• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bende iyiyim çok şükür canım eşimi çocukları yolladım kahvaltı nın üzerinden biraz geçmesini bekliyorum leslie yapacağım. Dün 5 mile walk yarısını yapmama rağmen hamlanmışım spora ara vermemek lazım demekki
burdada hava soğuk ben severim soğuk havaları :KK68:
Oh afiyet olsun canım bende severimde evde severim sıcacık peteğin yanında kedi gibi uyumasını

Günaydın Kızlar. Dün akşama doğru telefonum bozulur gibi oldu yani güncelleme yapar şekilde kapandı şarjı bitene kadar da açılmadı yeni açıldı. Miyav_su Miyav_su canım bugün başladı rahatsızlığım şükür :) bende biran korkmadım değil acaba hamilemiyimdir diye de neyse ki öyle bişi yoktu. Ben dünkü menümü vermiyorum çünkü bayağ kötü bir menüydü ama bugünden itibaren en az çarşambaya kadar 1 kilo verecek şekilde besleneceğim sıkıldım artık 70 olana kadar kaçamak yapmayacağım nasıl başta yaptıysam şimdi de yapacağıma inanıyorum canlar

Screenshot_2016-10-20-09-40-03-1.webp

19 ekim çarşamba günü dereceye girenler :KK28:

1. Commadante- Commadante- 1.2kg:sampiyon:
:KK73:
2. papatya1994 papatya1994 800gr :KK9::KK6:

Malesef bu hafta 3. Yok herkes artıda olduğu için o_O gelin haftaya tozu dumana katalım kızlar eskiler havada uçuşsun :spor::spor:

Kızlar dün akşam geç ve kalorili yedim :(
Akşam üstüne doğru miydem ağrımaya başlamıştı , eve gittiğimde hala çok kötüydü.
İlaç aldım , uyumaya çalıştım , sıcak su torbası koydum hiçbirşey geçirmedi.

Saat 10 doğru geçti ağrı.
Saat 11 gibi aç hissettim , eşimde zaten gripsin halsiz kaldın iyice yemelisin dedi. eynirli tost yapıp getirdi, bende yedim :(

Kalori olarak dün toplamda az aldım ancak çok geç yediğim için kesin tartıya artı yansır.

Bugün itibariyle artık saat yediden sonra yemeyeceğim.

Kızlar dün akşam geç ve kalorili yedim :KK43:
Akşam üstüne doğru miydem ağrımaya başlamıştı , eve gittiğimde hala çok kötüydü.
İlaç aldım , uyumaya çalıştım , sıcak su torbası koydum hiçbirşey geçirmedi.

Saat 10 doğru geçti ağrı.
Saat 11 gibi aç hissettim , eşimde zaten gripsin halsiz kaldın iyice yemelisin dedi. eynirli tost yapıp getirdi, bende yedim :KK43:

Kalori olarak dün toplamda az aldım ancak çok geç yediğim için kesin tartıya artı yansır.

Bugün itibariyle artık saat yediden sonra yemeyeceğim.
Hastaymışsın canım sağlık daha önemli sonuçta. Olsun dünü bende günden saymıyorum bugün başlıyorum artık

@puantiyeli_kelebek Haftaya kesin ben birinciyim buradan söylüyorum :) okadar da kesin konuşuyorum. Reglimde geldi artık canım tatlıda çekmiyor varmı birincilik için yarışan kızlar

Bir yanım "ben varım rakip" diyor, bir yanım "sen 500 gram versen yeter ne birinciliği" diyor :KK70::KK70::KK70:

Günaydın Kızlar. Dün akşama doğru telefonum bozulur gibi oldu yani güncelleme yapar şekilde kapandı şarjı bitene kadar da açılmadı yeni açıldı. Miyav_su Miyav_su canım bugün başladı rahatsızlığım şükür :) bende biran korkmadım değil acaba hamilemiyimdir diye de neyse ki öyle bişi yoktu. Ben dünkü menümü vermiyorum çünkü bayağ kötü bir menüydü ama bugünden itibaren en az çarşambaya kadar 1 kilo verecek şekilde besleneceğim sıkıldım artık 70 olana kadar kaçamak yapmayacağım nasıl başta yaptıysam şimdi de yapacağıma inanıyorum canlar
Hadi bakalım gözünaydın gelince insan nasıl rahatlıyor değil mi

Ben patlıcanları kup kup doğrayıp kizartiyorum. Tencerenin altına soğan ve yağ kavuruyirum. Üzerine patatesleri yarım ay doğrayıp dosuyorum. Üstüne patlucanlar en üstüne de az bir salcayla kavrulmuş kiymayi koyuyorum. Üzerine domates soyup dogruyirum ve 1 şu bardagindan daha az şu ile kısık ateşte pisiriyirum karistirmadan. Patates pirince pişmiş oluyor yaklaşık 25 dk. :KK66:

Güzel olur gerçekten :kk77::kk77::kk77:

@puantiyeli_kelebek Haftaya kesin ben birinciyim buradan söylüyorum :) okadar da kesin konuşuyorum. Reglimde geldi artık canım tatlıda çekmiyor varmı birincilik için yarışan kızlar

:KK9::KK9:İşte Benim topikte görmek istediğim manzara da bu:KK72: bravo canım azmin daim olsun birincilik benim olacağından ikinciliğe razı olmak zorunda kalacaksın ama napalım idare edeceksin artık:-):-)

Back
X