Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım ben yeni gördüm,doktor ilaç verdi mi?
Verdi bitanem pazartesu alicam baslicammm
İyi oldum kuzum teşekkür ederim merak edip sorduğun için.
Neymişşşş avuç içi kadar mideye iki avuç yemeği sığdırmaya çalışmayacakmışım:KK48:
Cok sekersin iyi olmana sevindimmm kuzum:KK200:
Afiyet olsun kuzum gayet güzel
Lorun kalorisi o kadar az ki eğer serbestse 1 çay bardağı kadar da yiyebilirsin
Sınırsız kuzum 1 cay bardagi yerim.cok seviyorum çünkü peynirlerden en cok loru seviyorum :kk77:

Son düzenleme:
_Masalim_ _Masalim_ canım benim:KK200:
yaşadıklarını şimdi okudum,sanki beni anlatmışsın.inan ben yazsam bu kadar olurdu,altına imzamı atarım.
yalnız değilsin yani onu bil sadece,duygularını çok iyi anlıyorum.insan en büyük kötülüğü kendisine yaparmış,ne kadar da doğru bir söz.bir de şey derler,canın sıkkınken kendine bak,güzelleş.bu dışardakini içe almak gibi bir şey,diye.bizse daha da batırdık ve kısır döngüye girdik,kilo aldıkça üzüldük.üzüldükçe yedik.
neyse ki şimdi geçti o günler,artık kendimizin kıymetini biliyoruzHoppa her şey güzel olacak:KK74: ayrıca artık senin peşini bırakmam,şöyle fit olana kadar peşindeyim:KK60:
Sagol bitanem bian duygusallastim icimi döktüm sizlere. Kesinlikle kisir döngüden kurtukduk cok sukur bitanem sizin gibi melek yol arkadaslarim oldugu icin cok sansliyim pesimi birakma kuzumm daha zaferi berabere gidip Kutlucazz:KK200::KK19::KK15:

Kızlar bu başlığa uymadığınıı biliyorum fakat çoğunuz olgun kişilersiniz ve bana yardımcı olacağınızı umuyorum :)

henüz 17 yaşındayım herkes bilir bir insanın en güzel yaşı 17dir. Neyse hemen konuya giriş yapıyım. instagramdan bir çocukla tanıştım daha sonra whatsappa geçtik. Fakat muhabbetimiz kağnı gibi ilerliyor resmen :D ve yaptığımız muhabbet naber nasılsından öteye gitmiyor. Ben onu gerçekten tanımak istiyorum işte soruyorum bazen neden konuşmuyorsun diye yorgunum diyor staj vardı diyor. Benim muhabbeti açmam için ne yapmam lazım nasıl onun ilgisini çekebilirim yardım edin :(

Kızlar bu başlığa uymadığınıı biliyorum fakat çoğunuz olgun kişilersiniz ve bana yardımcı olacağınızı umuyorum :)

henüz 17 yaşındayım herkes bilir bir insanın en güzel yaşı 17dir. Neyse hemen konuya giriş yapıyım. instagramdan bir çocukla tanıştım daha sonra whatsappa geçtik. Fakat muhabbetimiz kağnı gibi ilerliyor resmen :KK70: ve yaptığımız muhabbet naber nasılsından öteye gitmiyor. Ben onu gerçekten tanımak istiyorum işte soruyorum bazen neden konuşmuyorsun diye yorgunum diyor staj vardı diyor. Benim muhabbeti açmam için ne yapmam lazım nasıl onun ilgisini çekebilirim yardım edin :KK43:
Kuzuu instagramdan tanışmışsınız aynı şehirde misiniz? Ben de 17 yaşındayım ama instagramdan falan tanışıp ilişki yürütmek biraz farklı geliyor.. Yani şimdi internetten tanıştıkmak bazen çok güvenli olmayabiliyor. Ortak arkadaşınız var mı ? Okulu falan nasıl ?

Menüm
Sabah : 2haşlanmış yumurta Domates maydanoz Zeytin Peynir biber azcık tahin
öğlen: 1 bardak ayran
Akşam:bamya ayran salata
Bugün hastaneye gitttik bebeğim in günümün yarısı orda geçti çok spor yapamadım yarım saat yürüyebildim
bugün ku menun çok iyi canım. ..

Hem de nasıl zor
Biz tam 1 yıl birbirimizi hiç görmeden durduk çok zordu ya
Çok zor geçmiştir canım iyi sabretmissiniz demek ki aşkınız çok büyük inş çok mutlu bir hayatınız olur....
Bugün ku menümu paylasiyim:KK66: sabah Sucuklu yumurta bir dilim ekmek azıcık ekmek biber domates :KK66: öğle yemeği yemedik aksam yemegi iki kasik barbujya 5 koftr bir kasik makarna suan nefes alamiyirum :) aksam yürüyüşe cikicaz eşimle :) bide yoruldum çok yürüdüm :KK66: çok temizlik yaptim:)
Sucuk yasak değil mi canım eğer değilse sabah kahvaltıya bende yapayım onun dişin da menun güzel
:))bamya candır.tatilde mikrop kapmıştı bebeğimin gözü canım iyileşirr gibiydi daha kötü oldu gittiğimiz 3. Doktor gözyaşı kanalları tıkalı olduğundan atamıyor mikrobu
Canım bebeğin ne kadarlık benim büyük kızimda vardı aynı sorun 1 yaşına geldikten sonra geçti öncesinde ne yaptıysam kaç Dr gittiysem ise yaramadı. ...

henüz 17 yaşındayım herkes bilir bir insanın en güzel yaşı 17dir. Neyse hemen konuya giriş yapıyım. instagramdan bir çocukla tanıştım daha sonra whatsappa geçtik. Fakat muhabbetimiz kağnı gibi ilerliyor resmen :KK70: ve yaptığımız muhabbet naber nasılsından öteye gitmiyor. Ben onu gerçekten tanımak istiyorum işte soruyorum bazen neden konuşmuyorsun diye yorgunum diyor staj vardı diyor. Benim muhabbeti açmam için ne yapmam lazım nasıl onun ilgisini çekebilirim yardım edin :KK43:
Canim sonuçta sanal ortam neler duyuyoruz uzak durmani tavsiye ederim ....
Yaaaa kızlar yine aynı konudan dertliyim :KK43: 1 ay spor salonuna gitmeli miyim çok kararsızım :KK43: 1 ayda ne kadar etki eder onu da bilmiyorum :KK43: Fikirlerinize ihtiyacım var :KK19:
canım düzenli spor yapamiyorsan yazıl orasi biraz daha mecburi olduğundan günlük düzenli sporunu yaparsin

Dimii dimiii mantı mıı sevmeyiiiz :KK12: Olsun kuzu mantıdan alıcağın 1 saatlik haz mı çarşamba günkü sonuç mu :KK54:Kuzu bol yoğurtlu 3 yk falan ye diyeceğim ama dukanda kaçamaklar nasıl etki ediyor bilmiyorum :KK43:

Yok canim zinharrr yasak :) ben çarşamba günü tarti sonucunu daha cok önemsiyorum;)
Kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın annemler geliyor akşama hazırlık yapıyorum:kk77:

Gözün aydin tatlim ohh dizinden ayirma başını oyy annemi özledim :110:
Menüm kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta ,domates ,peynir ,1 parça pastırma ,zeytin öğlen 4 tane minik asma sarması Bulgurlu, 2 kaşık patates salatası gezmeye gitmiştim sade Türk Kahvesi akşam kuru fasulye ,salata ve gelin turşusu herkese afiyet olsun kızlar spor yok :kk77::kk77:

Afiyet olsun canım

@partemorall mapusa düştü diye bizde @puantiyeli_kelebek le bir olupppp sana karsiii savas actik dukancilar olarak:KK47:
Kiz cok sey etme sonra fena sarıyor :sus:

Menü bildirimi:
uyanınca form çaylardan içildi
SABAH: Kepekli yarım simit
1 kk peynir
7 zeytin
domates-salatalık
şekersiz çay

ARA: dondurma
1 saat sonra falanda form çaylardan içildi

ÖĞLE: 2 kaşık tavuk sote
10 sarma
1 kase yoğurt

AKŞAM: 2 kaşık tavuk sote
10 sarma
yarım haşlanmış patates
1 kase yoğurt
BUGÜN BİRAZ FAZLA KAÇIRDIĞIM DOĞRUDUR AMA SARMA OLUNCA DAYANAMIYORUM :KK43:

E iyi farkindaysan afiyet olsun ben extra yorum yapmayayim :KK56:

Kahvaltımda
2 adet rafadan
1 yemek kaşığı pul biberli lor peyniri
1 bardak ayran

Öğlen
Kıymalı yumurta(1 adet yumurta)
1 bardak ayran

Akşam
Ciger
Yulaftan az parca ekmek
Ayran

Spor
30 dk zumba
20 dk yürüyüş

Menun cok güzel canim yulaftan az parca ekmek ne kadar anlamadim
-cuma günkü menüm-
07.30: 1 domates,3 salatalık,biber,maydanoz,1 çay kaşığı kadar tahin+pekmez
10.15: 3.5 tane incir
12.15: 3 tabak salata
15.00: 3 tane fırında patates,2 tane fırında soğan
patatesleri yedikten sonraa bir güzel uyudum kızlar,çok yorulmuştum :KK43: o yüzden gece kalktım ve bir şey yiyemedim,su da içemedim çok,spor da kaldı :110:
1 lt su
1 fincan bitki çayı
spor: yok

Afiyet olsun
Dikkat et sizide mapusa atarım hep birlikte volta atar boncuktan kuş yaparsınız zaten onu mapusa ben düşürdüm tuzak kurmuştum :KK53:

Nettin kiz baktım bi arizada cikarmamis sankim.:deli:
canım ben de baharatı çok seviyorum ve bol bol kullanırım,ama yine de tuzu arıyorum. bende işe yaramadı neden acaba :KK43:

Ben cogunlukla et ürünleri yedigim icin baharatla kurtariyorumdur belki canimcim sebzeyle yakismiyordur belki
Kızlaarrrr selamm
Ben geldim
Yine yoğun ve yorucu bir gün geçirdim
Nişanlım geldi bugün tüm gün dışardaydık şimdi eve girdim üzerimi bile değiştirmeden hemen size yazayım dedim.
Öğle civarı nişanlımın akrabasına gittik sadece çaya gelicez dedik ama yemek hazırlamışlar sağolsunlar olabildiğince az yemeye çalıştım.
Allahtan gitmeden pilatesimi sabah kalkıp yapmıştım
Menüm şöyle
Sabah 1 yumurta 1 kaşık biber sosu çeyrek dilim ekmek
Saat 3,4 gibi de 1 kase yayla çorbası
1 kaşık pilav, 1 baget, bi kaç dilim patates, salata ve üzüm
Çay yanında 1 lokum
sporum da
1 saat yürüyüş
1 saat pilates
Akşam bi şey yemem büyük ihtimalle belki karpuz yerim

Menun güzel olmus canim afiyet olsun
Yaptın mı mantıyı mantıcı güzeli:KK48:

Yaptik yaaa kacamadim
gelin turşusu mu:KK48: canım o nasıl oluyor?
menün harika ayrıca,bayıldım:KK200:

Bende merak ettim netten bakayım

mantı krizi geçti mi? inşallah yapmamışlardır:63:

Yok hic gitmiyim belki unutur yada vazgecerler dedim ama iii ihhhh yaptik :bicak:

Menüm
Sabah : 2haşlanmış yumurta Domates maydanoz Zeytin Peynir biber azcık tahin
öğlen: 1 bardak ayran
Akşam:bamya ayran salata

Bugün hastaneye gitttik bebeğim in günümün yarısı orda geçti çok spor yapamadım yarım saat yürüyebildim

Menü guzel spor güzel canım daha ne
Bugün ku menümu paylasiyim:KK66: sabah Sucuklu yumurta bir dilim ekmek azıcık ekmek biber domates :KK66: öğle yemeği yemedik aksam yemegi iki kasik barbujya 5 koftr bir kasik makarna suan nefes alamiyirum :) aksam yürüyüşe cikicaz eşimle :) bide yoruldum çok yürüdüm :KK66: çok temizlik yaptim:)

Sabah azicik ekmek derken kac dilim :)
Akşam güzel üstüne yürüyüş ohh Harikasın
:))bamya candır.tatilde mikrop kapmıştı bebeğimin gözü canım iyileşirr gibiydi daha kötü oldu gittiğimiz 3. Doktor gözyaşı kanalları tıkalı olduğundan atamıyor mikrobu

Geçmiş olsun canim

İlgisi yok bence olmayincada çekilmez ki instagramdan tanistigin insana nasil guveneceksin ki hic bulaşma diyeceğim de 17 yas ayni zamanda bazilarinin kimseyi dinlemeyecegi yasta oluyor umarim kulak asarsin tavsiyelerimize:)

Yaaaa kızlar yine aynı konudan dertliyim :KK43: 1 ay spor salonuna gitmeli miyim çok kararsızım :KK43: 1 ayda ne kadar etki eder onu da bilmiyorum :KK43: Fikirlerinize ihtiyacım var :KK19:

Kesinlikle etki eder 1 ay sonra devam etme sansin yok mu okullar acilacagi icin mi kuzum
bugün ku menun çok iyi canım. ..

Çok zor geçmiştir canım iyi sabretmissiniz demek ki aşkınız çok büyük inş çok mutlu bir hayatınız olur....

Sucuk yasak değil mi canım eğer değilse sabah kahvaltıya bende yapayım onun dişin da menun güzel

Canım bebeğin ne kadarlık benim büyük kızimda vardı aynı sorun 1 yaşına geldikten sonra geçti öncesinde ne yaptıysam kaç Dr gittiysem ise yaramadı. ...

Canim sonuçta sanal ortam neler duyuyoruz uzak durmani tavsiye ederim ....
canım düzenli spor yapamiyorsan yazıl orasi biraz daha mecburi olduğundan günlük düzenli sporunu yaparsin

Yorum yapmana cok mutlu oldum :KK200:

Bende menümu yazayım bugün yine yeme krizlerindeyim yaaa

Sabah
Tavada yumurta
Peynir
7 zeytin

Ogle
Kavrulmus kiyma
Tursu
Ayran

Aksam
Lorlu maydanoz lu biber tursulu hindi fumeli tavada yumurta :)

Arada yeme krizine girdim

1 bardak ayran

2 kasik Maydanoz lu lor peyniri

Birkaç parca tavuk döner

Yoğurtlu dondurmamsi

Hala yiyesim var koşa koşa gidip yatayim:)

Sagol bitanem bian duygusallastim icimi döktüm sizlere. Kesinlikle kisir döngüden kurtukduk cok sukur bitanem sizin gibi melek yol arkadaslarim oldugu icin cok sansliyim pesimi birakma kuzumm daha zaferi berabere gidip Kutlucazz:KK200::KK19::KK15:
bırakmam peşindeyim:KK55:
beraber kutlayacağız canım aynen:KK60:

canım önce bu kişinin güvenilir olduğundan emin ol bir şekilde.
ondan sonra muhabbeti düşünürüz:) öncelikle niye konuşmuyorsun falan diye sorma sakın,bırak o konuşmaya çalışsın.istiyorsa yazar zaten.sen böyle yazdıkça yazası varsa da yazmayabilir.

canım ben de yazılacağım bu hafta spor salonuna artık iyileştim de.ve 1 aylık olana yazılacağım,sonra benim de yoğunluğum başlıyor.kesinlikle 1 ay bile çok fark eder canım,zaten haftanın 5 günü gideriz.

Yok canim zinharrr yasak :) ben çarşamba günü tarti sonucunu daha cok önemsiyorum:KK66:

Gözün aydin tatlim ohh dizinden ayirma başını oyy annemi özledim :110:

Afiyet olsun canım

Kiz cok sey etme sonra fena sarıyor :sus:

E iyi farkindaysan afiyet olsun ben extra yorum yapmayayim :KK56:

Menun cok güzel canim yulaftan az parca ekmek ne kadar anlamadim

Afiyet olsun

Nettin kiz baktım bi arizada cikarmamis sankim.:deli:

Ben cogunlukla et ürünleri yedigim icin baharatla kurtariyorumdur belki canimcim sebzeyle yakismiyordur belki

Menun güzel olmus canim afiyet olsun

Yaptik yaaa kacamadim

Bende merak ettim netten bakayım

Yok hic gitmiyim belki unutur yada vazgecerler dedim ama iii ihhhh yaptik :bicak:

Menü guzel spor güzel canım daha ne

Sabah azicik ekmek derken kac dilim :)
Akşam güzel üstüne yürüyüş ohh Harikasın

Geçmiş olsun canim

İlgisi yok bence olmayincada çekilmez ki instagramdan tanistigin insana nasil guveneceksin ki hic bulaşma diyeceğim de 17 yas ayni zamanda bazilarinin kimseyi dinlemeyecegi yasta oluyor umarim kulak asarsin tavsiyelerimize:)

Kesinlikle etki eder 1 ay sonra devam etme sansin yok mu okullar acilacagi icin mi kuzum

Yorum yapmana cok mutlu oldum :KK200:
canım aynen sebzede yine de tuz ihtiyacı oluyor galiba,aman bir tek tuzum kalsın o da nazarlık olsun n'apayım:KK48::nazar:
mantıyı da yememişsin,iradeni tebrik ediyorum canım.çarşamba harika sonuçlar göreceğiz:KK36:

Back
X