- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Sagol bitanemGeçmiş olsun kuzum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol bitanemGeçmiş olsun kuzum![]()
Bende hic sevmemBen geldimmm isler bitti nihayet ayy ses.cikarmiyorum belki manti yapmaktan vazgecerlerde ben kurtulurum diye cookkk yoruldum.
_Masalim_
koza16 @didemdefne ben mantiyi artik hiçcc sevmiyorum kuzular iyy sarimsakli sarimsakli
![]()
Dimii dimiii mantı mıı sevmeyiiizBen geldimmm isler bitti nihayet ayy ses.cikarmiyorum belki manti yapmaktan vazgecerlerde ben kurtulurum diye cookkk yoruldum.
_Masalim_
koza16 @didemdefne ben mantiyi artik hiçcc sevmiyorum kuzular iyy sarimsakli sarimsakli
![]()
Ne yaptın çabuk söyle
Tahmin etmiştim zatenCanım bem tane kinoa yedim bulgurumsu bişey azcık haşladım bira yoğurtla karıştırıp yedim aman aman bir tadı yok
Hayırlı olsun bebiş geliyor rabbim sağlıcakla kucağına versinKizlar Gunaydinnnn
@partemorall mapusa düştü diye bizde @puantiyeli_kelebek le bir olupppp sana karsiii savas actik dukancilar olarakNe yaptın çabuk söyle![]()
Menü guzel fistik afiyet olsunMenüm kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta ,domates ,peynir ,1 parça pastırma ,zeytin öğlen 4 tane minik asma sarması Bulgurlu, 2 kaşık patates salatası gezmeye gitmiştim sade Türk Kahvesi akşam kuru fasulye ,salata ve gelin turşusu herkese afiyet olsun kızlar spor yok![]()
Anneciignin ellerinden öperim kuzucumKızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın annemler geliyor akşama hazırlık yapıyorum![]()
Afiyet olsun canım sporunda çok güzelKahvaltımda
2 adet rafadan
1 yemek kaşığı pul biberli lor peyniri
1 bardak ayran
Öğlen
Kıymalı yumurta(1 adet yumurta)
1 bardak ayran
Akşam
Ciger
Yulaftan az parca ekmek
Ayran
Spor
30 dk zumba
20 dk yürüyüş
Ay sorma bende çok seviyorum sarmayı bugün bende yedim taze yapraklar ile sarılmışMenü bildirimi:
uyanınca form çaylardan içildi
SABAH: Kepekli yarım simit
1 kk peynir
7 zeytin
domates-salatalık
şekersiz çay
ARA: dondurma
1 saat sonra falanda form çaylardan içildi
ÖĞLE: 2 kaşık tavuk sote
10 sarma
1 kase yoğurt
AKŞAM: 2 kaşık tavuk sote
10 sarma
yarım haşlanmış patates
1 kase yoğurt
BUGÜN BİRAZ FAZLA KAÇIRDIĞIM DOĞRUDUR AMA SARMA OLUNCA DAYANAMIYORUM![]()
Ayağın Nasıl oldu canımkızlar geldiiiiiiiimm
dün uyudum da uyudum yazamadım.
şimdi menülerimi girip sayfaları okuyacağım tek tek![]()