Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sosyal yardımlaşma vakfına başvur canım onlar her yıl özelliklede öğrencilere burs veriyolar bulunduğun ilçenin kaymakamlığına gitmelisin orda bi dilekçe doldurtuyorlar sadece bence oraya bi git derim
baban çalışmıyorsa burs kazanma şansın çok daha yüksek. okulunun öğrenci işlerine başvur sana bilgi verirler. ama kasıma kadar başvuruluyor özel yerlerden burslara..
Bursa başvurdum ama sonuç hüsran oldu. 1 tek yer kaldı cevap almadığım o da çıkmıcak artık umudumu kestim. Az önce de banka aradı kredi kardı borcları yüzünden hukuki işlem başlıcakmıs artık gücümü de kaybettim. Annem evde yoktu geldi yine kendimi tutamadım ağlamaya başladım onuda üzüorum ama napim artık güçlü filan değilim ben ya off (Zaten yakında icra da gelir okulu da bırakırım hersey olur bu babayla iş beyenmio beyfendi gitsin çalıssın anlayıslı filan değilim artık ya isyan etmeyim diyorum hep etmek de istemiyorum ama kim etmez ki.. Bunalıma girdim iyice.. Hani sevgilisinden ayrılıp bunalıma giren aptal diyorum ben o kişiler baska sorunları yoksa yatıp kalkıp dua etsnler bende ayrıldım 2 ay önce ama umrumda değil. Basit seylerden hayatın gerceklerine geçmek gerekiyo.. Sıkıldım bu hayattan ölsem de kurtulsam
sosyal yardımlaşma vakfına başvur canım onlar her yıl özelliklede öğrencilere burs veriyolar bulunduğun ilçenin kaymakamlığına gitmelisin orda bi dilekçe doldurtuyorlar sadece bence oraya bi git derim