Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menümü yazayım artık bugün:)
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, domates, çay, 1 dl ekmek
Öğle: 1 kase şehriye çorbası
Akşam: 1 tabak kabak yemeği üzerine yoğurt sosu
Su: 1,5 lt :KK43:
Spor: Jillian level 1 + 15 çömelme + 10*2 at terbiye etme + 10*2 kalçadan tekme

Bu hareketlerin isimleri çok komik bir program indirdim hareket isimleri böyle yazıyor :-)
Ben kendimi zayıflamış hissediyorum 2 günde bence vermişimdir yani inşallah yarın bakıcam valla merak ettim :cool:

Dunki menu sabah yok
Oglen tavuk izgara salata sekersiz erik suyu
Ara ogun: yulaf kepegiyle yapilmis bir adet krep
Aksam patlicanli salata
5 dakika esneme+gecede 5dakika esneme yaptim
20 dakika yoga
10 dakika kardiyo
10 dakika pilates
30 dakika yuruyus

Pirinç lapası diyetini senden duydum,araştırdım canım onu yapaym dedm bari. Üç gün yaparım. 3 kg gidiyormuş hem kalorisi düşük hem herşey yenebilir. Sonra da protein ağırlıklı besleneym diyorm biraz. Şuan 76 desek üç kg 73 çok iyi :)
Anladim cnm insallah verirsin bizde seninle mutlu oluruz :)

Kizlar diyet ve spora baslayali 2 hafta oldu neredeyse, dusuk karbonhidrat yuksek yag yuksek protein seklinde besleniyorum. Cok susuyorum gun icinde de 4 litre civari su iciyorum. Selulitlerimin 2 haftada ne kadar azaldigini gozunuzle gorseniz inanmazsiniz resmen. Keske onceki halinin fotografini cekseydim, kiyaslardim=(
Supermis ozmn cnm hu diyet :)

Menümü yazayım artık bugün:)
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, domates, çay, 1 dl ekmek
Öğle: 1 kase şehriye çorbası
Akşam: 1 tabak kabak yemeği üzerine yoğurt sosu
Su: 1,5 lt :KK43:
Spor: Jillian level 1 + 15 çömelme + 10*2 at terbiye etme + 10*2 kalçadan tekme

Bu hareketlerin isimleri çok komik bir program indirdim hareket isimleri böyle yazıyor :-)
Ben kendimi zayıflamış hissediyorum 2 günde bence vermişimdir yani inşallah yarın bakıcam valla merak ettim :cool:
Afiyet olsun Canım sporunda çok güzel

Tek sikintim acliktan oluyorum bazi bazi=)
Hmm cevz veya findik yenebilir diyodu acikjnca hir iki tane atabilirsin agzina ...
Nasil bi diyet pek anlamasamda .ben karbonhidrat yani ekmek yemem sevmem ztn diger maddelerinede uyabilirim gibi geldi bilmiorum iice arastirmak lazm bende selulitlerimden sikayetciyim hatta losyon bie var elimde lotus cicekli

Canım şu haftasonu iki gün dukan atak yapayım diyorum. Evde tavk eti var hazır.. Ondan bi yapaym bayrama 75 altı ile gireyim.

Dukan bunu pek önermiyor canim. Devam etmeyecekseniz baslamayin deniyor. ama protein ağırlıklı iki gunluk bir diyet programi da seni ayni sonuca ulaştırır.

@puantiyeli_kelebek canim bu arada yarin ben de tatile cikiyorum, 6 temmuzda bomba gibi donucem umarim=) bugun icin planladigim menum de su sekilde:
oglen: donerli salata (biliyorum sacma biraz ama burdaki yunan restoranlarindaki populer bi tercih=))
aksam: peynirli salata
Bugun spor yapmayacagim, dinlenme gunum olsun. Yemekler de biraz hafif kaldi ama belki arada ceviz atistiririm. Herkese simdiden iyi tatiller=)

Iyi tatiller canım 6 temmuzda gorusmek uzere;)

Back
X