Var msn Yok musun - Show Tv

kutuda 500.000 olmadığı çok belli..
bence yayın hatası yaptı show tw..
çünkü yarının programını gösterirken hala bu yarışma görünüyor..
demek ki bu gece de 500.000 verilmedi ve devam etti yarışma..

500.000 alamazsa metin çok üzülür
ihtiyacıda varmış keşke kabul etseydi

yaklaşık 1 saat öncesine kadar heyecan ve keyifle izliyordum,taki yarının yayın akışını görene kadar..
sonucun apaçık çok önceden yansıtıldığı,anlaşıldığı üzere,
kutuda 500.000 yoktu ve kaybetti..

ayyy artık biri bulsunda kurtulalım
ama bana kızamyın ne olur yaa..
acunun eski macera yarışmaları buna beş basardı yani...sıktı artık
yeni açılımlar bekliyoruz acundan...

metin hiç üzülmedi yoksa banamı öyle geldi. üzülmüş numarası bile yapamadı

500.000 arttıkca yarışmanın düzmece olduğunu ele veriyolar halktan bi kaç kişi katılıyo onada zaten ordaki lavuklar müdahele ediyolar 300 500 tl alıp gidiyrdaki kutularda 23 tane 500.000 olsun bi tane 5 tl son ikiye öyle girer ve gene alamaz.Kaç program olmuş yuh artık yani.Ama göstermelik bi kere verecek tamam :1closedeyes:

gercekten ihtiyaci olan 225.000 TLyi alir gider,demekki o kadarda ihtiyaci yokmus,,,,,,,:1closedeyes:

ay akşam kafayı yedim ya adam resmen ünlü olacağım adım sanım duyulacak diye almadı 112 teklifi ya 200 tl mahkum oldu.metin kendi kaşındığı için fazla üzülmedim.ayrıca nilgünün dediklerine çok hak verdim.o kadar borcu varken o rekor kırma telaşındaydı.oraya oturanların nedense beyni duruyo...bu arada nursele çok sinir Çok üzgünüm çoook oldum...adamın beynini karıştırdılar 500 sana yakışır diye diye.:umursamaz:.

bu yarışma bitecek bitmeye yakın suyu da çıkdı...kimseye hoopp kolayla vermezler 500 felan...
yarışmacılar ayrı bir havaya girdi resmen...hele hakan ve yanındaki kıza sinir oluyorum...
bu kız iyice şımardı hele mıy mıylayarak konuşmaları yokmuakannehir

hiç sorma ya tam bir delii. ne tuhaf kız ya çok aşırı şımarık.anaya babaya bak bide kıza bak..ama abisi çok yakuşuklu..kaslı maslı..kaydirigubbakcemile3 sedanın kötü konuşmasındaki en büyük etkende marmara üniversitesi almanca öğretmenliği okuyor ve almanya doğumlu..sanırım ondan bir konuşma bozukluğu güçlüğü çekiyor..ı..bu arada 1987 doğumlu..

bu arada acunun beyaza yazdığı mektuba çok güldüm ya bütün sülaleyi yazmış..ayrıca beyazda lafı iyi koymuş..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…