- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
Öğretmensin ama şimdiki öğretmenler hayat bilgisindeki afet hoca gibi giyinmiyor
Görüp kombin yapardım ben zaten karşımdakini süper giydiririmde kendimde o kadar başarılı değil ama tarzımı severim
Kendimi övdüm tamam
Siyahtan başka renklerde al mesela lacivert bi çok kişiye yakışır kumralsan lacivert bişeyler almanı öneririm :)
Vizon rengi kumaş pantolona beyaz tshortler çok yakışıyor tshortu pantolonun içine at üstünede kış ya şimdi peluş krem polar giy güzel olur.. bunu beğenmezsen vizon pantolon üste tshort bide uzun kolyelerden tak tamam bi kombin oldu bile :)
Daha başka nelerin var?
canım sıkıntı yapma herkes çok süper giyinmiyo zaten
sen kıyafetlerinin fotolarını filan koy
kombin yapmak zor değil ki
Öğretmensin ama şimdiki öğretmenler hayat bilgisindeki afet hoca gibi giyinmiyor
Görüp kombin yapardım ben zaten karşımdakini süper giydiririmde kendimde o kadar başarılı değil ama tarzımı severim
Kendimi övdüm tamam
Siyahtan başka renklerde al mesela lacivert bi çok kişiye yakışır kumralsan lacivert bişeyler almanı öneririm :)
Vizon rengi kumaş pantolona beyaz tshortler çok yakışıyor tshortu pantolonun içine at üstünede kış ya şimdi peluş krem polar giy güzel olur.. bunu beğenmezsen vizon pantolon üste tshort bide uzun kolyelerden tak tamam bi kombin oldu bile :)
Daha başka nelerin var?
ama kıyafetlerim birbirine uymuyor(((
şimdi üstlerim genelde penye tarzı klasik ama kaliteli.birkaç pantolonm var siyah kumaş onları nasıl yapsam?
Daha gençsin kotta giyersen eğer kota herşey yakışır istisnasız, aksini idda edeni vururum
Siyah kumaş pantolonu da ?! Alta çek topukluları üstünde de beyaz gri tonlarında gömleğin yada bluzlerin varsa onu giy güzel zarif bi bileklik eğer üstündekinde de hafif dekolte varsa en basitinden adının yazdığı bi kolyeyi tak küpede sallanan küpeler var ya ama çok büyüklerinden değil onlardan tak :)
Ten rengin saç rengin göz rengin ne?
canım ben bir de açık giyinemiyorum mutlaka ama mutlaka popomu kapatacak tarzda giymeliyim yoksa öğrencilerin karşısında rahat edemiyorum(
daha gençsin kotta giyersen eğer kota herşey yakışır istisnasız, aksini idda edeni vururum
Siyah kumaş pantolonu da ?! Alta çek topukluları üstünde de beyaz gri tonlarında gömleğin yada bluzlerin varsa onu giy güzel zarif bi bileklik eğer üstündekinde de hafif dekolte varsa en basitinden adının yazdığı bi kolyeyi tak küpede sallanan küpeler var ya ama çok büyüklerinden değil onlardan tak :)
ten rengin saç rengin göz rengin ne?
Siyah pantolonun üstüne beyaz tuniklerden giy güzel şık olsun:)
Birde sen nasıl kombinler yapıyordun anlat bi kafamda canlandırıyorum ben
kahverengi göz kumral saç bir de boyum 174 saçlarım omuzlarımda uzatsam daha güzl olmaz mı? kıvırcık saçlarım
siyah pantolon bol üst de alt da.üstüne de siyah bol penye bugün bunu giydim
siyah pantolon bol üst de alt da.üstüne de siyah bol penye bugün bunu giydim
yeni kıyafet almamı tavsiye eder misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?