• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ya valla hiç yemrk bulamadım sebzemde vardı canım istedi yaptım gitti olmadı mı olmamış mı :KK43:
Felaket kısır ,şehriye çorbası ,ekmek çünkü kahvaltın Yok canım ben sana hep söylüyorum kahvaltı olmadan olmuyor ben şimdi yarının kahvaltısını hazırlıyorum düşün Keloğlanın kesesi gibi hergün taşıyorum 30 km yola

kulkedisi30 kulkedisi30 canım paşa nasıl oldu umarım iyidir :110:çocuklar ve hayvanlar hasta olmasın çok üzülüyorum :KK61:benim çok sevdiğim yavru köpekte hastaydı veteriner serum iğne verdi fakat enfeksiyon kaptı öldü çok üzüldüm :KK61:4 kardeşten 2 tane kaldı biride çok kötü bugün yanımdan hiç ayrılmadı güneşlendik :KK61::KK61:

Ya arkadaşlar. Benim telefonumda sıkıntı var foto çekmiyor ve bellek kartını okumuyor.Yarın tartı bildirimi eşimin telefonundan siteye girmeye çalışıyorum.Fakat olmuyor.Sizce neden? Nasıl yapabilirim bu işi.?

Yapabilirsen başka bir telefon dan halletmeye çalış ama oda olmuyorsa da napalım
Geçen hafta ..
Bu hafta ..
Fark ..
@puantiyeli_kelebek diye beni etiketleyerek bildirim yapmanız lazım zoey1616 zoey1616 Mislisse Mislisse

Oy oyyy 105 sayfa ilerlenmiş... Bense internetsizlikten gelemedim

Bugünden başla okumaya canım:)
Canım suyla karışıtırıp içiliyormuş bende burada aktardan bulamadım internet üzerinden satın almayı planlıyorum

Ben eczaneden almıştım 2 sene önce
Kızlar bu arada kilom 83 e çıkmış :'( :'( :KK43: bu arada dün kaza oruçlarıma başladım cumartesi günü de dahil toplam 6 gün tutacağım. Hem bu sayede midemde az küçülme olur da yemelerim biraz daha azalır.[/QUETE]

En son kaç olmuştun canım orucun ilk günlerinde az yetip mideyi alıştırıp şişirmezsen küçülüyor gerçekten
Herkese merhabaaa :) Ben anne değilim ama ben de fit olmaya varım :)
1.65

Üniversiteye hazırlanırken 69.8 kiloya kadar çıkmıştım. Kilo aldığımı farkediyordum ama tartıya çıkmaya korkuyordum.. Ve tartıya çıktığımda da beynimden vurulmuşa döndüm. Ömrü hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım. 70 i görmeden kendimce diyete başlamıştım baktım olmuyor deli cesareti dukan diyetine başladım ufak değişiklikler yaparak uyguladım kaç ayda olduğunu çok da bilmiyorum 54 kiloya kadar düştüm. Ve dukanın üzerinden 3 yıl geçti ben hiçbir koruma evresi vs uygulamamış olmama rağmen bu verdiğim 15 kilodan sadece 7 kilosunu aldım ve açıkçası tatlı börek çörek çok kaçırdım.

Şimdi ise kpss hazırlanıyorum baktım 61.5 olmuşum tekrar tartıda beni şok edecek bir rakam görmeden kendimde diyet ya da diyet uygun değil sağlıklı yaşam gibi bir şey uyguluyorum ne yediğime kendim karar veriyorum normalde tuketmedigim gıdalarla olacak diyetleri devam ettiremem kilo alırım diye düşündüm veee bir buçuk ayda 56 ya kadar düştüm. Boyum 1.65 ve hedefim 50 :) Kalan 6 kiloyu da beraber motivasyonla vermek istiyorum. :)

@puantiyeli_kelebek sanki bir yaprak dökümü mü seziyorum ne :)

Dimi ama bakma sen Vilma 37 Vilma 37 mütevazilik yapıyor bence karşı takımda bu hafta en korktuğum kendisi:)

@puantiyeli_kelebek canım badenin şekerinde unsuz krep tarifi var :rolleyes:yanlız Hindistan cevizi unundan yada Hindistan cevizinden bahsetmiş ben ise keten tohumu ile yapıcam :KK72::KK72:
Bende merak ettim güzel olur şimdi o ben yiyemem şimdilik ama ilerisi için iyi olur

Okuyunca içim ısındı aynı şeyleri bende yaşadım sobanın dibine sığınıp o uyku öyle güzel olurdu ki keşke hiç büyümeseydim diyeceğim bir çocukluğum olamadı maalesef ama yine de güzeldi :)

Senin çocuklarının özleyeceği bir çocukluğu olur umarım canım.

İyi akşamlar ...
iyi akşamlar canım

Bugün ki menüm kahvaltıda :nar suyu,1 küçük elma ,2 küçük mandalina öğlen yiyemedim onun yerine çiğ kuruyemiş akşam menüm zeytinyağlı karnabahar yemeği , közlenmiş soğan ,ev yapımı turşu ve çiğ kuruyemiş :kk77::kk77::kk77:
Harikasın
Bugünkü menum sabah iki dilim k.ekmegi karisik tost yaptım yağsız onu yedim ikindi gibi 1 parça haşlanmış derisiz tavuk göğsü 1 1 salata 1 domates ara 1 mandalina akşam yemiyor um günü kapadim belki yarım tane nar yerim su iki litre 3 kupa Yeşilçay 10 dk karın bacak egzersizleri

Güzel canım yarın için senden umutluyum
Kızlar masallah diyim ne zamandır çikolata abur cubur yemiyorum:KK200::nazar:hayretlerdeyim:süslü::KK48:

Aman sus maşallah de:)
Orucumu açtım geldim buradayım :) menüde kuru pilav vardı. :) tabiki birer porsiyon yedim. Yanında kuru soğan :) şimdi meyve yiyorum... Oruçlu olunca fazla yiyemiyo insan :)

Allah kabul etsin canım pilav yerine salata yesen Daha iyi olurdu
Menum
Sabah: 1 simit 3 Zeytin

Öğle: 1 kepçe çorba 2 krep
3 te 1 tavuk çevirme, 2 kaşık pilav

Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz içi 2 k kayısı

Aksam18.30: avuç içinden az fazla tavuk
3 kaşık yoğurt

Ara olarak kahve ve bitki çayları
1 dilim bitter
2.5 litre su

Akşama kadar sırf karbon olmuş canım :( akşam toparlamıştır umarım
O değilde bu @puantiyeli_kelebek yine yok meydanlarda :işsiz:kesin bisiklet sürüyor :olamaz:yakında kendine sponsor bulup olimpiyat katılacak lance armstrong soluyacak :KK55:

Kız senin çağrıları n yüzünden mi yoksa ben spor yaparken elektrik gitti 20.dakikada elektrik gitti kaldım öyle :))
@puantiyeli_kelebek olarak Paris'i tur atar bisikleti ile:KK70::KK70::KK70:

Allah seniiiii:KK70:
Selam kızlar herkese afiyet olsun
Sabah bişi yemedim canım istemedi
Öğlen dairede yemek vardı tavuk incik biberli tavaydı bir incik birazda biberden yedim iki dilim kadar ekmek
Akşam 18:00 bir tabak kısır bir kase şehriyeli yayla çorbası turşu turp marul

Bu menü oldu mu tartı öncesi kuzum :sopa:
Kız tartı öncesi oldu mu ekmek kısır :KK12:

Doğru söyle P PammukPrensess karşı gurupla mı anlaştık yarın bize ceza mı aldırmak niyetin:bicak:
Herkese merhaba bugunku menum

Sabah 08.30 1 kupa sutlu nescafe sekersiz

Kahvalti 10 2 haslama yum.taze soganli .yesillik (ben normalde hemen hemen hergun yerim )kk peynir 3 flm kepek ekmek 1 tatli kasigi kusburnu marmelati 2 kupa az sekerli cay

Ara yok

15.00 bi porsiyon brokoli 1 kase yogurt 1 dlm ekmek

Aksam 1/2 pors karnibahar 1 bardak ayran 6 adet cigkofte

2 litre su

45 dk leslie

Kizlar aksam yemeklerinden sonra cok halsizlesiyorum tansiyonum duser gibi oluyor.Neden acaba?

Ekmeğin fazla bence en fazla 2 dilim olmalı ekmek te insanı halsizleştiriyor ama tansiyon düşüklüğü de olabilir canım ölçtürdün mü hiç
@puantiyeli_kelebek hanım lütfen şu bisiklet inermisiniz canım bekleniyorsunuz :işsiz::işsiz:

Kız elektirik gidip yarım kalınca spordan vazgeçmiştim senin yüzünden yeniden başlayacağım hırslandırdın beni akşam yapınca ödem oluyor bende ama yinede yapacağım:olamaz::KK48::KK48:
kulkedisi30 kulkedisi30 canım paşa nasıl oldu umarım iyidir :110:çocuklar ve hayvanlar hasta olmasın çok üzülüyorum :KK61:benim çok sevdiğim yavru köpekte hastaydı veteriner serum iğne verdi fakat enfeksiyon kaptı öldü çok üzüldüm :KK61:4 kardeşten 2 tane kaldı biride çok kötü bugün yanımdan hiç ayrılmadı güneşlendik :KK61::KK61:

Başın sağolsun canım diğerleri yaşar inşallah
Bende şu kahvaltıyı hazırlayayım sonra uğrarım kızlar :dondurma::dondurma::dondurma:

Hamarat hatun:KK15:

Harikasın

Güzel canım yarın için senden umutluyum

Aman sus maşallah de:)

Allah kabul etsin canım pilav yerine salata yesen Daha iyi olurdu

Akşama kadar sırf karbon olmuş canım :KK43: akşam toparlamıştır umarım

Kız senin çağrıları n yüzünden mi yoksa ben spor yaparken elektrik gitti 20.dakikada elektrik gitti kaldım öyle :))

Allah seniiiii:KK70:

Bu menü oldu mu tartı öncesi kuzum :sopa:

Doğru söyle P PammukPrensess karşı gurupla mı anlaştık yarın bize ceza mı aldırmak niyetin:bicak:

Ekmeğin fazla bence en fazla 2 dilim olmalı ekmek te insanı halsizleştiriyor ama tansiyon düşüklüğü de olabilir canım ölçtürdün mü hiç

Kız elektirik gidip yarım kalınca spordan vazgeçmiştim senin yüzünden yeniden başlayacağım hırslandırdın beni akşam yapınca ödem oluyor bende ama yinede yapacağım:olamaz::KK48::KK48:

Başın sağolsun canım diğerleri yaşar inşallah

Hamarat hatun:KK15:
Canım takımınız ortada bizde Allah'dan Vilma 37 Vilma 37 gibi can simidiniz var zaten P PammukPrensess bizimle anlaştı sizi 1 tabak kısır turşu ve sadrazam kavuğuna sattı :KK53:gerçekten gitti elektrik pu ha ha :KK70::KK70:çok kıskandım ya kaç gündür inmiyorsun üstünden :-):-)

Back
X