- 16 Şubat 2009
- 34.835
- 123.227
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğim acısı hiiiç kalmadı,sadece izi duruyor.ona da ilaç sürüyorum geçecek inşallahAyağın Nasıl oldu canım
Dikkat et sizide mapusa atarım hep birlikte volta atar boncuktan kuş yaparsınız zaten onu mapusa ben düşürdüm tuzak kurmuştum@partemorall mapusa düştü diye bizde @puantiyeli_kelebek le bir olupppp sana karsiii savas actik dukancilar olarak![]()
Çok sevindim Canım iyi olmanabebeğim acısı hiiiç kalmadı,sadece izi duruyor.ona da ilaç sürüyorum geçecek inşallah![]()
çok teşekkür ederim canım benimÇok güzel bir menü afiyet olsun kuzum
Vay süpersin canım-cumartesi günkü menüm-
07.00: 1 avuç kiraz
11.00: yarım muz
11.30: 5 tane ceviz
13.30: 1 domates,2 salatalık,3 siyah zeytin
15.15: 2 tabak bamya yemeği
17.00: 3 tabak salata
3 fincan bitki çayı(tamamlarım gün sonunda)
2.5 lt su (tamamlarım)
spor100 dk koşu bandında yürüme (55+45 dk) belki azıcık dışarda da yürürüm şimdi belli değil
![]()
canım ben de baharatı çok seviyorum ve bol bol kullanırım,ama yine de tuzu arıyorum. bende işe yaramadı neden acabafitblack evet canim baharat kullanmak tuz ihtiyacıni cok azaltıyor kekik pul biber isot karabiber cok kullanıyorum ben baharatin keskin tadini aldığından tuzu aramıyorsun bende tuza düşkündüm cok duydum bu yontemi de ama hic inanmamistim bu zamana kadar..
senin kadar değilVay süpersin canım![]()
o yüzden tutamadım kendimiAy sorma bende çok seviyorum sarmayı bugün bende yedim taze yapraklar ile sarılmış
Ohhh afiyet olsun bamya candır kandır sağlıktır-cumartesi günkü menüm-
07.00: 1 avuç kiraz
11.00: yarım muz
11.30: 5 tane ceviz
13.30: 1 domates,2 salatalık,3 siyah zeytin
15.15: 2 tabak bamya yemeği
17.00: 3 tabak salata
3 fincan bitki çayı(tamamlarım gün sonunda)
2.5 lt su (tamamlarım)
spor100 dk koşu bandında yürüme (55+45 dk) belki azıcık dışarda da yürürüm şimdi belli değil
![]()
o yüzden tutamadım kendimineyse yarın çok az yerim dengelemiş olurum inşallah
Evet canım inan herkes diken üstünde hayırlısıyla bi durulsa ortam.Amin inşallah canımçok zor inan temmuz ayını arıyoruz şu son olaylar tuzu biberi oldu
canım ben yeni gördüm,doktor ilaç verdi mi?
Evettt normalde açıkcası ben bitki çayıymış şu bu otmuş hiç inanmayan biriyimdir ama o adam niyeyse çok güven uyandırıyor ben decanım sen ibrahim saracoğlu hocayı mi takip ediyosun bi ara bende takip ediyodum araştırıyorum. ...
teşekkür ederim kuzum ben ameliyattan falan çok korkuyorum
canım afiyet olsun,sporun özellikle mükemmelKızlaarrrr selamm
Ben geldim
Yine yoğun ve yorucu bir gün geçirdim
Nişanlım geldi bugün tüm gün dışardaydık şimdi eve girdim üzerimi bile değiştirmeden hemen size yazayım dedim.
Öğle civarı nişanlımın akrabasına gittik sadece çaya gelicez dedik ama yemek hazırlamışlar sağolsunlar olabildiğince az yemeye çalıştım.
Allahtan gitmeden pilatesimi sabah kalkıp yapmıştım
Menüm şöyle
Sabah 1 yumurta 1 kaşık biber sosu çeyrek dilim ekmek
Saat 3,4 gibi de 1 kase yayla çorbası
1 kaşık pilav, 1 baget, bi kaç dilim patates, salata ve üzüm
Çay yanında 1 lokum
sporum da
1 saat yürüyüş
1 saat pilates
Akşam bi şey yemem büyük ihtimalle belki karpuz yerim
İyi oldum kuzum teşekkür ederim merak edip sorduğun için.
Migden nasil oldu kuzum
Canımmm hayırlı uğurlu olsunKizlar Gunaydinnnn