Hadi oradanBu aralar kendimi böyle görüyorumçok çirkin kilolu ve kel
Canım şimdi sana uygun ilaçlarını verirler ve bu sıkıntından bir an evvel kurtulursun inşallah. Dışarıdan da yılan yağı çok iyi diyorlar saçları çoğaltmak için.Bi de hint yağı. Moral her şeyde çok önemli. Kilolu ve çirkinim demişsin olur mu öyle şey ne kadar çok kilo verdin. Senin kilona ulaşmak için daha 18 kilo vermem gerek. Hem sağlık hem iş açısından yeni yıl sana güzellikler getirsin.Gittim canım tiroidlerim az çalışıyormuş o yüzden son günlerde kilo veremiyordum saç dökülmem ve adetimin az gelmesi o yüzden birde dhea yani erkeklik hormonum biraz yükselmiş onlarda tetiklemiş dökülmeyi doktorumda en önemli etken moral dedi sen nasılsın sorduğun için çok teşekkür ederim
Verdiler canım işte çok kötüyüm ya öyle böyle değil kendimi toparlanmam lazım ama olmuyor işteCanım şimdi sana uygun ilaçlarını verirler ve bu sıkıntından bir an evvel kurtulursun inşallah. Dışarıdan da yılan yağı çok iyi diyorlar saçları çoğaltmak için.Bi de hint yağı. Moral her şeyde çok önemli. Kilolu ve çirkinim demişsin olur mu öyle şey ne kadar çok kilo verdin. Senin kilona ulaşmak için daha 18 kilo vermem gerek. Hem sağlık hem iş açısından yeni yıl sana güzellikler getirsin.
Seni seviyorum arkadaşım yeter ki inan, bütün sorunlar geçer hallolur sana bir şey olmasın sen iyi ol
Bende seni seviyorum canımsınSeni seviyorum arkadaşım yeter ki inan, bütün sorunlar geçer hallolur sana bir şey olmasın sen iyi ol
Canım benim nasılsın iyi misin yeni topiğin hayırlı olsun
Evet gurup bitti canım nasıl gidiyor peki diyet bırakmadın dimi?
merhaba nasır bandi nasiri geciriyor mu acaba?kızlar dün nasır bandı aldım eczaneden akşam taktım. sabaha acısı azalmıştı bugün yürüyüş yapabilirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?