var mıdır benim kadar zevksizi:((((

canım öncelikle kendini haksızlık etmeyi bırak lütfen, zevkszim vs deme, boy pos maşAllah yerindeymiş, ilk adım; kendine güven, ilk başta çok çokça kıyafet alman yaşadığın bu durumdan öte son derece normal. bir kaç öneri; Pastel tonları bir arada kullanbilirsin, zıt renkler hoş durabilir, dolabındaki kıyafetleri abiye spor, günlük diye gruplayabilirsin. kombinlerini buna göre oluşturabilirsin, üzerinde 3 renkden fazlasını taşımamaya gayret et, vucut tipin nasıl bilemiyorum ama vucud tipine göre ona uygun giyinirsen çok şeyin kendiliğinden yakıştığını görüceksin, her insanın bi giyim stili vardır kendi giyim sitiliniş daha iyi anlamak adına çok iyi bloglar, alışveriş siteleri ya da defileler var, oradan bakarak en hoşuna gidenleri toplayıp tarzın hakkında bi yorum yapabilirsin. ve canım boş zamanlarında üşenma aynanın karşısına geç kombinleyerek çok şeyi giy çıkar, uygun olanları grupla, acilen evden çıktıgım zamanlarda bu kombinleri tam takım(takı, çanta şaç yokası dahil) giyer çıkarsın, sevgilerimle..

Aynı vaka bende. Bende maddi zorluklarla okudum. 22 yaşımda öğretmen oldum 3 senedir ortalık kıyafet doldu. Ayakkabısı, çantası , iç giyimi, dış giyimi. Ben de yeter artık almayacağım demedim de az alacağım dedim Benim pantolonlarım hep bol paçaydı dar paça moda oldu, terziye götürdüm kimini dar paça, kimini dar kısa paça, kışlıklarımdan kimini bol paça bileğe yakın kapri gibi yaptırdım. Eteklerin kimini kısalttım uzun çizmelerle giyeyim diye. Üstü uydurmak zor oluyor doğru ama uymayanları ben tişört gömlek, hatta salaş uzun yeleklerle kışlık kullanıyorum. Beğenmediklerimi beğendiklerimle kendime çaktırmadan kombin yapıyorum Ay herkes çok mu zevkli sanki. Kendi tarzını yaparsın olur biter. :)

bi anda alma boşluğuna düşmüşsün canım
her bayan böyle bi dönem geçirir aslında
giyim kuşam oturur sonraları
şöyle bişi yapsan nasıl olur
kötü bulduğun yada birbiriyle alakasız olan kıyafetlerini elden çıkarsan
ne bileyim bu ihtiyacı olan birine vermek de olabilir satmak da..
sen de dolabındakileri uydurmaya çalışsan birbirne
yada alırken hep birbiriyle takım ederek almaya çalışsan
çünkü tek tek alınca dolup taşıyor ve insan uydurmakta zorlanıyor bazen
bence zamanla aşılacak bi durum

Son düzenleme:
canım ben bir de açık giyinemiyorum mutlaka ama mutlaka popomu kapatacak tarzda giymeliyim yoksa öğrencilerin karşısında rahat edemiyorum (

Bende takıyordum onu takmıyorum artık. Üst bol alt bol hoş olmaz. Benim yaptığım gibi pantolonlarını dar paça yaptırsan onlar güzel oluyor. Ya da bol paçalara topuklu giyebilirsin. ki boyun güzelmiş kestir pantolonu bilekten dar paça ister babet ister topukluyla giy. Kendine zevksiz deme değilsin bence. Penye demek illa yaşlı işi değil ki. Benimde klasik penyelerim var ve çok da hoş duruyor. Ben de genelde siyah giyiyordum. Yeni ihtiyacım olan şeyleri alırken renkli almaya dikkat ediyorum. Sakın yenilip ihtiyacın dışı bir şey alma. Şu hiç kıyafetim yok, hiç güzel kıyafetim yok zihnimizin resmen bize oynadığı oyun. Yaşadığım için biliyorum. Zevksizim falan deme Allah aşkına.

Son düzenleme:
Vaktin oldugunda hepsini tek tek cekip burda paylassan kombin yapsalar diyecegim ama hangi birini cekeceksin...
Bence sen onlarin hepsini hayrina dagit eger imkanin varsa kendine yeni seyler al sil bastan..

Genelde bilindik magazalara gidin ve bakın neler var naısl giyiniyolar en azından etrafınızdakilere bi göz gezdirin yada size yardmcı olacak birini bulun tarzını begendınız güvendiginiz birinin tabi

O kadar slklntl yapma bu meseleyi zamanla ogrenirsin.benden sana tavsiye etraftaki meslektaslarini gözlemle neyi nasil kombine yapıyorlar.ben de öğretmenim,calisirken pantolon olarak siyah giyerdim ama tabi benimki tamamen zayif göstersin diye,senin fizik uygunsa diğer renkleri de deneyebilirsiniz.siyah pantolonlarima hep kisin mesela güzel renkli kazaklar giyerdim beyaz gomlekle birlikte en sevdiğim şeydi gömlek.arkasi uzun kiyafetler tercih ediyorum demissin ki çok haklisin malum öğrencilerin gözü başka yerlere kayiyor ben sana beyaz onluk tavsiye ederim ben çok rahat ettim hem kollarim temiz kaldi,malum masalar çok kirli dirseklere kadar batiriyorsun..arkadaşların dediği gibi internetten faydalanabilirsin..en basiti google a bile ..kombini yazsan bi suru fotoğraf cikiyor..

Son düzenleme:
kiz sen nerden buluyosun bole hesapli seyleri :)

canım hani şu sosyete pazarı diye tabir edilen yerler varya tavsiye ederim oralara uğra :) mağazadaki kıyafetlerin aynısı çok cok uyguna hele o abiyeyi aldığm amca bana dedıkı ben dizi setlerıne de kıyafet veriyorum ama tabi ben inanmadıydm ta kı aldığm elbisenin siyahını bi dizide kadının üstünde görene kadar gecen yıl bakırköy pazarından kısa çizme aldm arkadaş bi öncekı sayfada fotosunu paylaşmış aynı ona benziyo hala giyiyorum demekki pazar diyip geçmeyelm

*Siyah bol pantolonun üzerine yine siyah bol giymişsin olmaz.kendini olduğundan yaşlı gösterirsin.Pantolon bol kesimse üzerine beline hafifçe oturan bir gömlek giyebilirsin açık renklerde.ve güzel bir kolye ile tamamlarsın.Altına da topuklu bir ayakkabı.
*penyelerini ise daha spor kesimli dar paçalı pantolonlarınla değerlendir.spor-şık bir hava yakalarsın.
*tamamen klasik kesim pantolonların üzerine gömlek-tunik kullan.
*hafif bir makyajı ise mutlaka yap.
*bir far ve rimel ile çok daha alımlı durursun.
*dar paça kesimli pantolondarını dolgu topuk süet botlarla kullanabilirsin.
klasik kesim pantolonlarınla da normal topuklu botlarını kullanırsın.
*çok hoş hırkalar var.rengarenk belden kuşaklı.mor-fuşya gibi renkler siyah pantolonla harika durur.bu hırkaların içine dar ve şık bir penye siyah veya beyaz kullan.boynuna da zarif bir kolye kulllan.
*gri pantolonun üzerine en güzeli ve zarifi siyah kombindir.siyah şık bir hırka ve içine beyaz bir bady.çok giyerim ben böyle.şık bir topuklu altına da.

Vaktin oldugunda hepsini tek tek cekip burda paylassan kombin yapsalar diyecegim ama hangi birini cekeceksin...
Bence sen onlarin hepsini hayrina dagit eger imkanin varsa kendine yeni seyler al sil bastan..

katılıyorum... kıyafetlerinizin resmini çekip koyarsanız herkes daha kolay yardımcı olabilir..

Penye yerine gömlek ve bluz daha şık durur.
Siyaha siyah veya bola bol giymemen daha yerinde olur.

Siyah pantolonla şöyle bir bluz :

Vizon pantolonla beyaz gömlek veya tünik olabilir :

Vizon pantolonla pudra pembesi veya açık mavi de yakışır.

Şu tarz gömleklerin içine beyaz atlet giyerek tünik-ceket havasında kullanabilirsin :

Son düzenleme:

arkadaşalr hepinize çok teşekkür ederim bu gün aynanın karşısına geçtim ve kıyafetlerimi denedim gerçekten birbirine uyumlu kıyafet ve ayakkabım varmış :)

S3N UTANMIYORUM DEMISSIN... AMA ben yazini okuyunca cok ama cok utandim oncr ailenden utandim. Annen uvey baban ustundeki kiyafeti cikarttirip alirken neciymis? Kusura bakma ama bir bayan cocugunu ondr tutmali bir erkege sirf esi diye boyle yuz verip terbiyesiz hareketlerine izin vermemeli. ERLEK KITLIGIMI varmis yani... Adam cocugumun ustundeki kiyafeti cikarop verdikcek geriye ben kocacim deyip gece sarip sarmalayacagim o adami ha.... boyle seyler Turk filmlerinde olur sanirdim.

IKINCISI kendimden utandim su dakikada bile yerde yigili cikarip attigim saga sola dunya para verip attigim ayakabilar var. BEN ailemden de noyle gordum hicbiseyde gozum kalmadi su an da kendi paramla aliyorum sukur yarabbim eksik kalmadim. Doyana kadar al para senin paran. INTERNETTE blog yazan hanim arkadaslar var onlari izle. Dergilere bal zamanla yakistirirsin ama gecmisine cok uzuldum sana bi kumas parcasini cok gorenler cezasini elbet cekicek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…