Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
348
39
*LİSTEMİZ DOLU YENİ KATİLİMCI ALINMACAKTIR

Merhabalar hanimlar
Defalarca kez kilo verip tekrar almis yada dur durak bilmeden başını alıp giden kilolardan artık sıkılmış ve bu gidişata bir dur demek isteyen var mi aranızda?

Ben 2 hafta once diyete basladigimda 108 kiloydum. suan 104.2 kiloyum. Nisan 2017'de 70 kilo olmayı planliyorum. Daha erken varmak icin elimden geleni yapacagim bu uzun vadeyi ayagim yere saglam bassin hayal kırıklığına ugramayayim diye belirliyorum.

☆Diyet metodu tamamen size kalmış. Sagliksiz diyetler olmasin yeter kilo verelim evet ama canimizdan kiymetli degil.

☆Kararli hanimları bekliyorum. Surcebilir düşebiliriz ama yolumuzdan asla sapmayalim.

☆ Menu ve faaileyetler hergun yazilacaktir. Mumkun oldugunca herkes diger menuleri okuyup yorum yapacaktır.

☆Aktif olup hergun yazacagiz ki burasi bizim motivasyon kaynagimiz olsun.

☆tercihen 80 kilo ustu arkadaşlar katilsin istiyorum ki benim yolum uzun.. benimle uzun sure devam edebilecek kisiler olsun.

☆ Carsambaya kadar aramiza katilanlar direk listeye girebilecek sonrasında katilanlar 1 haftalik deneme suresinden sonra listeye girebilecek. Böylece gercekten istikrarlı kararli olan arkadaslarla yola devam edecegiz..

☆Tarti gunlerimiz Çarşamba gunleridir.

☆ 1 hafta mazaret olmaksizin yazmayanlar listeden cikarilacaktir. Gucenmesin kimse

☆ Bundan böyle hedef kiloya ulasincaya kadar benim en onemli islerimden biri bu topiktir. Ben bu kadar ciddiye aliyorsam herkes onemsemeli ki hedefimize cabucak varip fit kadın/Anneler olalım.. Bir söz verdik sözümuz havada kalmasin dimi..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugünün özeti

Regl olduğum için oruç Tutamıyorum..

Sabah/öğle 14 de
Dukan lavas
2 yumurta
7 zeytin
Light peynir

Arada bir yerde sütlü kahve

Aksam 19.48
1.5 bardak ayran
Tavuk incik (derisiz)

2.5 lt su
2 kupa limonlu demleme yesil çay

Sabah 10:00
tahilli ekmeğe beyaz peynirli tost
1 bardak süt

13:00
İ tane taze kayısı
1 tane ceviz

Öğlen 14:30
haşlama et 2 çorba kaşığı pirinç pilavı

Şekersiz kahve

Aksam 19:30
bir kase bi çırpıda soslu yoğurla eti form bisküvi
toplam 2.5 lt su

Arkadasim menu guzel ama once bi tanissak mi? Sen varim mi diyorsun simdi bana:))

Hosgeldin evlilik teklifi benzetmen cok hos oldu evlilik kadar olmasada ciddi ve disiplinli bir yola çıkacağımiz icin sorun yok :)
10 kilodan kurtulmussun bile ne güzel. Tabiki istikrarli olup kurtuluruz kilolarimizdan inşallah..

Kizlar aklınıza gelen fikirleri soyleyin spor / topik kurallari babinda ne dusunuyorsaniz fikrinizi alayim not alacagim carsamba gunune takim kurallarımızı olusturalim.. yeterli sayıya ulaşırsak ikili takimlarda olusturabiliriz.

Canim ben pazar gunleri tartiliyorum benimde Günlüğüm var cunku pazar tam tatil gunu oluyor sabahdan tartilmak mantikli geliyor

Canim ben pazar gunleri tartiliyorum benimde Günlüğüm var cunku pazar tam tatil gunu oluyor sabahdan tartilmak mantikli geliyor

Tarti gunu konusunda sıkıntım yok hergun tartilabilirim. Ama carsamba gunu tam hafta ortasi daha net belli olur kilo durumu haftasonu hafif kacamak yapan olursa diye tercih ettim. Arkadaslarda fikrini söylesin ona gore kararlastiralim. Her halukarda senin pazar günkü kilonu baz alırız canim sıkıntı yok

Bende katılabilir miyiimm :))
Ramazanın başında 80 kg ile başladım, boy 175 cm 18 günde 3,8 kg verdim. Güncel kilom 76,2 bayramda en az 75 olmayı planlıyorum vermem gereken şuanda 9-10 kilom var hedef 65-67 arası.
Ekmek yemiyorum, pilav makarna yok. Tatlı çok canım isterse çok az tadıyorum. Günlük 1000 kalori aşağısı besleniyorum 1000 i geçtiği çok nadir oluyor. Canım çok ekmek isteyince yulAf kepeği karışımından ekmek yapıyorum onu yiyorum.. Şimdilik böyle 3_4 gün sonra regl olacağım büyük ihtimalle onun ödemi ve şişliği var şuan. Bikaç gündür - göremiyorum ama göreceğim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…