- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işsizdim bugün işe alımdığımı öğrendim pazartesi başla dediler sevinçten uçtum
ankarada oturuyorum mail geldi akşam thy sınavına çağrıldım salı 09.00da istanbulda sınav
ya işe başlayacağım ilk günden izin alıp işi kaçıracağım yada hayalim hostesliğin sınavına girmekten vazgeçip işe gireceğim
ne yapayım ben şimdi
salı uçak seferlerine baktım uymadı otobüsle pazartesiden gitmem gerek
bu nedir kısmet mi kısmetsizlik mi
ne yapayım ben hangisine yanayım
işin kötüsü o günlerde adet olacağım ve ilk günler ağrıdan kıvranırım
Yalanla hicbir hayir gelmez. Bu sefer yalan soylersin sinavi kazanmazsin. Bence acik sozlu ol. İzin al.
ankarada oturuyorum mail geldi akşam thy sınavına çağrıldım salı 09.00da istanbulda sınav
ya işe başlayacağım ilk günden izin alıp işi kaçıracağım yada hayalim hostesliğin sınavına girmekten vazgeçip işe gireceğim
ne yapayım ben şimdi
valla meltem gördüğüm kadarıyla hep bi yakınma içindesin...sürekli ben napıcam şöyle oldu böyle dertlendim işsizim modundasın...bak işe alınınca bile yok adet oldum yok thy çağırıyor diye dertleniyosun?dert mi bu?ne güzel allah her yerden dağıtmış kısmetini.şükret biraz şükreeet...
ayrıca gerçekten şanslısın
Eğer maddi olarak çok sıkıntın yoksa hayallerinin peşinden git.
Sonra pişman olabilirsin çünkü. İşte çıkan en ufak bir problemde aklına hep kaçırdığın THY imkanı gelecektir.
ne yapayım ben şimdi
maddi olarak pek imkanım yok hatta ista giderken bile babama zorluk olacak o yüzden elimdeki iş çok kıymetli![]()