Merhaba ben size bir şey sormak istiyorum dün gece sevgiilimle konuşuyorum kaloriferli ev ve sobalı evden açıldı konu bende ben soba yakamadığımı evlenirsek kaloriferli evde otururz dedim.oda sizin ev sobalımı dedi evet sobalı dedim o zamn ananın evi sobalı sen ne diye kaloriferli ev istiyorsun dedi bana ve biz 4 aydır çıkıyoruz.her istediğim bir şeyde bana sürekli böle hareketlerde bulunuyor ve bende kızdım telefonlarına cevap vermiyorum sizce bu sölediğine alınmamam mı gerekiyor??
4 ay kadar kısa bir sürede bukadar rahat laf söyleyebiliyor... bence ii yapmışsın sobalı evde oturmak istemiyorsan oturmak istemiyorsundur.. kesinlikle kendinden taviz verme ben verdim şimdi çok pişmanım ne istiyorsan onu söylemelisin...
bu lafı 20 yıllık eş söyler esprisine de 4 aylık sevgili niye söyler anlamadım.dahaşimdiden bazı hesapların peşine düşmüş.anama babam 15 burma takmış de bakalım ne diyecek?
bu lafı 20 yıllık eş söyler esprisine de 4 aylık sevgili niye söyler anlamadım.dahaşimdiden bazı hesapların peşine düşmüş.anama babam 15 burma takmış de bakalım ne diyecek?
genelde erkeklerin bu tür konularda böyle çıkışları oluyor 4 ay yada 4 yıl fark etmez bence bu tür bir laf söylememesi gerekir insanlara şartlar neyse bir şekilde ona uyum sağlar illa da kaloriferli evde oturalım dememişsin yaa.Hem senin ailenle kendi evinizi neden kıyaslıyor babanın evinde gördün mü de istiyorsun tarzı lafları duyduğum da ben uyuz oluyorum bence tepkisiz kalma bir dahada bu tarz konuşmasına izin verme canım...
Merhaba ben size bir şey sormak istiyorum dün gece sevgiilimle konuşuyorum kaloriferli ev ve sobalı evden açıldı konu bende ben soba yakamadığımı evlenirsek kaloriferli evde otururz dedim.oda sizin ev sobalımı dedi evet sobalı dedim o zamn ananın evi sobalı sen ne diye kaloriferli ev istiyorsun dedi bana ve biz 4 aydır çıkıyoruz.her istediğim bir şeyde bana sürekli böle hareketlerde bulunuyor ve bende kızdım telefonlarına cevap vermiyorum sizce bu sölediğine alınmamam mı gerekiyor??
Bundan bir hafta öncede bir konu açılmıştı ben 10 bilezik isterim dedim şakasına oda bana ne kadar altın meraklasin dedi hatta ben altın konusunu iki kez söledim.ona şakasına söylediğimi sölemiştim.onların ne yapabileceği varsa o şekilde yapmalarına bir şey demeyiz demiştim 2.kezde böle sölediğimde bana öyle söyledi.bende evlenirken isteklerim olacağını ve biraz zorlucağımı söyledim ona oda bana şartmı koşuyorsun diyip büssürü laf sölemişti ama çok kırmıştı işte önemli olan onunla birlikte olmammı yoksa etrafın gösterişi mi yapmam bana bu şekilde sordu neyse bir hafta önceydi bu konuda onu affettim daha bir hafta geçmeden bana bu lafı kullandı...