var mıdır benim kadar zevksizi:((((

canım sıkıntı yapma herkes çok süper giyinmiyo zaten
sen kıyafetlerinin fotolarını filan koy
kombin yapmak zor değil ki

şimdi üstlerim genelde penye tarzı klasik ama kaliteli.birkaç pantolonm var siyah kumaş onları nasıl yapsam?

canım ben bir de açık giyinemiyorum mutlaka ama mutlaka popomu kapatacak tarzda giymeliyim yoksa öğrencilerin karşısında rahat edemiyorum (

az biraz moda blogu oku,dergilere göz at...doalbında ne neyle uyar bir anla...sonra takımlayabileceklerini takım yap.onları da kendi içinde degiştirebileceklerinle yakın as.mesela siyah etek üzerine renkli gömleklerin var hepsi olur.gibi...
Sonra tek kalanları yatagının üzerine ser.bak bakalım onları giyer misin? arasında sevecegin atmam diyeceklerin varsa onlara ne alırsan güzel gider renk ve model olarak kafanda bir liste oluştur.mesela bazı etek gömlek olmazsa giyilmez bazısı kazak-body ister gibi.
degecek parçaları ucuz ama zevkli parçalarla tamamlayabilirsin.yada kullanmayıp başka insanlara verip paylaşabilirsin.böylece daha çok kullanabildigin bir gardolabın olur.
SANA SON TAVSİYEMDE TEKRARA KIYAFET ALMAYA BAŞLADIGINDA MESLEGİN İÇİN UYGUN PARÇALARI SEÇ VEDE ONLARI TAKIM OLARAK ALIP EVE GETİR.YADA EN İYİSİ TEK PARÇA ELBİSE KULLAN.AZ DETAY,SADE GİYİM ÜZERİNE BİR KAÇ PARÇA AKSESUAR MEMUR BAYANA EN YAKIŞAN GİYİM ŞEKLİDİR.

ama kıyafetlerim birbirine uymuyor (((

fotograf olmadan yardımcı olamam ki tarzlarını bilmiyorum çünkü

en azından pantolon bol paçalıysa üstüne dar birşeyler giy
dar paçaysa geniş olsun üstündekiler
topuklu ayakkabı mutlaka giy
eğer siyah kıyafetlerin çoksa altına açık renklerde birşeyler al kapkara güzel durmuyo bence
ayrıca eğer kombin yapamıyosan elbise alabilirsin tek parça daha kolay olur senin için

Son düzenleme:
şimdi üstlerim genelde penye tarzı klasik ama kaliteli.birkaç pantolonm var siyah kumaş onları nasıl yapsam?

Daha gençsin kotta giyersen eğer kota herşey yakışır istisnasız, aksini idda edeni vururum
Siyah kumaş pantolonu da ?! Alta çek topukluları üstünde de beyaz gri tonlarında gömleğin yada bluzlerin varsa onu giy güzel zarif bi bileklik eğer üstündekinde de hafif dekolte varsa en basitinden adının yazdığı bi kolyeyi tak küpede sallanan küpeler var ya ama çok büyüklerinden değil onlardan tak :)
Ten rengin saç rengin göz rengin ne?

kahverengi göz kumral saç bir de boyum 174 saçlarım omuzlarımda uzatsam daha güzl olmaz mı? kıvırcık saçlarım

canım ben bir de açık giyinemiyorum mutlaka ama mutlaka popomu kapatacak tarzda giymeliyim yoksa öğrencilerin karşısında rahat edemiyorum (

Siyah pantolonun üstüne beyaz tuniklerden giy güzel şık olsun:)
Birde sen nasıl kombinler yapıyordun anlat bi kafamda canlandırıyorum ben

çatlak vurur acıması yokturrr

kahverengi göz kumral saç bir de boyum 174 saçlarım omuzlarımda uzatsam daha güzl olmaz mı? kıvırcık saçlarım

Aha boya bakk aneeemm kısacıkmışım benn hüü
Çok kıvırcıksa arada düzleştir ama çok abartılı değilse yanlardan çok az al arkada küçük bi tokayla tuttur :)
Bazen fön çektir :)
Mavi göz kalemide yakışıbilir belki emin değilim.
Likit kullan :)
Kumrallara vişne çürüğü tonlar ruj çok yakışır ama san başlarda şeftali tonlarında kullamaya başla..
Sonraaa şu an aklıma bu kadar geliyor :)

siyah pantolon bol üst de alt da.üstüne de siyah bol penye bugün bunu giydim

Altını üstünüde bol giyersen yaşından fazla büyük durur nasıl desemm
Immm 50li yaşlar var ya o tarz gibi..
Altın bol mu üste dar giy ha dersen çok dar giyemem normal bişey giy tamamen sarmasın ama bolda olmasın..
Bide kesinlikle hep siyah giyme daha gençsin daha o kadar renk var kala kala siyaha mı kalıcaksın
matem mi tutuyosun kız bize söylemiyosun yoksa
Siyah giydiysen üstün beyaz olsun :)
Bide çok çok bol üstler giyme :)

Ben uzun yillar butikde calistim ama benim dolabimda seninki gibi birbirine uymayan kiyafetlerle dolu. Müsterilerime harika kombinlenler olustururken is kendime gelince kaliyorum öyle...

1.devamli alisveris yaptigin 3-4 magaza olsun.
koleksiyonlar genelde birbirlerini tamamlar yani bu sezon aldigin bi ürüne bi sonraki sezon cok yakisan tamamlayici bi kazak, ceket falan gibi yeni kombin olusturabilecegin ürünleri daha kolay bulabilirsin.

2.magazalarda kendine yakin buldugun sempatik ve isini iyi yapan tezgahtar bul ve sürekli o ordayken alisveris yap.
sürekli ayni tezgahtardan alisveris yaparsan, neler satin aldigini bilir. senin tarzini ve vucudunu tanir alisverisin daha kolay olur. hatta öyle bi zaman gelirki sen magazayi dolasmak zorunda kalmazsin sana uygun kiyafetler senin bedeninde direk deneme kabinine gelir :)

3.tek bir parca ürün alma. eger kazak aliyorsan altina giymek icin pantolon yada eteginide al hatta üzerine gerekiyorsa blazer yada hirka al ( yada kemer, kolye gibi aksesuar) Vitrinlerdeki yada magaza icindeki mankenlerin üzerinlerindeki kombinlerin komple satin alabilirsin. ugrasmana gerek kalmaz altina üstüne ne bulcam ne uydurcam diye...

4.bukombin gibi sayfalari, bloglari takip edip fikir sahibi olabilirsin.

5.pucca,pinkfreud,frencoje gibi fenomenleri takip edip yada instagramda populer hatunlari takip edip fikir calabilirsin hem kozmetik hemde kiyafet acisindan.
6. aksesuar kullan. sal, küpe, kolye, bileklik gibi... benim küpelerim genelde minik taslar yada incidir ama onun yerine degisik sallar takarim. ve bir sürü bileklik takarim. kocaman küpeleri özel bir yere giderken sade bir elbiseyle tamamlarim.

Mesela cnm pantolon kumaslarin kesimi klasik bi cizgideyse ne kadar sik da olsa penye bluzlarin uzerinde siritabilir. Eger klasik pantolonlarsa duz gomleklerle birlikte giyebilirsin. Tam anlamiyla uymadiklarini dusunsen de ihtiyacin olmadan bisey almamak adina idare edebilirsin. Penye bluzlar in tahmin ettigim tarzsa yasindan biraz buyuk gibi ille de simdi giymen gerekmez eger tahmin ettigim gibiyse.. ben de aldigim bszi seyleri hmn giyemiyorum bekliyorum bi gun onlarin sirasi da geliyor. Penye kesimlerdense trikolari oneririm.. gunluk guzel gider..

siyah pantolon bol üst de alt da.üstüne de siyah bol penye bugün bunu giydim

canım bola bol giyinme. Altın bolsa üstün dar olsun. Boyunuda kotü gösterirsin.. Altın veya üstün rekliyse diğeri sade olsun. Anlayacağın birini diğerine uydurman gerekiyor sade renklerin hepsi birbirine uyar. Makyajda şimdi yüz hatlarını blmediğim için pek bişey diyemicem. Ama likit ve rimel allık herzamn günlk makyaj olarak kullanılmalı. Sakın ten renginn dışında fondeten kullanma.cildin güzelse rudra kullnman yeter . Hiç sevmm fondeteni kar gibi kullanıp bedeni esmer olan kişiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…