• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

sabah kahvaltısı 1 adt mandalina

öğle: 1 kumpir :bicak::bicak::bicak: vuymayın ablalayy vuymayın abileyy

ara:1 elma 1 bardak ayran çay

akşam 1 prs yağsız iskender 1 b ayran

ara t.kahvesi:KK54::KK54::KK54:

İskender de yağdan ziyade ekmek olmasaydı dicem ama senin diyetine göre ekmek normal ben bi görmedim kahvaltı yok o - puan sadece

Vilma 37 Vilma 37 senin mesajını bulamadıgım için bunu alıntıladım.
gözlemlerime dayanarak söylüyorum ki sen kendini aştın helal olsun. alçakgönüllük gereği böyle diyorsun tatlı kadın :KK200:

Katılıyorum sadece bu hafta sabit ti oda stresten oldu sanırım nazar boncuğu olsun Vilma 37 Vilma 37 ;)

Keteye bayılırım.
Afiyet olsun.
teşekkür ederim canım

Aynen öyle canım acilen toparlanalımEn Büyük TÜRKİYE
:KK200::KK200:
didemdefne didemdefne +1 kilocuklarimizi hemen veriyoruz kurtuluşu yok tamam mı :KK19:
tamam canım benden 800 gr mi gitmiş bile son 200 gr kaldı :nazar: oda bugün dikkat edersem gider galiba

tevafuk55 tevafuk55 , didemdefne didemdefne umarım bir haftada gider bu 1 kilo
Gitti canım regl sisligiymis

Kızlar merhaba
Ben 6 ay once dogum yaptim boyum 1.67 kilom 68 idi gayet memnundum halimden ama az bisey basen vardi oda cok takıntılı değildim hamilelikte 20 kilo aldim 8 dpgumdan sonra gitti suan 80 kiloyum emzirmiyorum
Size sorum su diyet yapmıyorum sadece sabah 11-12 gibi kahvalti yapip aksam 7 de aksam yemegi yiyip 7den sonra bisey yemiyorum öğlenleri çayın yaninda biskivu yada meyve tuketiyorum demem o ki bu sekilde kilo verirmiyim? 3 gun oldu baslayali.
Canim bana göre kahvaltı ve akşam yemeğinde 1 er dilim ekmek yemelisin.eğer akşam pilav makarna varsa 3 kaşığı gecmemeli. 2.5 litre su aradada bisküvi yerine kuru üzüm kayısı ceviz . Avuçu geçmeyecek kadar tuketirsen kilolar dayanmaz ;) çay olarak da yeşil çay içiyorum haftada 2 3 kere de kiraz sapı çayı içiyorum ödem artırıyor. Ben bu şekilde 11 kilo verdim fazla bir kilom yoktu zaten.

Dünkü menu
Sabah yarım kete peynir zeytin salatalık
Saat 3 de 1 kase makarna salatası 3 mercimek köftesi 2 dilim elmalı turta 1 şeker pare
8 de 1 avuç beyaz leblebi
Ooo karbonhidrat günü yapmışsın dün çarşambaya kadar firesiz devam etmen gerek :eek:

Günaydın kızlar gününüz Apaydın olsun :KK66:
Ben maalesef kötü başladım okulla yani sinifimla alakali bir sorunla başladım :KK43:

Günaydın canım tahmin edeyim veli mi sorun çıkardı? Günün geri kalanı güzel ve sakin geçer umarım..

Şükür iyiyim canım hava buz gibi bırr dükkandayım sen nasılsın :KK200::KK200:

Bende iyiyim çok şükür canım eşimi çocukları yolladım kahvaltı nın üzerinden biraz geçmesini bekliyorum leslie yapacağım. Dün 5 mile walk yarısını yapmama rağmen hamlanmışım spora ara vermemek lazım demekki
burdada hava soğuk ben severim soğuk havaları :KK68:

Back
X