• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canim niye öyle diyosun menülerin cok güzeldi bu hafta sorunun be bilmiyorum ama inş hallolur bizi bırakma lutfen
Canım iş stresi şu saçlarımın dökülmesi :KK42:sabah kalkamadım açlık şekerim 320 düşün sendeleyerek giyindim titriyordum zor geldim buraya :KK42:tartıya Bile bakmıyorum bilmiyorum Bile kilomu İnan önemli değil :KK42:

Dükkana bugün yine geç kaldım ve ben tartılmadım hepinizden özür dilerim bu aralar gerçekten çok çok kötüyüm kendimi veremiyorum bir türlü belli bir süre uzaklaşmak iyi geleceğine düşünüyorum hakkınızı helal edin bilmeden kırdığım insanlar varsa çok özür dilerim hep diyorum burası sanal ortam karşı tarafı tam tanımıyoruz
Selam fıstık hayırdır ne oldu ki çok kafaya herşeyi takıyorsun. Eşin de yanında yok buara onun da etkisi var bence Allah yardımcın olsun. Ama sen bizi bırakamzsın ya kıymazsın bize

Canım iş stresi şu saçlarımın dökülmesi :KK42:sabah kalkamadım açlık şekerim 320 düşün sendeleyerek giyindim titriyordum zor geldim buraya :KK42:tartıya Bile bakmıyorum bilmiyorum Bile kilomu İnan önemli değil :KK42:
Çokmuş canım ama stersten oluyor biliyorum benim babamda da var yemeyle alakası yok çok. E kötüysen gitmeseydin işe yani canından mı kıymetli

İnan merak etmiyorum niye böyle olduğumuda biliyorum çok mutsuzum saçlarım dökülüyor :KK42:yataktan zor uyandım açlık şekerim 320 düşün saçlarımı Bile taramıyorum buraya gelince arkadaş zorla tarartıyor :KK42:

Sağol canım ya çok stresliyim aşırı acayip oldum sabah bugün akşam olsun hemen :KK42:
canım benim stres yapma desemde zor kendimden biliyorum.
Rabbim feraha çıkarsın inşallah.

Pişman oldum sorma zaten fırtınada var olmazsa öğlen giderim duruma göre
Aynen canım ya aman yemişim işini mişini. Sonuçta senin işin kendi elinde hastaysan gitme yani bir şey olmaz. Ama kafana çok her şeyi takıyorsun ki böyle oluyor. Tek kalmamaya çalış evde belki sıkılıyorsun yapacak bişey yok nolacak düşünecen işte eşinin uzağa gitmesi hiç iyi olmadı senin için

Eklentiler

• IMG_9952.webp
    IMG_9952.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 39
Menüm
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı 1 has yumurta 2 kk peynir ve yeşillik
Ara sütlü kahve

Öğle 13.30: 5 köfte salata
Küçük kase yoğurt
Ara: Türk.Kahvesi 10 fındık 2 ceviz içi 1 k kayısı

Aksam 18.15: ton balıklı salata yoğurt