Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Merhaba yeni mi katıldınız aramıza
Kabul ederseniz katılmak istiyorum :)
Yanlız problem var ben diyet spor yapamıyorum oturduğum yerden kilo vermem lazım
53 kiloydum hamile kalmadan önce. Gebelikte 68 oldum. 1,5 sene geçti doğumdan itibaren hala 64 üm. Bi arkadaş goji berry konulu Bi yerde diyetisyene gidemediğim için kendi listesini vermişti sağolsun ama uyamıyorum. Oğlum 1,5 yaşında ne yemek vakti ne bişey yok yemek zaten zar zor yapıyorum bazen dışardan alıyor eşim. Hani düzenli hiç bişey yok. Napıcan Nasıl edicem bilmiyorum üstüne birde sezeryan bıngılı öne doğru Bi göbüş deliricemmmm.

Canım oturduğun yerden kilo verilmiyor ne yazık kiii ... Bir an önce karar alıp sağlıklı beslenmeye başlamalısın Sonra yavaş yavaş sporda eklersin

Diyet değilde sağlıklı beslensen çok daha iyi oluyor buraya yazanlar sağlıklı besleniyorlar

Pazar oldugu nasil da belli herkes gezmelerde mi
Ben burdayım uyudum uyandım Carrefour'dan geldim Paşabahçe ürünleri 1 alana bir bedava idi Cançok sevdiğim kavanozdan aldım akşama yemekte var yarın dükkanda olucağım malum yarına ne yapsam diyorum spordan gelince halim kalmıyor

Menum

Sabah
Menemen
Dukan ekmegimin yarisi
Light peynir
Yesillik

Ogle misafirlikte
Kavurma
Ayran
Azdi doymadim:)

Eve gelince
Dukan ekmegimin kalan yarisi
Hindi fume sarma nami diger Dukan sigara böreği

Aksam
Kiymali ciriş kavurma
Ayran

Spor yok
Su cok az artirmaya calisacagim

1 fincan beyaz cay
1 fincan yesil cay

Miyav_su canım bitti mi kış hazirliklari
Bebişim sabahdan annemlerde bitirdim zaten annemle sonra Carrefour'a gittik çok sıcak burası eve geldim annem Pazar'dan taze fasulye almış kurutmalık yapıcam dedim bizim burada kurutmalık da yapılır taze fasulyenin bende evde yattım uyudum uyandım eşim gelince yürüyüş düşünüyorum yada gecen gün giydiğim tulumu mu aldırsam kararsız kaldım

Menün süper yanlız spor yok mu Canım

Hayırli olsun canim kavanozlarını cek bana at merak ettim. Gerci burda Carrefour da yok alamam ama olsun:))

Ayy kurutulmuşu cok severim ben ablamda yapar mukemmel olur kavurmasi..
afiyetle can sağlığıyla yiyin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…