Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bugün ku memnun
Sabah 1.5 yumurta 5 zeytin 1.tk sarelle yarım dilim ekmek domates salatalik şekersiz cay
Öğle soğan kavurun 1 dilim peynir 6 zeytin 1 k.kase yoğurt 1.5 dilim ekmek
Aksam 1 kase yayla çorbası
Ara 1 şeftali
Spor 45 dk yürüyüş 30 dk Leslie 20 mekik 30 bacak 30 yana esneme
Afiyet olsun canım güzel menü

Menüm kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta ,domates ,peynir ,1 parça pastırma ,zeytin öğlen 4 tane minik asma sarması Bulgurlu, 2 kaşık patates salatası gezmeye gitmiştim sade Türk Kahvesi akşam kuru fasulye ,salata ve gelin turşusu herkese afiyet olsun kızlar spor yok :kk77::kk77:
gelin turşusu mu:KK48: canım o nasıl oluyor?
menün harika ayrıca,bayıldım:KK200:

Kahvaltımda
2 adet rafadan
1 yemek kaşığı pul biberli lor peyniri
1 bardak ayran

Öğlen
Kıymalı yumurta(1 adet yumurta)
1 bardak ayran

Akşam
Ciger
Yulaftan az parca ekmek
Ayran

Spor
30 dk zumba
20 dk yürüyüş
Afiyet olsun kuzum gayet güzel
Lorun kalorisi o kadar az ki eğer serbestse 1 çay bardağı kadar da yiyebilirsin

_Masalim_ _Masalim_ canım benim:KK200:
yaşadıklarını şimdi okudum,sanki beni anlatmışsın.inan ben yazsam bu kadar olurdu,altına imzamı atarım.
yalnız değilsin yani onu bil sadece,duygularını çok iyi anlıyorum.insan en büyük kötülüğü kendisine yaparmış,ne kadar da doğru bir söz.bir de şey derler,canın sıkkınken kendine bak,güzelleş.bu dışardakini içe almak gibi bir şey,diye.bizse daha da batırdık ve kısır döngüye girdik,kilo aldıkça üzüldük.üzüldükçe yedik.
neyse ki şimdi geçti o günler,artık kendimizin kıymetini biliyoruzHoppa her şey güzel olacak:KK74: ayrıca artık senin peşini bırakmam,şöyle fit olana kadar peşindeyim:KK60:

gelin turşusu mu:KK48: canım o nasıl oluyor?
menün harika ayrıca,bayıldım:KK200:
Ben de acaba yeni evlenen biri mi yaptı diyordum meğer bildiğim bi turşuymuş bizde adı değişikmiş:KK48:
Google amcaya sordum:))
Çok lezzetli bi şey kapya biberden de yapılıyor biz kurutulmuş biberden de yaparız, korukla falan yapılıyor

Ben de acaba yeni evlenen biri mi yaptı diyordum meğer bildiğim bi turşuymuş bizde adı değişikmiş:KK48:
Google amcaya sordum:))
Çok lezzetli bi şey kapya biberden de yapılıyor biz kurutulmuş biberden de yaparız, korukla falan yapılıyor
ayy ben de baktım şimdi valla çok güzel duruyor,eminim lezzetlidir.kapya biberi de çok severim,köz yapıp yiyorum devamlı:kk77:

Menüm
Sabah : 2haşlanmış yumurta Domates maydanoz Zeytin Peynir biber azcık tahin
öğlen: 1 bardak ayran
Akşam:bamya ayran salata

Bugün hastaneye gitttik bebeğim in günümün yarısı orda geçti çok spor yapamadım yarım saat yürüyebildim
Anam bugün meğer bamya günüymüş:))
Her şey yolundadır inşallah bebişte de

Bugün ku menümu paylasiyim:KK66: sabah Sucuklu yumurta bir dilim ekmek azıcık ekmek biber domates :KK66: öğle yemeği yemedik aksam yemegi iki kasik barbujya 5 koftr bir kasik makarna suan nefes alamiyirum :) aksam yürüyüşe cikicaz eşimle :) bide yoruldum çok yürüdüm :KK66: çok temizlik yaptim:)

Back
X