Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Dükkandayım Canım şimdi bitti işim çay içiyorum sen neler yapıyorsun nişanlın geldi mi
Yok canım gelmedi ailecek evdeyiz biz bu bayram.
İşte çarşamba ya da perşembe gideceğiz inşallah 2 gün nişanlımlarda kalıp sonra geçerim görev yerime

Bizde yenicene kavurmayı ocağa koyduk
Çok canım istiyor kavurma yaa et sevmeyen ben burnumda tütüyor
İnşallah yerim bazen yerken birden tıkanıyorum
Oh afiyet olsun Canım bizim burada Özbek pilavı var bende yemedim iştahımı akşama saklıyorum

Sen şekerin içisin kiii
Birincisi yaşlı değisin
Veee sen hakkaten yaşlıyla o yaşta çocukla da çocuk olabilen birisin
Beniyaşlanınca kimse çekmez herkes öyle diyo:))
Şekerli olduğum doğru :KK70:sağol iltifatın için niye kız çok mu dominatsın sen o kadar ciddi olma hayat kısa :KK69:

Evet yaa niye öyle ki nette mi sıkıntı var acaba
Kaçta kapatacaksın bugün dükkanı
Canım Pamukkale saat 1 de açıldı o yüzden gelen gruplar mağzalara yağmur gibi yağdı şuana kadar 35 grup geldi saat 15.00 sonrada gelirse 15 grup gelir saat 20.00 kapatırım dükkanı yeter ki iş olsun ama müşteri zayıf fakir hep beni bulur :KK70:bu sene turizm açlığı oynuyor :KK70:

Yok canım gelmedi ailecek evdeyiz biz bu bayram.
İşte çarşamba ya da perşembe gideceğiz inşallah 2 gün nişanlımlarda kalıp sonra geçerim görev yerime
İyi bakalım nişanlılık döneminin tadını çıkar bu zamanlara dönmiyeceksin Canım :KK200::KK200:

Canım Pamukkale saat 1 de açıldı o yüzden gelen gruplar mağzalara yağmur gibi yağdı şuana kadar 35 grup geldi saat 15.00 sonrada gelirse 15 grup gelir saat 20.00 kapatırım dükkanı yeter ki iş olsun ama müşteri zayıf fakir hep beni bulur :KK70:bu sene turizm açlığı oynuyor :KK70:
Kuru kalabalık mı yani
Hiç sevmem
Bizim de butiğimiz vardı az çok bilirim:KK45:

Evet canım öyleyim malesef ya akışına bırakamıyorum illa kontroller elimde olacak ki bu mümkün değil tabiki
Bende öyleydim de bu aralar artık çoğu şeyi gidişatına bıraktım yoksa insan hep bir stres yaşıyor ya takıntılı oluyor insan

Bende öyleydim de bu aralar artık çoğu şeyi gidişatına bıraktım yoksa insan hep bir stres yaşıyor ya takıntılı oluyor insan
Ben öyleyim işte kendime stres yaptığım yetmiyo gibi bir de etrafımdakileri strese sokuyorum.
Ama sevgilim de benim tam tersim niye onun gibi olamıyorum ya
Hep pozitiftir akışına bırakır alttan alır

Ben öyleyim işte kendime stres yaptığım yetmiyo gibi bir de etrafımdakileri strese sokuyorum.
Ama sevgilim de benim tam tersim niye onun gibi olamıyorum ya
Hep pozitiftir akışına bırakır alttan alır
Sana birşey söyleyim bizim gibiler hemen ölüyor gamsız tasasız Relax insanlar maşallah uzun süre sağlıklı bir şekilde yaşıyorlar inan bana

Aynen öyle kuru kalabalık Canım butik nerdeydi denizlide mi yoksa İzmir'de mi bak biliyorsun kuru kalabalığın ne kadar boş olduğunu
İzmir deydi kuzum 3 yıl oldu devretti babam ben atanınca devam etmedi artık.
Allah var eskiden çok çok iyi kazanıyorduk ama artık son zamanlar işler durağanlaşmaya başlamıştı

Back
X