- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi canbebekds
-
Aslında hiç düşünmeden koyacağım bir isimdi ama ailemizde 3 tane varÖmer :)
Kız ismi çok fazla ama erkek isimleri çok kısıtlı Can'ım ya.. Vallaha işimiz zorBende hamileyim de henuz cinsiyet belli degil dusunuyorum bende erkek olursa ne koyacagim diye:)
Aynen oyle gercekten kizim olursa isim hazir da erkek isim dusunmek zor gercekten :)Kız ismi çok fazla ama erkek isimleri çok kısıtlı Can'ım ya.. Vallaha işimiz zor
. Bunların içinde selim gerçekten güzel. Aslında diğerleri de güzel ama mesela emir abimin oğlunun adı. Diğerleri de arkadaşlarımın. Koymak istediğim isimler hep birilerinde. Vallaha sıkıldım artıkSelim, emir ömer ve miraç var benim aklimda
Evet oyle olunca kotu oluyo iste canim,insallah hayirli guzel bi isim buluruz. Bunların içinde selim gerçekten güzel. Aslında diğerleri de güzel ama mesela emir abimin oğlunun adı. Diğerleri de arkadaşlarımın. Koymak istediğim isimler hep birilerinde. Vallaha sıkıldım artık
İnşallah Can'ım. Öncelikle sağlıkla kucağımıza alırız inşallahEvet oyle olunca kotu oluyo iste canim,insallah hayirli guzel bi isim buluruz
Özellikle urasın anlamı çok güzelAras,uras,eymen,pamir
Özellikle urasın anlamı çok güzel
İlk defa duyuyorum teşekkür ederimArhan: üstün nitelikli, gururlu duran bakan, temiz. Anlamları böyle. Sevdiğim bir isimdir.
Iraz benim kız arkadaşımın ismi, Balamir dolu dolu bir isimBalamir Gürbüz iri yapılı demekmiş. Benim çok hoşuma gitmişti.
Iraz Kahraman, yiğit demekmiş. Bu iki ismi de önerebilirim
Yaaa ıraz erkek ismi olarak geçiyo. Demek ki unisex de kullanılıyormuşIraz benim kız arkadaşımın ismi, Balamir dolu dolu bir isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?