öncelikle hertürlü yolu denedim ne yolu diye soruyosunuz duyar gibiyim kaydirigubbakcemile3
birincisi, azaltarak bırakmaya çalıştım evet evet ilk bunu denedim işte mesela bugün 3 tane içicem ama kızlar o sigaralar bana daha anlamlı gelmeye başladı :1closedeyes: içicem şu saatte ve rahatlıcam ohh yapçam falan diyodum bu yöntem benim işime yaramadı Çok üzgünüm çoook
gelelim ikinci yöntemime birden bırakıcam ha şimdi oldu diyordum bıraktım bitti gitti ama ben şimdi onun tadını güzel hatırlıyorum ahh yemekten sonra olcaktı şöyle olcaktı süper giderdi falan krizlere giriyordum niye bırakmadan önce çok güzel tadını hatırlıyorum buda olmadı Çok üzgünüm çoook
herkesin verdiği tavsiyeleri böylelikle denedim.. birgün gittim markete sabah en sevdiğim sigarayı aldım eve geldim bitane içtim ohhh süperdi dedim kendi kendime ben senden de iğrenebilirim aldım peşpeşe 4 tane falan içtim midem zaten kazan gibi olmaya başladı istemiyorum içmek ama zorla içiriyorum kendime neden tiksincem böylede olmaz dedim kültablasını koydum önüme peşpeşe yaktım sigaraları yanıo vaziyette biyandanda zorla içiyorum gözümden yaşlar gelio ama içicem hani ben seviorum ya sigara içmeyi al böylede içerim neyse kızıldereliler gibi dumanla mesajlaşıyorum sanki birden 15 tane sigara yanıo çayda var yanımda güzel gider ya ikisi birlikte neyse bitti sigaralar bir saatte ben bundan kurtuldum bi kokladım kendimi leşş hep böyle mi kokuyodum hemen girdim duşa çıktıktan sonra ohhh dedim asıl hayat böyle güzelmiş ve birdaha canım sigara çekmedi