hala zaman var umarım çok pişman olmam
birazda vazgeçmek zorunda kaldım :43:

sebeplerim ise diyelim ki sınavı geçtim eğitimde 2 ay istanbulda nerde nasıl kalacağım bilmiyorum avrupa yakası zaten çok pahalıymış babamda memur diyelim ki orayı hallettik
ilk 1 yıl maaş 1600 1800 olacakmış sadce kiralar 750 imiş ve 1 yılın sonunda iş garantisi yok herkes devam edemeyecek
bende ailemle konuştm gitme demediler ama stresli olacağını söylediler vazgeçtim bende aslında hala zaman var umarım çok pişman olmam

O zaman yeni işinde başarılar... :nazar:

Yeni işinde başarılar canım avrupa yakasının çok pahalı oldugu söylüyorlar aldıgın maaş ev kirasına vs şeylere gidecek iş garantiside yokmuş belki ankaradaki iş senin için daha hayırlı olur.:34::34:

yerinde olsam giderdim, çünkü hayalinmiş,maaşında yeterdi, ben avrupa yakasında 600 e sitede oturuyorum..ayrıca hosteslik maaşları çok yüksek, 10 yıl önce thy'nin müdürü arkadaşımdı, yakın arkadaşım değil bir kursta tanışmıştık, bana söylemişti, eleman alıcaz gel başvur diye, ben kabul etmemiştim çünkü bana cazip gelmiyor hosteslik, maaşı tam 10 yıl öce 2000 di, şimdi ne kadardır kimbilir. Bence tekrar böyle bir fırsatın olursa gir sınava. 2 gün geç başla nolucak, müsadenizle çarşamba başlamak istiyorum, evrak toplucam, hastanede randevum var vs vs , her zaman böyle fırsatlar çıkmıyor

Eğer ailenin durumu da iyiyse hayallerinin peşini bırakma derim:31:

Back
X