Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Almıyor yaa hep oyaladi beni ne oldu bide biliyor musun bizim eski buzdolabını da yedek olarak kullaniyorduk onu 1 ay önce eşim is yerine götürdü bana lazim zaten sana derin dondurucu alacağım diye birkac gün sonra bize bir marketin hediye cekilisinden buzdolabı çıktı :KK70:
Tamam dedim onu almayiz üstüne verir bayiden derin dondurucu alirim bayi kabul etmedi esim de alici bulmakla ugrasamam dedi eve getirdi yepisyeni iki buzdolabım var artik alacagini sanmam:KK70:
Anladım Canım o Zaman eşin almaz ya baksana 2 buzdolabı olmuş evde şansına küs :KK53:

Sevgili toat ekmeklerimm:KK37:
Bugunku menum kahvaltida yine yeni yeniiiideeen tost :KK73:
7zeytin ve cay

Oglede 1 kase corba. 1 kase patatessiz sulukofte 2 tt ekmek.

Aksam 2 asiri bol yesillikli lahmacun b.bardak ayran

Ogle ile aksam arasinda 7 saat var:KK73::KK73: ben de leptini calistirmis oluyormuyum:KK31:
Evet çalıştırmış oluyorsun fakat ekmek lahmacun olmamış Canım

İyi geceler hatunlar yarın gorusemeyiz belki şimdiden hepinize iyi mutlu bayramlar diliyorum az yiyin efendim:KK48:
Menumu yazayım
Sabah 11de bir Torku çikolatalı krep bir dilim ekmekle menemen 3-4 çatal patates kızartması evde yaptığım vişne suyundan bir bardak
Ara iki bademli kurabiye 3 çikolatalı badem şekeri 2 kare çikolata.
Aksam patlican guvec üç kaşık pirinç pilavı bir bardak fanta yarim kase cacik
2 litre su 30dk jilyan
Bugün battım farkındayım hep sabah gördüğüm tartıdaki muhteşem rakamdan dolayı oldu. Evet pişmanım o yüzden bayramda bana kaçamak yok:sinirli::sinirli: hakettim ben bunu. bu hafta 2 gün çikolata günü oldu çok aşırı oldu benim icin.
Ah bu boğazımı tutamadım. Şımardım ekside görünce kendimi:KK11:
Bir ben kalmışım kızım neler yemişsin sana tartılmak yasak gaza geliyor yiyorsun

Gunaydinn benim telefon bozuldu malesef simdilik baska bi telefona gectim.

Bayraminiz mubarek olsun hatunlar.

Dunku menumu yazayim.

Sabah
Sucuklu yumurta
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
1 ece cikolata (dun regl oldum deli gibi cikolata yiyesim vardi)

Aksam
Firinda sebzeli patatesli tavuk (patataes az 3 kanat 1 baget)
1 servis kasigi bulgur.pilavi
Cacik

Su 1.8 litre

Ben yarin sabah tartilip bildiririm veya kendim not alirim. Carsamba gunu tartilamicam. 16si aksami da yola cikip eve donecegiz zaten.

Gunaydinn benim telefon bozuldu malesef simdilik baska bi telefona gectim.

Bayraminiz mubarek olsun hatunlar.

Dunku menumu yazayim.

Sabah
Sucuklu yumurta
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
1 ece cikolata (dun regl oldum deli gibi cikolata yiyesim vardi)

Aksam
Firinda sebzeli patatesli tavuk (patataes az 3 kanat 1 baget)
1 servis kasigi bulgur.pilavi
Cacik

Su 1.8 litre

Ben yarin sabah tartilip bildiririm veya kendim not alirim. Carsamba gunu tartilamicam. 16si aksami da yola cikip eve donecegiz zaten.
Afiyet olsun Canım hayırlı yolculuklar hayırlı Bayram'lar

Günaydın canlar...bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Dün bir ara net yoktu sonrada yoğunluktan yazamadım. Dünki iftar menüm tavuk ızgara bir kasede eşkili köfte bol salata hepinizi seviyorum buarada miyav su 71,500 çok iyi allah nazarlardan korusun bende 74,500 gördüm ama çok kanmadım oruçluyken daha az gösteriyor

Günaydın canlar...bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Dün bir ara net yoktu sonrada yoğunluktan yazamadım. Dünki iftar menüm tavuk ızgara bir kasede eşkili köfte bol salata hepinizi seviyorum buarada miyav su 71,500 çok iyi allah nazarlardan korusun bende 74,500 gördüm ama çok kanmadım oruçluyken daha az gösteriyor
Günaydın Canım Dünki menün güzelmiş afiyet olsun sağol Canım bugün yaparım kaçamağı sonra artık yine aynı tempoya devam bence o rakam doğrudur Canım bayramda dikkat edersen dahada eksiye çıkarsın Bayram'ın mübarek olsun

Back
X