- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
Hayirli yolculuklar cnm bnm ♡♥Canlar bugun yola cikiyorum ALLAHIN izniyleee cok mutluyummm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli yolculuklar cnm bnm ♡♥Canlar bugun yola cikiyorum ALLAHIN izniyleee cok mutluyummm![]()
Sağol bitanemHayirli yolculuklar cnm bnm ♡♥
Gözünaydın Canım iyi eğlenceler@puantiyeli_kelebek yarın kuzenlerim geliyor ve ne kadar kalacakalrı belli değil pek aktif olamayacak gibiyim ama fırsat buldukca geleceğim :)
Menün çok güzel afiyet olsun Canım yeni yaşın sana sağlık ,mutluluk,huzur getirsinBen geldim kızlaar napıyosunuz :)
Menü vereyim hemen.
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, domates, az peynir, çay, 1 dl ekmek
Öğle: 1 bardak limonata, 1 dilim pastanın yarısı
Akşam: menemen, 3 dl ekmek
Henüz sporumu yapmadım ama yapıcam yapınca eklerim :)
Öğlenki menüm istisna oldu. 2 gün sonra doğum günüm ama sevgilim şehir dışında olacak o yüzden bugun bana pasta yedirmek istedi bende kırmadım :)
Afiyet olsun Canım bugün ki menün harika olmuşTeşekkür ederim kelebeğim bikinili fit kızlara bakıp daha kararlı döncem
menüm:
Sabah :salatalık domates bol yeşillik haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek peynir zeytin közlenmşş kırmızı biber kuru domates salatası
Öğlen kuru kaysı yedim çok sıcak midem başka bişey almadı
Akşam balık ve salata yiycem
İnşallah bu kilolu olarak son geçirdiğimiz Ramazan olur Canım seni çok iyi anlıyorumMasallah bak ilerleme var demek ki cok sevindim rahatlamana bende kandil programina yuruyerek gittim eve gelince biraz hareketli olmaya calistim ben yururken zorlanmiyorum da evde sürekli yorulup arada oturma arasi veriyorum bu beni uzuyor eskiden yorulmak nedir bilmezdim yabugun sp gunum aksamada yemege davetliyiz uygun biseyler bulurum inşallah. O zamana kadar temizlik namına be yapabilirsem yapayım artik:)
Benim yerimide gez malum ben bayram boyunca çalışıyorum kızlarCanlar bugun yola cikiyorum ALLAHIN izniyleee cok mutluyummm![]()
Teşekkür ederimm :)Gözünaydın Canım iyi eğlenceler
İnşallah bana uğur getirir :) Teşekkür ederim :)Menün çok güzel afiyet olsun Canım yeni yaşın sana sağlık ,mutluluk,huzur getirsinİyi yapmışsın kalbini kırmamaşsın
![]()
Nasıl dayandın sadece meyveyleSabah domatesile karisik havuc suyu taze sıkılmis
Oglen kiraz 4 adet bir adet seftali
Aksam daha yemedim agridan canim pek bisi istemio spor da yapamadim
Anca toz alabildim bu kadr bugunluk suyumu ve bitki caylarimi ictim
Nice yillara cnm yeni yasin saglik mutluluk huzur getirmesi dilegiyle iyi ki dogdun :)İnşallah bana uğur getirir :) Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederimm inşallah hepimiz güzel şeyler yaşayalım sonraki yaşlarımıza fitt girelim :)Nice yillara cnm yeni yasin saglik mutluluk huzur getirmesi dilegiyle iyi ki dogdun :)
Ben yemeesemde dayaniom cnm yiyesimde yok suan agridan oluyorum diyebilirim bugun biter diye dusundum daha cok sokuldum oyuzden agrimda cok cnmda pek bisi yemek istemio buyuzden cnm ayrica ben bi gunde sadece 4 neyveyle aksama kadar dayanip aksam sadece corbayla gecistirdigimibilirim :) aliskinimNasıl dayandın sadece meyveyle![]()
![]()
Insallah ben yeni yasima 60 li rakamlarla girmek istiyorum oyuzden sıkı bi diyet spor yaparsam muhtemelen girerim :)7-8 ay varTeşekkür ederimm inşallah hepimiz güzel şeyler yaşayalım sonraki yaşlarımıza fitt girelim :)
Ben acıkınca başım ağrır hemenBen yemeesemde dayaniom cnm yiyesimde yok suan agridan oluyorum diyebilirim bugun biter diye dusundum daha cok sokuldum oyuzden agrimda cok cnmda pek bisi yemek istemio buyuzden cnm ayrica ben bi gunde sadece 4 neyveyle aksama kadar dayanip aksam sadece corbayla gecistirdigimibilirim :) aliskinim
epeyce zaman varmış daha sporla desteklersen neden olmasın :)Insallah ben yeni yasima 60 li rakamlarla girmek istiyorum oyuzden sıkı bi diyet spor yaparsam muhtemelen girerim :)7-8 ay var