Var msn Yok musun - Show Tv

çok çok çokkkkkk sevindim....başında da demiştim kazanırsa ülkühan kazansın başkası kazanmasın...gerçekten de o kazandı....

bende bu güne kadar bir tek ülkühan için dua etmiştim alsın diye... cok sevindim bendeeee

Yarışan kişiler tekrar yarışıyor.128 bin teklifi elinin tersiyle itiyor ki o paraylada haydi haydi bi iş kurulabilirdi.Acun herkese fikrini soruyor.Herkes kıllanmaya başlamışken 500ü verip kurtuluyor.Süper valla kaydirigubbakcemile5

ülkühanin 500 bin lira kazanmasina coooook sevindim...en cok o hakediyordu zaten..:lepi:hihoyyyt:teytey::hooray::dance:

yarışanların bir daha yarışıyor olmaları,beşyüzbinlerin olağandan dahada artması falanı filanı,yarışmanın konsepti çoktan raydan çıktı...
alan kişiye hayırlı olsun beşyüz bin...
ama eskiye nazaran yarışmanın hiç tadı kalmadı ne yazık ki...

ohhn be sonunda bitti bu çilemiz ne zaman tv açsam aynı hal aynı konuşmalar
acun bir yenilensin de öyle gelsin artık ekrana:))

hamdi çıktımı ekrana inş parayı iyi değerlendirir

evlenip aile kurcakmış...6ayda bir kontrolüm var ölümle burun burunayıom diye evlenmek istememiş..ama param olursa en azından eşimin,çocuklarımın geleceğini sağlama alırım dedi... o kadar mutlu oldum ki ülkühanın almasına....bi önceki yarışmadan kazandığı 50000 ameliyatına yetmemiş...yarışmadan sonra tekrar bir beyin ameliyatı geçirmiş....

kıyamam ben ona yaaaaamafoldumbentam da hakeden adam gibi bir adama çıktı para onun kadar sevindimopuyorumnanaktanallah şifalar uzun ömürler versin inşllh tüm hastalaramafoldumben:Saruboceq:

nesi varmış ki ülkühanın ben izlemedim
ama sevindim onun almasına

benim gibi dün izleyemeyenlerrrrrrrrrrrrrrrr... show u açın.tekrar veriyo

Hemşehrime çıkması ayrı bir sevindirdi beni, parayı iyi değerlendireceğine eminim çünkü o bir Kayserili yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…