• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kızlar menümu verip kuzenimin Kınasina gitcem Yeme faslini bitirdim öğlen 2 haşlanmış yumurta 1 salata 1 domates 1 bardak ayran arada 2 fincan şekersiz kahve 1 dilim m karpuz ve yanına miyavsunun tavsiyesiyle yarım kase yoğurt şimdide 1 tabak marul salata ve domatesten oluşan salata ve günü bitirdim kizlar

Mwnumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 5 zeytin

Ara: sek kahve 1 dilim bitter

Öğle : 1 kase çorba, 5 kaşık Kıymalı patlıcan y, 4 kaşık pilav(çok açikmistim:) )

Ara: , avuç çekirdek
Aksam 18.00: 1 kase Kabaklı Havuçlu sebze çorbası, 4 kaşık yogurt
Ara: Türk Kahvesi bitki çayı soda
2.5 litre su

Bugün ki menüm kahvaltım gec oldu yoğundum saat 11.30 : yarım avakodolu domates ezmesi,taze barbunya haşlanmış ,zeytin ,salatalık kurutulmuş demleme nane çayı ,çiğ kuruyemiş leptinin 9 saat akşam yemeğim 20.00: etli türlü yanında ,salata ,çiğ kabak Çekirdeği @puantiyeli_kelebek dpor olarak 30 dk Kardio +30 dk ağırlık
Menüleriniz çok güzel kızlar

@Lost-dreams yeni okudum canim kusura bakma Allah yardımcınız olsun. Annen icin ve sizin icin cok zor bir durum hakkinizda Hayırlısı olsun canım benim

Screenshot_2016-09-28-22-33-02-1.webp

Geçen hafta 81.5
Bu hafta 81.6
+100 gr.
@puantiyeli_kelebek

100 grla kurtarmissin canim
Çok iyi o zaman iyi çıktıysa canım malesef eşimi bekliyorum zaten burada iş bulamadı gecen kış olduğu gibi gidecek memleketine yapıcak birşey yok

Hayirlisi olsun hakkinizda canim mecbur calisacak napsin
@puantiyeli_kelebek canım hazır konuya gelmişken ctesi-pazar eşim gelecek malum zaten onunla ilgilenmeyip buraya yazarsam bozuk atar çünkü KISKANIYOR sizleri anlatamam zaten dedi telefonunu elinden alıcam diye bana izin verir nmisin mümkün müdür o gidince gelirim

Tamam bu konuda seni anlıyorum canim esine zaman ayir iki gunlugune ;)
Kilo bildirimi unutmuşum
Enson 64.2 idi
Bu hafta 65.8
Fark 1.6 kilo geldi
@puantiyeli_kelebek

Başlangicin hayirli olsun tatil dönüşü ve taziye falan normal canim
Miyav_su Miyav_su . Teşekkür ederim

Fıstıklar artık dyt. İle birlikte ilerlemiyorum
Çünkü şehir değişikliği yapacagim malum

Free ozgur genç kiz:halay:

Bakarsin dahaiyi kilo verirsin kuzum hadi bakalim

Bugün ki menüm kahvaltım gec oldu yoğundum saat 11.30 : yarım avakodolu domates ezmesi,taze barbunya haşlanmış ,zeytin ,salatalık kurutulmuş demleme nane çayı ,çiğ kuruyemiş leptinin 9 saat akşam yemeğim 20.00: etli türlü yanında ,salata ,çiğ kabak Çekirdeği @puantiyeli_kelebek dpor olarak 30 dk Kardio +30 dk ağırlık

Harikasın canim

Back
X