Var msn Yok musun - Show Tv

yok canim kutusundan 500.000 TL degil sadece 500 TL cikti yani mavi yerimseniben

aklım 500 binde görüyomusunkaydirigubbakcemile3
ucuz kurtulmuş o zaman

ya bide neden yarışan yarışmacıları tekrar yarıştırıyolar anlamıyorum, yeni insanlara şans verseler ya:hulya:

yarışmacı keyfine göre hareket edince birde zararlı çıkınca kemal ve diğerleri parayı kendileri kaybetmiş gibi bağırmaları ağlamaları beni öldürecek akannehir

ülkühan kırdı rekoru valla, aldı 500 bini, sarı çıkmayınca kaçırdı sanmıştım

Son düzenleme:
Chess senin yorumundan sonra nerdeyse birakiyordum seyretmeyi,kazanamadi diye.Valla ben bile soktayimalkisalkisalkis

Chess senin yorumundan sonra nerdeyse birakiyordum seyretmeyi,kazanamadi diye.Valla ben bile soktayimalkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 valla canım iki 500 kalmayınca gene alamıcaklar herhalde diye düşündüm
iyi oldu ama en azından ihtiyacı olan birine gitti, az daha varım diyodu ama:hulya:

:teytey::teytey: :sm_cool::sm_cool::dance: çok sevinçliyim ya sanki kendim kazanmış gibi o kadar mutlu oldum ki....
hem düzgün bir insan hem aileside var hemde çooook sevindim yaa 500 verdiğimize... yaşasın...bende şimdi izledim ve hemen annemi aradım onlar bile şaşırdı...çoook güzellllll olduuu
çoooook güzelll oldu...sonunda acun sözünü tutu yaşasınnnn.....hayatı kurtuldu adamın yaa..
yarın gazetelrde fulll manşetteeee........:sm_cool::sm_cool:​

valla ellerim titriyo o kadar mutlu oldum..bide 24 benim yaşım olan kutu şans getirsin dedim....ohhhhh çok şükür yaa verdik 500 bi hayat daha kurtuldu sıkıntıdan....:sm_cool::teytey::teytey::teytey:

ülkühan için çok sevindim bende vallahi. hayırlı olsun inşallahhhh

kaydirigubbakcemile3 valla canım iki 500 kalmayınca gene alamıcaklar herhalde diye düşündüm
iyi oldu ama en azından ihtiyacı olan birine gitti, az daha varım diyodu ama:hulya:

Evet ya.Hastaligini tam anlayamadim,beyninde tümör mü varmis?Ameliyat falan olmus galiba.En azindan sagligi icin kullanabilecek.Simdi kutlama var zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…