• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Suratım şişmiş doktor kapıdan girince dedi gluten mi tükettin diye eşime foto attım şok attı bir daha yemeyi düşünmüyorum :KK61:ağladım zaten şimdi bir sonucum kalmış onu bekliyorum ve burada kahvaltılık hiçbirşey yok benim için :KK61:tost börek :ukala:

Vücudun sağlıksız hiçbir şeyi kabul etmiyor.
Çok zorlayıcı bir durum ancak güzel olan tarafı bu sayede hep sağlıklı besleneceksin :KK66::KK66::KK66:

Tahlillerde d vitamini eksik çıktı dvit verdi birde probiyotik beslenmemi tavsiye etti ev yoğurdu,kefir,turşu hap verdi birde bağırsak geçirgenliği gluten hassaslığı testi ve alerji testi yaptırmamı tavsiye etti kedi ,köpek toz ve güneşten uzak durmamı istedi birde rüzgardan yakında fanus içinde gezicem :KK12:

D vitaminide iyi gelir .
İdeal kilona inince birçok alerjin geçebilir canım.

Bu haftaki kilomu başlangıç kilon olarak kabul ediyorum canım. Verdiğin kilodan dolayı tebrik ediyorum harikasın :KK66:
Teşekkür ederim tamam canım :)
Sondan birincilik bende canım :KK43: ama bu hafta çok hirslandim inş haftaya güzel eksiler görürüz :KK66:

Hoş geldin canım, umarım hedefine kısa sürede ulasirsin. Oğlun için hayırlı yaşları olsun :KK66:

Sen de mi brutus :KK43: silkinme zamanı canım :KK66:

Canim kendi adıma pizzalar, börekler, asureler.... akşam yediğim ekmekler bana yaramadı :KK43:

Canim benim oğlan uykusuz bir çocuk bu aralar da geceleri öksürükten uyuyamiyir bende sersem gibi uykumu alamıyorum.

Tebrikler canım harika bir rakam :KK66:

Maalesef ki hastalığım biteli 3 4 gün oldu benim ki yanlış beslenmeden canım.
Teşekkürler:)
Fazla değil canım haftaya güzel olur inş

Tebrikler canım

bendensin canım haftaya güzel olur inş

Çok değil canım regl in de varmış haftaya iyi bir sonuç elde edersin

Tebrikler canım

Çok değil canım bu hafta hepimize ders olsun ve cok dikkat edelim

Başkan hepimizin toparlanmasi lazım kayinbabanda evlendi artık o sitresi de Attın yoluna devam et artık yaza ne kaldı şurda

Tebrikler canım az kalmış 2 haftaya görürsün 70 leri
Teşekkür ederim :)
Tebrikler :KK9::KK9::KK9:

Şuan aynı kilodayız :)
AA yetiştim mi :)
Evet cok güzel yarışalım mı napalım senle ;)
Mutlu yıllar oğluşuna,
Umarım doğum günü güzel geçer.
Çok teşekkür ederim canımm
Güzel geçti şükür :)

Teşekkür ederim tamam canım :)

Teşekkürler:)

Teşekkür ederim :)

AA yetiştim mi :)
Evet cok güzel yarışalım mı napalım senle :KK66:

Çok teşekkür ederim canımm
Güzel geçti şükür :)

Benimle yarışmak çok kolay, kaplumbağa hızında gittiğim için hemencecik geçersin beni :)

19 Ekim'de aynı kilodayız, bakalım yılbaşında kim önce olacak :)
20 Aralık kızımın doğum günü 1 yaşına gircek inşallah
Keşke 75 olsam ben yılbaşına
Hadi bakalım senin hedef kaç yılbaşına
İki öğün mü yiyorsun ?
menün sağlıklı ve hafif olmuş. Afiyet olsun.
Yok 3 öğün ama dün çarşıdaydım
Kahvaltımı yanıma aldığım halde yiyemedim

Back
X