- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
Merhabalar hanimlar

Defalarca kez kilo verip tekrar almis yada dur durak bilmeden başını alıp giden kilolardan artık sıkılmış ve bu gidişata bir dur

Ben 2 hafta once diyete basladigimda 108 kiloydum. suan 104.2 kiloyum. Nisan 2017'de 70 kilo olmayı planliyorum. Daha erken varmak icin elimden geleni yapacagim bu uzun vadeyi ayagim yere saglam bassin hayal kırıklığına ugramayayim diye belirliyorum.
☆Diyet metodu tamamen size kalmış. Sagliksiz diyetler olmasin yeter

☆Kararli hanimları bekliyorum. Surcebilir düşebiliriz ama yolumuzdan asla sapmayalim.
☆ Menu ve faaileyetler hergun yazilacaktir. Mumkun oldugunca herkes diger menuleri okuyup yorum yapacaktır.
☆Aktif olup hergun yazacagiz ki burasi bizim motivasyon kaynagimiz olsun.
☆tercihen 80 kilo ustu arkadaşlar katilsin istiyorum ki benim yolum uzun.. benimle uzun sure devam edebilecek kisiler olsun.
☆ Carsambaya kadar aramiza katilanlar direk listeye girebilecek sonrasında katilanlar 1 haftalik deneme suresinden sonra listeye girebilecek. Böylece gercekten istikrarlı kararli olan arkadaslarla yola devam edecegiz..
☆Tarti gunlerimiz Çarşamba gunleridir.
☆ 1 hafta mazaret olmaksizin yazmayanlar listeden cikarilacaktir. Gucenmesin kimse

☆ Bundan böyle hedef kiloya ulasincaya kadar benim en onemli islerimden biri bu topiktir. Ben bu kadar ciddiye aliyorsam herkes onemsemeli ki hedefimize cabucak varip fit kadın/Anneler olalım.. Bir söz verdik sözümuz havada kalmasin dimi..
Son düzenleyen: Moderatör: