- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 36
Çok şükür atlattık hatta nasıl dua ettiysek aynı yere atandık1 yıl çok uzun hakikaten,ama gerçek aşk demek ki sizin atlattınız o günleri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür atlattık hatta nasıl dua ettiysek aynı yere atandık1 yıl çok uzun hakikaten,ama gerçek aşk demek ki sizin atlattınız o günleri![]()
Üstüne yumurta falan kırınca da pek güzel oluyo dimiVerdi bitanem pazartesu alicam baslicammm
Cok sekersin iyi olmana sevindimmm kuzum
Sınırsız kuzum 1 cay bardagi yerim.cok seviyorum çünkü peynirlerden en cok loru seviyorum![]()
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin biran önce inşaallah:))bamya candır.tatilde mikrop kapmıştı bebeğimin gözü canım iyileşirr gibiydi daha kötü oldu gittiğimiz 3. Doktor gözyaşı kanalları tıkalı olduğundan atamıyor mikrobu
Ben hiç tereddüt etmez giderdim ölçülerde çok büyük fark olacaktırYaaaa kızlar yine aynı konudan dertliyim1 ay spor salonuna gitmeli miyim çok kararsızım
1 ayda ne kadar etki eder onu da bilmiyorum
Fikirlerinize ihtiyacım var
![]()
@puantiyeli_kelebek kuzum 1 kase yogurtla 1 yemek kasigi yulaf kepegimi yedim
Yarim kasiklada onletin icine kattim ondan az demistim kuzucum
Buadada gunaydinnn prenses![]()
Vişne aldım ayıkladım temizledim dolaba koydum ,patlıcan biber közleyip yine dolabıma koydum ,biber doldurdum dolaba koydum , patlıcan dildim ipe dizdim kurumaya bıraktım ,annemler bahçeden acı biber getirdiler turşu yaptımGünaydın güzel bayan
Ben kahvaltı yaptım çay muhabbet falan sonra size bi bakayım dedim
Neler yapıyorsun hazırlık olarak
Cok tesekkurler canim yazmaz olur muyum hiiiiic=) fotograf bilem atarim size=)
canım bana da oluyor tartılar hep sürpriz yapıyor merak etme.düne göre bugün +400 gr çıktım ben de,çok bir şey yedim mi ya da yasaklı bir şey? hayır.ama tartı sürprizleri seviyor,ondan takılma![]()
Kızlar günaydın nasılsınız neler yapıyorsunuz bende yavaştan kışlık hazırlığı yapıyorum
Selamun aleykum kızlar
Napıyonuz nasılsınız
Size danışmak istediğim bir konu var sporla ilgili
Ben yürüyüş pilates leslie arasında bi plan program yapmak istiyorum nasıl yapayım sizce
Hangi günler kaçar dakika yapayım mesela
Vişne aldım ayıkladım temizledim dolaba koydum ,patlıcan biber közleyip yine dolabıma koydum ,biber doldurdum dolaba koydum , patlıcan dildim ipe dizdim kurumaya bıraktım ,annemler bahçeden acı biber getirdiler turşu yaptımşimdilik bu kadar haftaya menemenlik domates yapıcam
![]()
Kuzum ya bende oyle seyler yapmak istiyorum nasil yapıcam sen kolaylik olsun diyemi yaptın mesala domatesi patlicani alip dograyip direk islemsiz mi atiyosunVişne aldım ayıkladım temizledim dolaba koydum ,patlıcan biber közleyip yine dolabıma koydum ,biber doldurdum dolaba koydum , patlıcan dildim ipe dizdim kurumaya bıraktım ,annemler bahçeden acı biber getirdiler turşu yaptımşimdilik bu kadar haftaya menemenlik domates yapıcam
![]()
Kuzum bugun üstüne yumurta kirdimmmm sanki yanimdaydinn bildin kuzumÜstüne yumurta falan kırınca da pek güzel oluyo dimi
Ayy bide yenice kahvaltı yaptım şu hale bak nasıl iştahla bahsediyorum yiyeceklerden:))
Çok sukur ALLAH gönlünüze göre vermis kuzumÇok şükür atlattık hatta nasıl dua ettiysek aynı yere atandık![]()
İyi tatiller fıstıkGunaydin kizceler, bu ara pek yazamadim acayip yogundum. Dun ofisten ciktim evi temizledim bugun de butun gun turkiye'dekilerin siparislerini almakla gecti. Ancak vaktim oldu menumu yazayim hemen
Sabah: etli sebzeli omlet, sutlu kahve
Aksam: tavuk sote, etli avokadolu salata
Spor yapacak vaktim olmadi ama butun gun bi yerlere yurumekle gecti sayilir. Yarin da ucagim var, pazar gecesi turkiye saatiyle 12'de kalkicak, pazartesiyi saliya baglayan gece 2 gibi izmirde olucam. Turkiye'deyken vaktim oldugunca yazarim, ama @puantiyeli_kelebek beni tarti gunlerinden izinli tutabilir misin 18 agustosa kadar acabaacunku evde tarti var ama dunyanin ilk tartisi yani, elektronik falan degil bi cikiyosun 50 gosteriyo bi daha cikiyosun 60=))
Düğün gecesi 4 te yatınca bir de tüm gece hiç yerimde durmadığım için 2 de uyanmıştımUykucu güzel 2 ye kadar uyudugun icinmis allahtan bence bugun hic uyuma ki aksam guzel bir uyku cekebilesin
Kolay gelsin canımKızlar günaydın nasılsınız neler yapıyorsunuz bende yavaştan kışlık hazırlığı yapıyorum
Bir düşüniyim bunu yazıcam sonraSelamun aleykum kızlar
Napıyonuz nasılsınız
Size danışmak istediğim bir konu var sporla ilgili
Ben yürüyüş pilates leslie arasında bi plan program yapmak istiyorum nasıl yapayım sizce
Hangi günler kaçar dakika yapayım mesela
Çok güzel bir gelin olucaksın canım senÇok şükür atlattık hatta nasıl dua ettiysek aynı yere atandık![]()
canım ben de yazılacağım bu hafta spor salonuna artık iyileştim de.ve 1 aylık olana yazılacağım,sonra benim de yoğunluğum başlıyor.kesinlikle 1 ay bile çok fark eder canım,zaten haftanın 5 günü gideriz.
Anladim canim 1 ay spor salonunda yaparsin cok faryadasini gorecegin kesin canim sonra evde firsat buldukça yaparsın
Ben hiç tereddüt etmez giderdim ölçülerde çok büyük fark olacaktır
Hayırdır canım ?Kızlaaaaarrrrr![]()
Ay hiç aklıma gelmedi Canım resim neyse domates yapıcak olursam atarım annemler ile aynı şehirdeyiz Canım aramızda 20 dk yürüme ile biberleri dolma yaptım ay aklıma hiç kıyma gelmedi dur kendimide alayım yapayım sagol Canım söylediğin içinOhh afiyet olsun ben resimde istemistim ama :)) biberleri dolma mi yaptin kendine etli yapsaydin 3 er tane posetleseydin acil zamanlar icin pirincsiz