- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
klasik pantolonların altına ne gider?
yeni kıyafet almak istemiyorum artıkI((
Ayakkabı mı diyorsun topuklu gider.
Üstünede 2 mesaj önceki gibi bişey gidebilir defacto sitesinden olan :)
evet canım gördüm çok şık duruyor.yarın grili siyahlı pantolonun var klasik onun üzerine siyah penyem varsiyah düz.
altına da topuklu ayakkabım dolgu topuz yazlık onları giycem.uyar mı sizce? siyah çanta ile? makyajı sevmiyorum yapmıyorum
Dolgu giyme ya:) normal siyah topuklun var mı?
Makyaj yap en azından bi rimelle ruj sür :)
Makyajı sevmeyen kadın mı olur beyaparsan seversin :)
SEVMEYEN İNSAN NADİRDİR YAPAMAYAN İNSAN FAZLADIR BUNUN YOLUDA DEVAMLI YAPA YAPA MAKYAJI ÖĞRENMEK. ÖĞRENDKTEN SONRA YUZUNE NASIL GİTTİĞİNİ NEYİN GTTİĞİNİ BULABİLİRSİN AYRICA NETTENDE İZLEYİP ÖĞRENEBİLİRSİN
DOLGU AYAKKABI BACAKLARI KALIN OLANDA KÖTÜ DURUYOR BEN ELBİSELERDE SİYAH KOTON ÇORAP GİYDİĞİMDE DOLGU AYAKKABI VEYA KISA BOT AMA KLASİK DEĞİL SPOR TARZIN DA OLUCAK SÜPER ÇEKİCİ DURUYOR
DOLGU AYAKKABI BACAKLARI KALIN OLANDA KÖTÜ DURUYOR BEN ELBİSELERDE SİYAH KOTON ÇORAP GİYDİĞİMDE DOLGU AYAKKABI VEYA KISA BOT AMA KLASİK DEĞİL SPOR TARZIN DA OLUCAK SÜPER ÇEKİCİ DURUYOR
Eki Görüntüle 812424 Eki Görüntüle 812424
ay bunlar süpermiş canım yaa :) hangi siteden bu ayakkabılar çook merak ettim:)
1.75 boy 65 kg
ama benden başka var mıdır böyle kıyafete bu kadar para savurup da paspal giyinen((((((
kiz sen nerden buluyosun bole hesapli seyleri :)canım inan kaliteli şeyler alınarak şık olunmuyo bu yaz pazardan mevsimlik bi elbıse aldm hemde 1 tl ye ilk defa bugün giydm ve herkes bayıldı :) hatta patronumun oğlu düğünemi gidiyosun dedi yine bu ctsi 10 tl ye abiye elbıse aldm yani çok para vermek şık olmak demek değil vizon dar paça pantolonunun üzerine çok güzel salaş blüzler çıktı rengarenk pantolonun tamamı darsa üzerine siyah yada beyazı olur o blüzlerin bide güzel kolye çok güzel mini etekler çıkmış kışlık üzerlerıne yine dar kesım v yakalı ince triko kazaklar şık durur altına çizmelerin kot tercih ediceksen üzerıne kırmızı veya istedığn bı renk ceket ayakkabınla uyumlu genelde stlettolar bu tarzda güzel duruyo ıçine v bady ve göstersli bi kolye ve elbisede bol bol tercih edebılırsın sıyah bluzlerını o dedğm mınılerle değerlendıreblrsn fiyatlarıda 10 tl çok pahalı da değl şımdılık aklıma gelenler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?