- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an iyiki yemisim dedim biliyon mu kizma da bir haftadır ilk bugün çıktım tuvalete nasıl rahatladım bir bilsen. Rezene ise yaramadı bende.Bir ben kalmışım kızım neler yemişsin sana tartılmak yasak gaza geliyor yiyorsun
Aleyküm selam canım sanada iyi bayramlarSelamun aleykum kızlarrr
Hayırlı bayramlar hepinize
Ben varımMerhaba tik tik tik kimse var miiii???
Aleyküm Selam Canım hayırlı Bayram'larSelamun aleykum kızlarrr
Hayırlı bayramlar hepinize
Oh ne güzel ben sabahın 5 de uyandım benim yerimide yattınDaha bizim kurban kesilmedi oglusumla eve çıktık yatiyoruz
Rahatlattı ise iyi Canım iyi olmuşŞu an iyiki yemisim dedim biliyon mu kizma da bir haftadır ilk bugün çıktım tuvalete nasıl rahatladım bir bilsen. Rezene ise yaramadı bende.
Napıyon canım nasıl gidiyorAleyküm Selam Canım hayırlı Bayram'lar
Aaa beğenilmicek neyimiz varmış bizim
Hadi sen öylesin ya ben birazcık yaşlıyım ama ayak uydururum herkeseAaa beğenilmicek neyimiz varmış bizim
Azıcık kaçık fazlaca nazlı bir fiske kadar kaprisliyimdir sadece halbusem![]()
Hadi sen öylesin ya ben birazcık yaşlıyım ama ayak uydururum herkeseAaa beğenilmicek neyimiz varmış bizim
Azıcık kaçık fazlaca nazlı bir fiske kadar kaprisliyimdir sadece halbusem![]()
Dükkandayım Canım şimdi bitti işim çay içiyorum sen neler yapıyorsun nişanlın geldi miNapıyon canım nasıl gidiyor
Dükkandayım Canım şimdi bitti işim çay içiyorum sen neler yapıyorsun nişanlın geldi miNapıyon canım nasıl gidiyor
Sen şekerin içisin kiiiHadi sen öylesin ya ben birazcık yaşlıyım ama ayak uydururum herkesebirazda sivri dilliyim kız
Commadante- nerdesin kavurma mı yiyorsun