Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben geldim kızlaar napıyosunuz :)
Menü vereyim hemen.
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, domates, az peynir, çay, 1 dl ekmek
Öğle: 1 bardak limonata, 1 dilim pastanın yarısı
Akşam: menemen, 3 dl ekmek

Henüz sporumu yapmadım ama yapıcam yapınca eklerim :)
Öğlenki menüm istisna oldu. 2 gün sonra doğum günüm ama sevgilim şehir dışında olacak o yüzden bugun bana pasta yedirmek istedi bende kırmadım :)

Ben geldim kızlaar napıyosunuz :)
Menü vereyim hemen.
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, domates, az peynir, çay, 1 dl ekmek
Öğle: 1 bardak limonata, 1 dilim pastanın yarısı
Akşam: menemen, 3 dl ekmek

Henüz sporumu yapmadım ama yapıcam yapınca eklerim :)
Öğlenki menüm istisna oldu. 2 gün sonra doğum günüm ama sevgilim şehir dışında olacak o yüzden bugun bana pasta yedirmek istedi bende kırmadım :)
Menün çok güzel afiyet olsun Canım yeni yaşın sana sağlık ,mutluluk,huzur getirsin :KK37::KK37::KK37::KK200::KK200::KK200::KK200:İyi yapmışsın kalbini kırmamaşsın :KK68::KK68::KK68:

Teşekkür ederim kelebeğim bikinili fit kızlara bakıp daha kararlı döncem:rolleyes:
menüm:
Sabah :salatalık domates bol yeşillik haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek peynir zeytin közlenmşş kırmızı biber kuru domates salatası

Öğlen kuru kaysı yedim çok sıcak midem başka bişey almadı

Akşam balık ve salata yiycem
Afiyet olsun Canım bugün ki menün harika olmuş :kk77::kk77::kk77:bayıldım :kk77::kk77::kk77:

Masallah bak ilerleme var demek ki cok sevindim rahatlamana bende kandil programina yuruyerek gittim eve gelince biraz hareketli olmaya calistim ben yururken zorlanmiyorum da evde sürekli yorulup arada oturma arasi veriyorum bu beni uzuyor eskiden yorulmak nedir bilmezdim ya:KK43: bugun sp gunum aksamada yemege davetliyiz uygun biseyler bulurum inşallah. O zamana kadar temizlik namına be yapabilirsem yapayım artik:)
İnşallah bu kilolu olarak son geçirdiğimiz Ramazan olur Canım seni çok iyi anlıyorum :dua::dua::dua::dua::dua:

Sabah domatesile karisik havuc suyu taze sıkılmis
Oglen kiraz 4 adet bir adet seftali
Aksam daha yemedim agridan canim pek bisi istemio spor da yapamadim
Anca toz alabildim bu kadr bugunluk suyumu ve bitki caylarimi ictim

Nasıl dayandın sadece meyveyle :KK57: o_O
Ben yemeesemde dayaniom cnm yiyesimde yok suan agridan oluyorum diyebilirim bugun biter diye dusundum daha cok sokuldum oyuzden agrimda cok cnmda pek bisi yemek istemio buyuzden cnm ayrica ben bi gunde sadece 4 neyveyle aksama kadar dayanip aksam sadece corbayla gecistirdigimibilirim :) aliskinim

Ben yemeesemde dayaniom cnm yiyesimde yok suan agridan oluyorum diyebilirim bugun biter diye dusundum daha cok sokuldum oyuzden agrimda cok cnmda pek bisi yemek istemio buyuzden cnm ayrica ben bi gunde sadece 4 neyveyle aksama kadar dayanip aksam sadece corbayla gecistirdigimibilirim :) aliskinim
Ben acıkınca başım ağrır hemen :-)

Back
X