- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Kizcagzin ayagini nasil kaydirdin kizDikkat et sizide mapusa atarım hep birlikte volta atar boncuktan kuş yaparsınız zaten onu mapusa ben düşürdüm tuzak kurmuştum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizcagzin ayagini nasil kaydirdin kizDikkat et sizide mapusa atarım hep birlikte volta atar boncuktan kuş yaparsınız zaten onu mapusa ben düşürdüm tuzak kurmuştum![]()
Verdi bitanem pazartesu alicam baslicammmcanım ben yeni gördüm,doktor ilaç verdi mi?
Cok sekersin iyi olmana sevindimmm kuzumİyi oldum kuzum teşekkür ederim merak edip sorduğun için.
Neymişşşş avuç içi kadar mideye iki avuç yemeği sığdırmaya çalışmayacakmışım![]()
Sınırsız kuzum 1 cay bardagi yerim.cok seviyorum çünkü peynirlerden en cok loru seviyorumAfiyet olsun kuzum gayet güzel
Lorun kalorisi o kadar az ki eğer serbestse 1 çay bardağı kadar da yiyebilirsin
Sagol bitanem bian duygusallastim icimi döktüm sizlere. Kesinlikle kisir döngüden kurtukduk cok sukur bitanem sizin gibi melek yol arkadaslarim oldugu icin cok sansliyim pesimi birakma kuzumm daha zaferi berabere gidip Kutlucazz_Masalim_ canım benim
yaşadıklarını şimdi okudum,sanki beni anlatmışsın.inan ben yazsam bu kadar olurdu,altına imzamı atarım.
yalnız değilsin yani onu bil sadece,duygularını çok iyi anlıyorum.insan en büyük kötülüğü kendisine yaparmış,ne kadar da doğru bir söz.bir de şey derler,canın sıkkınken kendine bak,güzelleş.bu dışardakini içe almak gibi bir şey,diye.bizse daha da batırdık ve kısır döngüye girdik,kilo aldıkça üzüldük.üzüldükçe yedik.
neyse ki şimdi geçti o günler,artık kendimizin kıymetini biliyoruzher şey güzel olacak
ayrıca artık senin peşini bırakmam,şöyle fit olana kadar peşindeyim
![]()
:))bamya candır.tatilde mikrop kapmıştı bebeğimin gözü canım iyileşirr gibiydi daha kötü oldu gittiğimiz 3. Doktor gözyaşı kanalları tıkalı olduğundan atamıyor mikrobuAnam bugün meğer bamya günüymüş:))
Her şey yolundadır inşallah bebişte de
Kuzuu instagramdan tanışmışsınız aynı şehirde misiniz? Ben de 17 yaşındayım ama instagramdan falan tanışıp ilişki yürütmek biraz farklı geliyor.. Yani şimdi internetten tanıştıkmak bazen çok güvenli olmayabiliyor. Ortak arkadaşınız var mı ? Okulu falan nasıl ?Kızlar bu başlığa uymadığınıı biliyorum fakat çoğunuz olgun kişilersiniz ve bana yardımcı olacağınızı umuyorum :)
henüz 17 yaşındayım herkes bilir bir insanın en güzel yaşı 17dir. Neyse hemen konuya giriş yapıyım. instagramdan bir çocukla tanıştım daha sonra whatsappa geçtik. Fakat muhabbetimiz kağnı gibi ilerliyor resmenve yaptığımız muhabbet naber nasılsından öteye gitmiyor. Ben onu gerçekten tanımak istiyorum işte soruyorum bazen neden konuşmuyorsun diye yorgunum diyor staj vardı diyor. Benim muhabbeti açmam için ne yapmam lazım nasıl onun ilgisini çekebilirim yardım edin
![]()
bugün ku menun çok iyi canım. ..Menüm
Sabah : 2haşlanmış yumurta Domates maydanoz Zeytin Peynir biber azcık tahin
öğlen: 1 bardak ayran
Akşam:bamya ayran salata
Bugün hastaneye gitttik bebeğim in günümün yarısı orda geçti çok spor yapamadım yarım saat yürüyebildim
Çok zor geçmiştir canım iyi sabretmissiniz demek ki aşkınız çok büyük inş çok mutlu bir hayatınız olur....Hem de nasıl zor
Biz tam 1 yıl birbirimizi hiç görmeden durduk çok zordu ya
Sucuk yasak değil mi canım eğer değilse sabah kahvaltıya bende yapayım onun dişin da menun güzelBugün ku menümu paylasiyimsabah Sucuklu yumurta bir dilim ekmek azıcık ekmek biber domates
öğle yemeği yemedik aksam yemegi iki kasik barbujya 5 koftr bir kasik makarna suan nefes alamiyirum :) aksam yürüyüşe cikicaz eşimle :) bide yoruldum çok yürüdüm
çok temizlik yaptim:)
Canım bebeğin ne kadarlık benim büyük kızimda vardı aynı sorun 1 yaşına geldikten sonra geçti öncesinde ne yaptıysam kaç Dr gittiysem ise yaramadı. ...:))bamya candır.tatilde mikrop kapmıştı bebeğimin gözü canım iyileşirr gibiydi daha kötü oldu gittiğimiz 3. Doktor gözyaşı kanalları tıkalı olduğundan atamıyor mikrobu
Canim sonuçta sanal ortam neler duyuyoruz uzak durmani tavsiye ederim ....Kızlar bu başlığa uymadığınıı biliyorum fakat çoğunuz olgun kişilersiniz ve bana yardımcı olacağınızı umuyorum :)
henüz 17 yaşındayım herkes bilir bir insanın en güzel yaşı 17dir. Neyse hemen konuya giriş yapıyım. instagramdan bir çocukla tanıştım daha sonra whatsappa geçtik. Fakat muhabbetimiz kağnı gibi ilerliyor resmenve yaptığımız muhabbet naber nasılsından öteye gitmiyor. Ben onu gerçekten tanımak istiyorum işte soruyorum bazen neden konuşmuyorsun diye yorgunum diyor staj vardı diyor. Benim muhabbeti açmam için ne yapmam lazım nasıl onun ilgisini çekebilirim yardım edin
![]()
canım düzenli spor yapamiyorsan yazıl orasi biraz daha mecburi olduğundan günlük düzenli sporunu yaparsinYaaaa kızlar yine aynı konudan dertliyim1 ay spor salonuna gitmeli miyim çok kararsızım
1 ayda ne kadar etki eder onu da bilmiyorum
Fikirlerinize ihtiyacım var
![]()
Dimii dimiii mantı mıı sevmeyiiizOlsun kuzu mantıdan alıcağın 1 saatlik haz mı çarşamba günkü sonuç mu
Kuzu bol yoğurtlu 3 yk falan ye diyeceğim ama dukanda kaçamaklar nasıl etki ediyor bilmiyorum
![]()
Kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın annemler geliyor akşama hazırlık yapıyorum![]()
Menüm kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta ,domates ,peynir ,1 parça pastırma ,zeytin öğlen 4 tane minik asma sarması Bulgurlu, 2 kaşık patates salatası gezmeye gitmiştim sade Türk Kahvesi akşam kuru fasulye ,salata ve gelin turşusu herkese afiyet olsun kızlar spor yok![]()
Kiz cok sey etme sonra fena sarıyor@partemorall mapusa düştü diye bizde @puantiyeli_kelebek le bir olupppp sana karsiii savas actik dukancilar olarak![]()
Menü bildirimi:
uyanınca form çaylardan içildi
SABAH: Kepekli yarım simit
1 kk peynir
7 zeytin
domates-salatalık
şekersiz çay
ARA: dondurma
1 saat sonra falanda form çaylardan içildi
ÖĞLE: 2 kaşık tavuk sote
10 sarma
1 kase yoğurt
AKŞAM: 2 kaşık tavuk sote
10 sarma
yarım haşlanmış patates
1 kase yoğurt
BUGÜN BİRAZ FAZLA KAÇIRDIĞIM DOĞRUDUR AMA SARMA OLUNCA DAYANAMIYORUM![]()
Kahvaltımda
2 adet rafadan
1 yemek kaşığı pul biberli lor peyniri
1 bardak ayran
Öğlen
Kıymalı yumurta(1 adet yumurta)
1 bardak ayran
Akşam
Ciger
Yulaftan az parca ekmek
Ayran
Spor
30 dk zumba
20 dk yürüyüş
-cuma günkü menüm-
07.30: 1 domates,3 salatalık,biber,maydanoz,1 çay kaşığı kadar tahin+pekmez
10.15: 3.5 tane incir
12.15: 3 tabak salata
15.00: 3 tane fırında patates,2 tane fırında soğan
patatesleri yedikten sonraa bir güzel uyudum kızlar,çok yorulmuştumo yüzden gece kalktım ve bir şey yiyemedim,su da içemedim çok,spor da kaldı
1 lt su
1 fincan bitki çayı
spor: yok
Dikkat et sizide mapusa atarım hep birlikte volta atar boncuktan kuş yaparsınız zaten onu mapusa ben düşürdüm tuzak kurmuştum![]()
canım ben de baharatı çok seviyorum ve bol bol kullanırım,ama yine de tuzu arıyorum. bende işe yaramadı neden acaba![]()
Kızlaarrrr selamm
Ben geldim
Yine yoğun ve yorucu bir gün geçirdim
Nişanlım geldi bugün tüm gün dışardaydık şimdi eve girdim üzerimi bile değiştirmeden hemen size yazayım dedim.
Öğle civarı nişanlımın akrabasına gittik sadece çaya gelicez dedik ama yemek hazırlamışlar sağolsunlar olabildiğince az yemeye çalıştım.
Allahtan gitmeden pilatesimi sabah kalkıp yapmıştım
Menüm şöyle
Sabah 1 yumurta 1 kaşık biber sosu çeyrek dilim ekmek
Saat 3,4 gibi de 1 kase yayla çorbası
1 kaşık pilav, 1 baget, bi kaç dilim patates, salata ve üzüm
Çay yanında 1 lokum
sporum da
1 saat yürüyüş
1 saat pilates
Akşam bi şey yemem büyük ihtimalle belki karpuz yerim
Yaptın mı mantıyı mantıcı güzeli![]()
gelin turşusu mucanım o nasıl oluyor?
menün harika ayrıca,bayıldım![]()
mantı krizi geçti mi? inşallah yapmamışlardır![]()
Menüm
Sabah : 2haşlanmış yumurta Domates maydanoz Zeytin Peynir biber azcık tahin
öğlen: 1 bardak ayran
Akşam:bamya ayran salata
Bugün hastaneye gitttik bebeğim in günümün yarısı orda geçti çok spor yapamadım yarım saat yürüyebildim
Bugün ku menümu paylasiyimsabah Sucuklu yumurta bir dilim ekmek azıcık ekmek biber domates
öğle yemeği yemedik aksam yemegi iki kasik barbujya 5 koftr bir kasik makarna suan nefes alamiyirum :) aksam yürüyüşe cikicaz eşimle :) bide yoruldum çok yürüdüm
çok temizlik yaptim:)
:))bamya candır.tatilde mikrop kapmıştı bebeğimin gözü canım iyileşirr gibiydi daha kötü oldu gittiğimiz 3. Doktor gözyaşı kanalları tıkalı olduğundan atamıyor mikrobu
Kızlar bu başlığa uymadığınıı biliyorum fakat çoğunuz olgun kişilersiniz ve bana yardımcı olacağınızı umuyorum :)
![]()
Yaaaa kızlar yine aynı konudan dertliyim1 ay spor salonuna gitmeli miyim çok kararsızım
![]()
bugün ku menun çok iyi canım. ..
Çok zor geçmiştir canım iyi sabretmissiniz demek ki aşkınız çok büyük inş çok mutlu bir hayatınız olur....
Sucuk yasak değil mi canım eğer değilse sabah kahvaltıya bende yapayım onun dişin da menun güzel
Canım bebeğin ne kadarlık benim büyük kızimda vardı aynı sorun 1 yaşına geldikten sonra geçti öncesinde ne yaptıysam kaç Dr gittiysem ise yaramadı. ...
Canim sonuçta sanal ortam neler duyuyoruz uzak durmani tavsiye ederim ....
canım düzenli spor yapamiyorsan yazıl orasi biraz daha mecburi olduğundan günlük düzenli sporunu yaparsin
Maalesef yokKesinlikle etki eder 1 ay sonra devam etme sansin yok mu okullar acilacagi icin mi kuzum
aynen çok lezzetli bir tadı var,her şeyi güzelAyy eveettt kırmızı biberi ister közle ister kızart ister dolma yap dimi her şeyi mükemmel
1 yıl çok uzun hakikaten,ama gerçek aşk demek ki sizin atlattınız o günleriHem de nasıl zor
Biz tam 1 yıl birbirimizi hiç görmeden durduk çok zordu ya
bırakmam peşindeyimSagol bitanem bian duygusallastim icimi döktüm sizlere. Kesinlikle kisir döngüden kurtukduk cok sukur bitanem sizin gibi melek yol arkadaslarim oldugu icin cok sansliyim pesimi birakma kuzumm daha zaferi berabere gidip Kutlucazz![]()
canım önce bu kişinin güvenilir olduğundan emin ol bir şekilde.Kızlar bu başlığa uymadığınıı biliyorum fakat çoğunuz olgun kişilersiniz ve bana yardımcı olacağınızı umuyorum :)
![]()
canım ben de yazılacağım bu hafta spor salonuna artık iyileştim de.ve 1 aylık olana yazılacağım,sonra benim de yoğunluğum başlıyor.kesinlikle 1 ay bile çok fark eder canım,zaten haftanın 5 günü gideriz.Yaaaa kızlar yine aynı konudan dertliyim1 ay spor salonuna gitmeli miyim çok kararsızım
![]()
canım aynen sebzede yine de tuz ihtiyacı oluyor galiba,aman bir tek tuzum kalsın o da nazarlık olsun n'apayımYok canim zinharrr yasak :) ben çarşamba günü tarti sonucunu daha cok önemsiyorum
Gözün aydin tatlim ohh dizinden ayirma başını oyy annemi özledim
Afiyet olsun canım
Kiz cok sey etme sonra fena sarıyor
E iyi farkindaysan afiyet olsun ben extra yorum yapmayayim
Menun cok güzel canim yulaftan az parca ekmek ne kadar anlamadim
Afiyet olsun
Nettin kiz baktım bi arizada cikarmamis sankim.
Ben cogunlukla et ürünleri yedigim icin baharatla kurtariyorumdur belki canimcim sebzeyle yakismiyordur belki
Menun güzel olmus canim afiyet olsun
Yaptik yaaa kacamadim
Bende merak ettim netten bakayım
Yok hic gitmiyim belki unutur yada vazgecerler dedim ama iii ihhhh yaptik
Menü guzel spor güzel canım daha ne
Sabah azicik ekmek derken kac dilim :)
Akşam güzel üstüne yürüyüş ohh Harikasın
Geçmiş olsun canim
İlgisi yok bence olmayincada çekilmez ki instagramdan tanistigin insana nasil guveneceksin ki hic bulaşma diyeceğim de 17 yas ayni zamanda bazilarinin kimseyi dinlemeyecegi yasta oluyor umarim kulak asarsin tavsiyelerimize:)
Kesinlikle etki eder 1 ay sonra devam etme sansin yok mu okullar acilacagi icin mi kuzum
Yorum yapmana cok mutlu oldum![]()