- 5 Şubat 2016
- 6.477
- 9.873
- 148
aynen canım ben tadına da bayılırım zatenOhhh afiyet olsun bamya candır kandır sağlıktır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım ben tadına da bayılırım zatenOhhh afiyet olsun bamya candır kandır sağlıktır![]()
Yaptın mı mantıyı mantıcı güzeliYaa ben uyustum bugun kizlar bir turlu kalkip ev isi yapamadim yaa ev bana ben eve bakiyorum aksama ada manti yapacagiz tabi ben sadece yapacagim sonra da yiyenlerin lokmalarini sayacagim isim cok kolay![]()
Afiyet olsun canım güzel menüBugün ku memnun
Sabah 1.5 yumurta 5 zeytin 1.tk sarelle yarım dilim ekmek domates salatalik şekersiz cay
Öğle soğan kavurun 1 dilim peynir 6 zeytin 1 k.kase yoğurt 1.5 dilim ekmek
Aksam 1 kase yayla çorbası
Ara 1 şeftali
Spor 45 dk yürüyüş 30 dk Leslie 20 mekik 30 bacak 30 yana esneme
gelin turşusu muMenüm kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta ,domates ,peynir ,1 parça pastırma ,zeytin öğlen 4 tane minik asma sarması Bulgurlu, 2 kaşık patates salatası gezmeye gitmiştim sade Türk Kahvesi akşam kuru fasulye ,salata ve gelin turşusu herkese afiyet olsun kızlar spor yok![]()
Afiyet olsun kuzum gayet güzelKahvaltımda
2 adet rafadan
1 yemek kaşığı pul biberli lor peyniri
1 bardak ayran
Öğlen
Kıymalı yumurta(1 adet yumurta)
1 bardak ayran
Akşam
Ciger
Yulaftan az parca ekmek
Ayran
Spor
30 dk zumba
20 dk yürüyüş
Evet baya özlemiştim ya keratayıcanım afiyet olsun,sporun özellikle mükemmel
nişanlının gelmesi de sana nasıl motivasyon olmuştur şimdi![]()
Yarınki akşam yemeğim bamyaaaaaynen canım ben tadına da bayılırım zaten![]()
Ben de acaba yeni evlenen biri mi yaptı diyordum meğer bildiğim bi turşuymuş bizde adı değişikmişgelin turşusu mucanım o nasıl oluyor?
menün harika ayrıca,bayıldım![]()
mantı krizi geçti mi? inşallah yapmamışlardırBen geldimmm isler bitti nihayet ayy ses.cikarmiyorum belki manti yapmaktan vazgecerlerde ben kurtulurum diye cookkk yoruldum.
_Masalim_ @koza16 @didemdefne ben mantiyi artik hiçcc sevmiyorum kuzular iyy sarimsakli sarimsakli
![]()
uzak mesafe ilişkisi çok zor,ama siz yakın zamanda kavuşacaksınızEvet baya özlemiştim ya keratayı![]()
afiyet olsun canımYarınki akşam yemeğim bamyaaaa![]()
Nasip kuzumAyy benim tayin çıkmaz ki oraya belki eş durumundan olur![]()
ayy ben de baktım şimdi valla çok güzel duruyor,eminim lezzetlidir.kapya biberi de çok severim,köz yapıp yiyorum devamlıBen de acaba yeni evlenen biri mi yaptı diyordum meğer bildiğim bi turşuymuş bizde adı değişikmiş
Google amcaya sordum:))
Çok lezzetli bi şey kapya biberden de yapılıyor biz kurutulmuş biberden de yaparız, korukla falan yapılıyor
Anam bugün meğer bamya günüymüş:))Menüm
Sabah : 2haşlanmış yumurta Domates maydanoz Zeytin Peynir biber azcık tahin
öğlen: 1 bardak ayran
Akşam:bamya ayran salata
Bugün hastaneye gitttik bebeğim in günümün yarısı orda geçti çok spor yapamadım yarım saat yürüyebildim
Ayy eveettt kırmızı biberi ister közle ister kızart ister dolma yap dimi her şeyi mükemmelayy ben de baktım şimdi valla çok güzel duruyor,eminim lezzetlidir.kapya biberi de çok severim,köz yapıp yiyorum devamlı![]()
Hem de nasıl zoruzak mesafe ilişkisi çok zor,ama siz yakın zamanda kavuşacaksınız
afiyet olsun canım![]()
Afiyet olsun canım sporunda çok güzel![]()
Fıstığım benim![]()