- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
şimdi ben 28 yaşındayım şu an . 24 yaşımda öğretmen oldum o zmana kadar bana kıyafet alınmadı hiç.hep akrabaların eskilerini giydim (bundan asla utanmıyorum,zaten de utanılacak bir durum değil)sadece bir kez annem yeni kıyafet almıştı üvey babam üzerimden çıkarttırıp geri verdirmişti((neyse öğretmen olunca psikolojik olarak çok kıyafet aldım sanki içimdeki boşluğu dolduruyorudum aldıkça daha çok aldım bir taraftan da vicdan azabı ytaşıyordum param gidiyor diye ama almaya devam ettim.ama geçen yaz artık dur dedim ve şu an dolabımı açıyorum çok kıyafet var çok çok hem de ama hiçbiri birbirine uymuyor.çok zevkli giyiniyorum da diyemem arkadaşlarım da der zaten zevksizsin diye ne yapayım ilk kez düzgün giyinmeye 24 yaşımda başladım bu saatten sonra da uyduramıyorum işte ((((
offf
çok kıyafetim var kimini beğenmiyorum kimini beğeniyorum ama ona uyduracak kıyafet bulamıyorum ama yeni kıyafet de almak istemiyorum(((çok zevksizim (/(
var mıdır benim gibi(((
bana bişiler söyleyin tavsiyelerde bulunun ne olur(
canım ben bir de açık giyinemiyorum mutlaka ama mutlaka popomu kapatacak tarzda giymeliyim yoksa öğrencilerin karşısında rahat edemiyorum(
kiz sen nerden buluyosun bole hesapli seyleri :)
Vaktin oldugunda hepsini tek tek cekip burda paylassan kombin yapsalar diyecegim ama hangi birini cekeceksin...
Bence sen onlarin hepsini hayrina dagit eger imkanin varsa kendine yeni seyler al sil bastan..
Penye yerine gömlek ve bluz daha şık durur.
Siyaha siyah veya bola bol giymemen daha yerinde olur.
Siyah pantolonla şöyle bir bluz :
Eki Görüntüle 813493 Eki Görüntüle 813494
Vizon pantolonla beyaz gömlek veya tünik olabilir :
Eki Görüntüle 813496 Eki Görüntüle 813498
Vizon pantolonla pudra pembesi veya açık mavi de yakışır.
Şu tarz gömleklerin içine beyaz atlet giyerek tünik-ceket havasında kullanabilirsin :
Eki Görüntüle 813503 [/QUOT
çok teşekkür ederim :)
arkadaşalr hepinize çok teşekkür ederim bu gün aynanın karşısına geçtim ve kıyafetlerimi denedim gerçekten birbirine uyumlu kıyafet ve ayakkabım varmış :)
ay bunlar süpermiş canım yaa :) hangi siteden bu ayakkabılar çook merak ettim:)
bende beyendim çok arkadş için araştırırken buldum site hangisi blmiyorumki.tekrardan bakmam lazım
çatlak devredeeee
ay bunlar süpermiş canım yaa :) hangi siteden bu ayakkabılar çook merak ettim:)
Eki Görüntüle 814425 Eki Görüntüle 814425 bu nasıl
Penye yerine gömlek ve bluz daha şık durur.
Siyaha siyah veya bola bol giymemen daha yerinde olur.
Siyah pantolonla şöyle bir bluz :
Eki Görüntüle 813493 Eki Görüntüle 813494
Vizon pantolonla beyaz gömlek veya tünik olabilir :
Eki Görüntüle 813496 Eki Görüntüle 813498
Vizon pantolonla pudra pembesi veya açık mavi de yakışır.
Şu tarz gömleklerin içine beyaz atlet giyerek tünik-ceket havasında kullanabilirsin :
Eki Görüntüle 813503 [/QUOT
çok teşekkür ederim :)
Çok kurtarıcı kombinler heryerde giyebiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?