• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İyi akşamlar canlar... Bugün güzel bir gündü çocuklar sorun çıkarmadılar okullarında şükür yani küçük oğluşumdan korkuyordum ç problem çıkarmamış..bugünki menüm;
Sabah 09:30 2 si 1 arada iki tane yulaflı bisküvi
Öğlen bir tere yağında yumurta, iki parça gözleme dkmates salatalık
Ara bir franboğazlı didi:KK43:
Akşam sebzeli buşhur pilavı, turşu cacık
Frambuazlı pasta mı yedin anlayamadım Canım kusura bakma o_Oakşamda sadece bulgur pilavı mı yedin çorba yada sebze yemeği yok muydu o_O

İyi geceler kızlar bugün hava baya yağışlıydı burda elektrikler bir gidip bir geliyordu evin işlerini anca bitirdim.
Bugün ki menüm
06:30
1 kase şehriye çorbası
10:00
1/2 muz
13:00
1 kase mercimek çorbası
1 kepçe kuru fasülye
19:30
1 kase yayla çorbası
1 tabak nohut yemeği

Bugünü çorba günü ilan ediyorum :D üç ana öğünde de çorba içmişim. Acılı çorbaya da bayılıyorum yahu . Su 1,5 lt içtim

İyi geceler kızlar bugün hava baya yağışlıydı burda elektrikler bir gidip bir geliyordu evin işlerini anca bitirdim.
Bugün ki menüm
1 kase şehriye çorbası
1/2 muz
1 kase mercimek çorbası
1 kepçe kuru fasülye
1 kase yayla çorbası
1 tabak nohut yemeği

Bugünü çorba günü ilan ediyorum :KK70: üç ana öğünde de çorba içmişim. Acılı çorbaya da bayılıyorum yahu . Su 1,5 lt içtim

Gercekten mercimek yayla sehriye çorbası nohut ve kuru fasulye :KK70: evden mi yedin?
Menun güzel beğendim :KK9:

Bugün ki menüm
1 kase şehriye çorbası
1/2 muz
1 kase mercimek çorbası
1 kepçe kuru fasülye
1 kase yayla çorbası
1 tabak nohut yemeği

Bugünü çorba günü ilan ediyorum :KK70: üç ana öğünde de çorba içmişim. Acılı çorbaya da bayılıyorum yahu . Su 1,5 lt içtim
Olsun canım bence güzel olmuş sadece seni sisieecek şeyler yemissin ;) kuru fasulye nohut falan derken :confused:

Bugün ki menüm
1 kase şehriye çorbası
1/2 muz
1 kase mercimek çorbası
1 kepçe kuru fasülye
1 kase yayla çorbası
1 tabak nohut yemeği

yayla çorbası hazır mıydı o_Oyanlız kuru fasulye soğansız olmaz :KK12:birde menüne bayıldım kuru fasulye ve nohut tam protein ve anargonik tuzlar var içinde :kk77:bilseydim size gelirdim soğanı sumaklar :dondurma:afiyet bal şeker olsun

Gercekten mercimek yayla sehriye çorbası nohut ve kuru fasulye :KK70: evden mi yedin?
Menun güzel beğendim :KK9:
Hele ben bittim ya kuru fasulye ve nohut kuru fasulyeyi yiyorumda nohut malum şu aşamada yasak bugün Canım kemikli nohut çekmişti :kk77:yılbaşında yapıcam kemikli nohut yanında sumaklı soğan salatası birde turşu oh :dondurma:

Bilmemen en iyisi canim zararli sonucta bilsen ne olacak :))
Ne bileyim işte siz yazdıkça ne bu diyorum acaba yeni bir tatlı mı türedi benim arkadaşda meşhur bir pastane var Türkiye Çapında bir dilim pastaya 35 TL ödedim demişti:oha: ismi kara orman meyvesi pastası :KK57:tabi ben donup kalmıştım :ıslık:ilk kez adını ve fiyatını öğrenmiştim arkadaşlar onunla değil benimle dalga geçmişlerdi :ukala::ukala:iste bende ayıp sanıyorum :p:pbilmenin :süslü::süslü::süslü:

Iyi akşamlar herkese menümu veriyim öğle iki dilim ekmekle kavurmali yumurta peynir akşam bol salata 5 kaşık makarna
Canım doğruyu söyle sen bugün doydun mu gerçekten kahvaltın eksik akşam salata ve makarna doyurdu mu aç kalma önemli olan o bence bana kızma bak bende kaç gündür yumurta yemiyorum diye kızıyorum kendime

Back
X