var mıdır benim kadar zevksizi:((((

Ayakkabı mı diyorsun topuklu gider.
Üstünede 2 mesaj önceki gibi bişey gidebilir defacto sitesinden olan :)

evet canım gördüm çok şık duruyor.yarın grili siyahlı pantolonun var klasik onun üzerine siyah penyem varsiyah düz.
altına da topuklu ayakkabım dolgu topuz yazlık onları giycem.uyar mı sizce? siyah çanta ile? makyajı sevmiyorum yapmıyorum

Dolgu giyme ya:) normal siyah topuklun var mı?
Makyaj yap en azından bi rimelle ruj sür :)
Makyajı sevmeyen kadın mı olur be yaparsan seversin :)

.

Son düzenleme:
yeterli malzeme olduktan sonra uydurmak kolay aslında
ben bi elbise aldım diyelim altına ne renk ayakkabı uyar karar veremezsem netten o renk elbiselerin altına nasıl ayakkabı giymişler ne çanta takmışlar bakarım

herkesin zevki farkli ama bence,
madem tunik tarzi giyiniyorsun mutlaka ya dar kesim bilekte biten pantolonlar yada kapri giy. sakin tunigin altina hem bol hem uzun giyme,

deesenliye duz giy,

uzuna kisa kisaya uzun giy,

dara bol bola dar giy.

cok baskili kalpli, yildizli, yazili seylerfen uzak dur.

pantolonun altina dolgu topuk giyme, topuklu giyrmiyorsan sik babetler al.

tektas bir kupe al takmadan cikma.

et rengi bi ruj, bi rimel, siyah ve beyaz goz kalemi ve allik al.

sacin fonsuzse sik sade bi topuz yap,

benim tavsiyelerim umarim isine yarar

parçaları görmeden yorum yapmak zor ama...öğretmensin diye illa kara kara giyinmek zorunda değilsin.

ben de 28 yaşında bir öğretmenim ama çook uzun bir aradan sonra ilk kez bugün siyah pantolon giydim:)

sakslar,kırmızılar,turuncular dururken niye sürekli siyah-gri giyesin ki?yaşın daha çok genç,bence biraz renklenmeye bak

canım inan kaliteli şeyler alınarak şık olunmuyo bu yaz pazardan mevsimlik bi elbıse aldm hemde 1 tl ye ilk defa bugün giydm ve herkes bayıldı :) hatta patronumun oğlu düğünemi gidiyosun dedi yine bu ctsi 10 tl ye abiye elbıse aldm yani çok para vermek şık olmak demek değil vizon dar paça pantolonunun üzerine çok güzel salaş blüzler çıktı rengarenk pantolonun tamamı darsa üzerine siyah yada beyazı olur o blüzlerin bide güzel kolye çok güzel mini etekler çıkmış kışlık üzerlerıne yine dar kesım v yakalı ince triko kazaklar şık durur altına çizmelerin kot tercih ediceksen üzerıne kırmızı veya istedığn bı renk ceket ayakkabınla uyumlu genelde stlettolar bu tarzda güzel duruyo ıçine v bady ve göstersli bi kolye ve elbisede bol bol tercih edebılırsın sıyah bluzlerını o dedğm mınılerle değerlendıreblrsn fiyatlarıda 10 tl çok pahalı da değl şımdılık aklıma gelenler canım

Cogu sey siyahmis bak ne guzel siyah cok kolay kombinlenebilen ve aciklari kapatabilen bir renk. Tek dikkat etmen gerekn spor ve.klasik tarzi birbirine karistirmaman. Sonucta herkes muhetsem giyiniyor diye birsey yok ya alisirsin zamnla tek derdin bu olsun

1.75 boy 65 kg
ama benden başka var mıdır böyle kıyafete bu kadar para savurup da paspal giyinen ((((((

ben varımm alıyorum eve geliyorum aaa ben bunu hangi mantıkla aldım diyorum giymiyorum eski kıyafetlere devam
alıyorum sonra ustumdeklee gözüm alıştığı için aldığımı giyince kendime yakıştıramıyorum halbuki bi kaç kez giysemm sıkıntı oluycak gözüm alışcak daha hoş gelcek ama yok eskilerden kopamıyorum bi türlü

kiz sen nerden buluyosun bole hesapli seyleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…