Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Gunaydin kizceler, bu ara pek yazamadim acayip yogundum. Dun ofisten ciktim evi temizledim bugun de butun gun turkiye'dekilerin siparislerini almakla gecti. Ancak vaktim oldu menumu yazayim hemen

Sabah: etli sebzeli omlet, sutlu kahve
Aksam: tavuk sote, etli avokadolu salata

Spor yapacak vaktim olmadi ama butun gun bi yerlere yurumekle gecti sayilir. Yarin da ucagim var, pazar gecesi turkiye saatiyle 12'de kalkicak, pazartesiyi saliya baglayan gece 2 gibi izmirde olucam. Turkiye'deyken vaktim oldugunca yazarim, ama @puantiyeli_kelebek beni tarti gunlerinden izinli tutabilir misin 18 agustosa kadar acabaa:KK23: cunku evde tarti var ama dunyanin ilk tartisi yani, elektronik falan degil bi cikiyosun 50 gosteriyo bi daha cikiyosun 60=))

Maalesef yok :KK43: Evet okullar açılıcak bir de 11.sınıf oldum dershanem de var :KK43:

Anladim canim 1 ay spor salonunda yaparsin cok faryadasini gorecegin kesin canim sonra evde firsat buldukça yaparsın

Günaydın kızlar :KK200: Ben bu saate kadar hiç uyumadım uykum da yok :110: Tabii bugün öğlen 2 de uyandığım için de olabilir :63::p

Uykucu güzel 2 ye kadar uyudugun icinmis allahtan bence bugun hic uyuma ki aksam guzel bir uyku cekebilesin
canım aynen sebzede yine de tuz ihtiyacı oluyor galiba,aman bir tek tuzum kalsın o da nazarlık olsun n'apayım:KK48::nazar:
mantıyı da yememişsin,iradeni tebrik ediyorum canım.çarşamba harika sonuçlar göreceğiz:KK36:

Sagol canımcım tarti dün moralimi bozdu yatana kadarda açlık krizindeydim ama yasakli birsey yemedim carsamba tarti yine bana bir sürpriz yapar umarım

Gunaydin kizceler, bu ara pek yazamadim acayip yogundum. Dun ofisten ciktim evi temizledim bugun de butun gun turkiye'dekilerin siparislerini almakla gecti. Ancak vaktim oldu menumu yazayim hemen

Spor yapacak vaktim olmadi ama butun gun bi yerlere yurumekle gecti sayilir. Yarin da ucagim var, pazar gecesi turkiye saatiyle 12'de kalkicak, pazartesiyi saliya baglayan gece 2 gibi izmirde olucam. Turkiye'deyken vaktim oldugunca yazarim, ama @puantiyeli_kelebek beni tarti gunlerinden izinli tutabilir misin 18 agustosa kadar acabaa:KK23: cunku evde tarti var ama dunyanin ilk tartisi yani, elektronik falan degil bi cikiyosun 50 gosteriyo bi daha cikiyosun 60=))

Tamam canim izinli yazarız seni tartiyi düşünme sen ailenin yaninda olmanin keyfini cikar canim benim arada bizide unutma yaz ozleriz seni:)

ohh geliyor musun :) çok sevindim valla,rahatlarsın biraz.

Anladim canim 1 ay spor salonunda yaparsin cok faryadasini gorecegin kesin canim sonra evde firsat buldukça yaparsın

Uykucu güzel 2 ye kadar uyudugun icinmis allahtan bence bugun hic uyuma ki aksam guzel bir uyku cekebilesin

Sagol canımcım tarti dün moralimi bozdu yatana kadarda açlık krizindeydim ama yasakli birsey yemedim carsamba tarti yine bana bir sürpriz yapar umarım

Tamam canim izinli yazarız seni tartiyi düşünme sen ailenin yaninda olmanin keyfini cikar canim benim arada bizide unutma yaz ozleriz seni:)
canım bana da oluyor tartılar hep sürpriz yapıyor merak etme.düne göre bugün +400 gr çıktım ben de,çok bir şey yedim mi ya da yasaklı bir şey? hayır.ama tartı sürprizleri seviyor,ondan takılma:KK39:

Bende menümu yazayım bugün yine yeme krizlerindeyim yaaa

Sabah
Tavada yumurta
Peynir
7 zeytin

Ogle
Kavrulmus kiyma
Tursu
Ayran

Aksam
Lorlu maydanoz lu biber tursulu hindi fumeli tavada yumurta :)

Arada yeme krizine girdim

1 bardak ayran

2 kasik Maydanoz lu lor peyniri

Birkaç parca tavuk döner

Yoğurtlu dondurmamsi

Hala yiyesim var koşa koşa gidip yatayim:)
Afiyet olsun canım

Selamun aleykum kızlar
Napıyonuz nasılsınız
Size danışmak istediğim bir konu var sporla ilgili
Ben yürüyüş pilates leslie arasında bi plan program yapmak istiyorum nasıl yapayım sizce
Hangi günler kaçar dakika yapayım mesela

Hayırlısıyla kazasız belasız gel inşallah kuzum
Nerelere geleceksin Türkiye de
Var mı bi plan aklında

Back
X