Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Verdi bitanem pazartesu alicam baslicammm

Cok sekersin iyi olmana sevindimmm kuzum:KK200:

Sınırsız kuzum 1 cay bardagi yerim.cok seviyorum çünkü peynirlerden en cok loru seviyorum :kk77:
Üstüne yumurta falan kırınca da pek güzel oluyo dimi
Ayy bide yenice kahvaltı yaptım şu hale bak nasıl iştahla bahsediyorum yiyeceklerden:))

Günaydın güzel bayan
Ben kahvaltı yaptım çay muhabbet falan sonra size bi bakayım dedim
Neler yapıyorsun hazırlık olarak
Vişne aldım ayıkladım temizledim dolaba koydum ,patlıcan biber közleyip yine dolabıma koydum ,biber doldurdum dolaba koydum , patlıcan dildim ipe dizdim kurumaya bıraktım ,annemler bahçeden acı biber getirdiler turşu yaptım :hamarat:şimdilik bu kadar haftaya menemenlik domates yapıcam :eek:

Cok tesekkurler canim yazmaz olur muyum hiiiiic=) fotograf bilem atarim size=)

Bekliyoruz:)

canım bana da oluyor tartılar hep sürpriz yapıyor merak etme.düne göre bugün +400 gr çıktım ben de,çok bir şey yedim mi ya da yasaklı bir şey? hayır.ama tartı sürprizleri seviyor,ondan takılma:KK39:

Tatli surpriz yapsin yeterki basim üstüne :) sagol canım moral verdin;)
Kızlar günaydın nasılsınız neler yapıyorsunuz bende yavaştan kışlık hazırlığı yapıyorum

Annen gitti mi canim yoksa odami yardim edecek bizlede paylas hazirliklari olur mu fikir olsun
Selamun aleykum kızlar
Napıyonuz nasılsınız
Size danışmak istediğim bir konu var sporla ilgili
Ben yürüyüş pilates leslie arasında bi plan program yapmak istiyorum nasıl yapayım sizce
Hangi günler kaçar dakika yapayım mesela

Neden jillian yapmıyorsun canim leslie yerine tam sana göre bence ucunu yada dordunu farkli gunlerde yap
Keaira lashea bak bide 5 mil walk 1 saat 10 dk sürüyor harika butun vucut calisiyor Birde Bob harper a bak onunda 1 saatlik videolari var cardio bence haftanin 2 gunu de es vermelisin hafta sonlari mesela

Vişne aldım ayıkladım temizledim dolaba koydum ,patlıcan biber közleyip yine dolabıma koydum ,biber doldurdum dolaba koydum , patlıcan dildim ipe dizdim kurumaya bıraktım ,annemler bahçeden acı biber getirdiler turşu yaptım :hamarat:şimdilik bu kadar haftaya menemenlik domates yapıcam :eek:

Ohh afiyet olsun ben resimde istemistim ama :)) biberleri dolma mi yaptin kendine etli yapsaydin 3 er tane posetleseydin acil zamanlar icin pirincsiz

Kuzum ya bende oyle seyler yapmak istiyorum nasil yapıcam sen kolaylik olsun diyemi yaptın mesala domatesi patlicani alip dograyip direk islemsiz mi atiyosun

Buarada cok hamaratsinn kuzum :hamarat:

Üstüne yumurta falan kırınca da pek güzel oluyo dimi
Ayy bide yenice kahvaltı yaptım şu hale bak nasıl iştahla bahsediyorum yiyeceklerden:))
Kuzum bugun üstüne yumurta kirdimmmm sanki yanimdaydinn bildin kuzum:kk77:

Kuzum incecik hatunsunnn sen uzme kendini sen mutlu sona ulasmissin darisi bize fistik:KK50:

Gunaydin kizceler, bu ara pek yazamadim acayip yogundum. Dun ofisten ciktim evi temizledim bugun de butun gun turkiye'dekilerin siparislerini almakla gecti. Ancak vaktim oldu menumu yazayim hemen

Sabah: etli sebzeli omlet, sutlu kahve
Aksam: tavuk sote, etli avokadolu salata

Spor yapacak vaktim olmadi ama butun gun bi yerlere yurumekle gecti sayilir. Yarin da ucagim var, pazar gecesi turkiye saatiyle 12'de kalkicak, pazartesiyi saliya baglayan gece 2 gibi izmirde olucam. Turkiye'deyken vaktim oldugunca yazarim, ama @puantiyeli_kelebek beni tarti gunlerinden izinli tutabilir misin 18 agustosa kadar acabaa:KK23: cunku evde tarti var ama dunyanin ilk tartisi yani, elektronik falan degil bi cikiyosun 50 gosteriyo bi daha cikiyosun 60=))
İyi tatiller fıstık ;) Bol bol eğlen, gez :KK36:

Uykucu güzel 2 ye kadar uyudugun icinmis allahtan bence bugun hic uyuma ki aksam guzel bir uyku cekebilesin
Düğün gecesi 4 te yatınca bir de tüm gece hiç yerimde durmadığım için 2 de uyanmıştım :-) 7 den sonra taktım uyku gözlüklerini uyumuşum 2 saat ama akşama uyurum heralde artık canım :KK39:

Selamun aleykum kızlar
Napıyonuz nasılsınız
Size danışmak istediğim bir konu var sporla ilgili
Ben yürüyüş pilates leslie arasında bi plan program yapmak istiyorum nasıl yapayım sizce
Hangi günler kaçar dakika yapayım mesela
Bir düşüniyim bunu yazıcam sonra :KK48: Kuzu ben sana şeyi sorucam hep unutuyorum :KK23: Pilatesin etkisini başladıktan ne kadar sonra gördün ?

canım ben de yazılacağım bu hafta spor salonuna artık iyileştim de.ve 1 aylık olana yazılacağım,sonra benim de yoğunluğum başlıyor.kesinlikle 1 ay bile çok fark eder canım,zaten haftanın 5 günü gideriz.

Anladim canim 1 ay spor salonunda yaparsin cok faryadasini gorecegin kesin canim sonra evde firsat buldukça yaparsın

koza16 koza16 canım benim bence imkanin varsa gitmeselisin spor salonuna:KK66:

Ben hiç tereddüt etmez giderdim ölçülerde çok büyük fark olacaktır

Ayy kızlar tam gitmeme kararı almıştım hepiniz git deyince yine kararsız kaldım :KK17::KK17: 22 Ağustos'ta da dershanem başlıycak çünkü haftada kaç gün nasıl olucak bilmiyorum o yüzden de kararsız kaldım :mad: Off nabıcam ya :KK61::KK61:

Ohh afiyet olsun ben resimde istemistim ama :)) biberleri dolma mi yaptin kendine etli yapsaydin 3 er tane posetleseydin acil zamanlar icin pirincsiz
Ay hiç aklıma gelmedi Canım resim neyse domates yapıcak olursam atarım annemler ile aynı şehirdeyiz Canım aramızda 20 dk yürüme ile biberleri dolma yaptım ay aklıma hiç kıyma gelmedi dur kendimide alayım yapayım sagol Canım söylediğin için:KK200::KK200::KK200:

Back
X