var mısınız yok musunuz?

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
Kızlar Merhaba,

daha once var mısınız yok musunuz a katılan ya da tanıdığı katılan var mı? biz mülakata çağırıldık ama bunu ıcın ta istanbula gitmem lazım nasıl oluyo bu iş gerçekten sıra gelmezse 3-5 ay orda bekler mıyım? bu insanların gerçekten ısı gucu yok orda mı takılıyor? işim olmasada otel falan masraf hep yani. bilgisi olan var mı?

Kızlar Merhaba,

daha once var mısınız yok musunuz a katılan ya da tanıdığı katılan var mı? biz mülakata çağırıldık ama bunu ıcın ta istanbula gitmem lazım nasıl oluyo bu iş gerçekten sıra gelmezse 3-5 ay orda bekler mıyım? bu insanların gerçekten ısı gucu yok orda mı takılıyor? işim olmasada otel falan masraf hep yani. bilgisi olan var mı?

Valla bende merak ediyorum o kadar insanin hic mi isi gucu yok o kadar zaman nasil kalabiliyorlar orada

Ben tercıh etmezdım esım basvuru yapmama bıle ızın vermezdı
Cok duydum mulakata gıdenı ama bızden kımse yarısmadı

çalışmıyorlarsa otel kıyafet hersey masraf yani aklım almadı :)
Otel sponsordur.:işsiz:
Kıyafet evden getiriyorlardır.:KK51:
Saç,makyaj zaten televizyon stüdyolarında milyon tane kuaför vardır.:süslü:

Fıtttırıt geçiyorlardır.:21:

NOT:Tamamen varsayımımdır...:spor:

Onlar gerçek mi yahu, hep merak etmişimdir. Kast falan olmasın? İşi gücü olan insan nasıl yapacak, sadece 1 akşam yarışıp dönme gibi değil çünkü. Bekliyorlar kutu açıyorlar falan, sıra gelince de yarışıyorlar. Benim gördüğüm bu.

daha mülakata gidiyorsun ama . bu sorularının cevabını orada alırsın. gidersin sana kazandığın parayla napacaksın diye sorarlar. sonra haber veririz derler. sende merak ettiklerini sorarsın orada. kim milyoner olmak isterde böyleydi işleyişi

daha mülakata gidiyorsun ama . bu sorularının cevabını orada alırsın. gidersin sana kazandığın parayla napacaksın diye sorarlar. sonra haber veririz derler. sende merak ettiklerini sorarsın orada. kim milyoner olmak isterde böyleydi işleyişi
İnternet basvurusunda sordulaf onu cevapladım mülaktta cevaplarlar ama izmirdeyim bilen varsa bana uymazsa hiç istanbula gitmemem lüzum yok

cok saçmaymış uzak mısın ist a kalacak yerin yok sanırım günlük gidiş dönüş mü yapsan değer mi bilemedim

cok saçmaymış uzak mısın ist a kalacak yerin yok sanırım günlük gidiş dönüş mü yapsan değer mi bilemedim
Bi haftasonu için otelde kalmak sorun değilde ucak bıleti nerden baksankz 200 lira. Sonuc olaral 5 ay bize bağlı burda kalcakson derlerse paramı havaya sacmıs olurum

Ben gittim mulakata. Cagirildiginiz gün gitmeniz gerek. Mulakat yapiliyor sonrasinda programı izlemek icin studyoya aliniyorsunuz. Benim gittiğim program saat sabah 4 te bitmisti. Sonra servisler var uygun yerlere birakiyorlar. Gelirken konaklamak icin yer ayarlarsaniz iyi olur.

Ben gittim mulakata. Cagirildiginiz gün gitmeniz gerek. Mulakat yapiliyor sonrasinda programı izlemek icin studyoya aliniyorsunuz. Benim gittiğim program saat sabah 4 te bitmisti. Sonra servisler var uygun yerlere birakiyorlar. Gelirken konaklamak icin yer ayarlarsaniz iyi olur.
Aa sahane pekş bu bekleme işinden bahaediyorlar mı? Yarısma tarihi nezaman olucak falan

Back
X