var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

ErreS

"вι̇тмeyeɴι&
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
3.475
0
356
Diğer
Hepiniz topiğime hoş geldiniz çeyizdaşlarım :)

Daha önce çeyiz başlığı altında pek çok topic açıldı bugüne değin, ben ise onların aralarında kendime uygun ve aklımdaki soru işaretlerinin yanıtlarını ararken her seferinde kayboluverdim akıp akıp giden sayfalar arasında.Bu yüzden bende bu topikte almayı düşündüğünüz ya da alıpta değiştirmek istediğiniz ,kararsız kalıp fikirlere ihtiyaç duyduğunuz ürünleri resimli olarak paylasıp fikir alışverişinde bulunmak istedim.En azından düşündüğümüz parçanın ya da değiştirmek istedğimizde olabilir resim koyar ve sadece onunla ilgili yorumlaşabilirsek ve bu topiği sadece bu amaç için kullanırsak ben ve benim gibi olanlarda faydalanmış olup , bu tarz fikirler için her gün yeni konularda açılmamış bizim kafalardada balonlar uçuşmamış olur :)Şimdiden çeyizleriniz ve fikirlerinizin hayırlı olması dileğiyle;
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyerek açılışı yapıyorum .

Son düzenleme:

iLk olarak kafamın karıştığı için bu takımla ilgili fikir almak istiyorum sizden.6 ay kadar önce çeyiz seti kampanyası ile aldım bu takımı o zaman fazla seçeneğim olmadığı için bunu seçtim .Şimdi başka modelleri gördükçe hevesim kaçıyor sanki.sizde bu takım nasıl değiştirmeye değer mi ?

Açıkçası ben beğenmedim ben böyle geometrik desenlerden genel olarak hoşlanmam çünkü onunlada alakalı olabilir,ama değiştirilcek kadar kötü görünmüyor

Açıkçası ben beğenmedim ben böyle geometrik desenlerden genel olarak hoşlanmam çünkü onunlada alakalı olabilir,ama değiştirilcek kadar kötü görünmüyor

Canim yorumun icin cok cok tesekkur ederim. Aldigim yerden belki karacanin ya da kabul ederlerse farkli markanin takimini alabilirim. Bilemedim ne yapsam

Değiştirme şansın varsa değiştir derim ben.

ooooo ablam
hayrılı ugurlu olsun

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun başlığın. Değiştirme şansın varsa bence değiştir. Çooook daha sade bir model alabilirsin ki bence misafir yemek takımında sade modeller daha şık duruyor. Desen ve renk tonu fazla olunca bir de içine yemek konulduğunda karmakarışık bir görüntü ortaya çıkabilir. Yine de sen bilirsin.

canım başlığın hayırlı olsun ama " fikirleşme " kelimesi çok garip olmuş türkçeyi düzgün kullanalım ama dimi :))

ooooo ablam
hayrılı ugurlu olsun
Canimsin sag ol
canım başlığın hayırlı olsun ama " fikirleşme " kelimesi çok garip olmuş türkçeyi düzgün kullanalım ama dimi :))
Dilegin icin cok tesekkur ederim ama Nesi nahos anlamadim turkceyi yanlis kullandigimi dusundurecek kadar ? Canim ilk defa duyduysan ankamini soyle paylasayim Fikirleşmenin anlamı, Fikirleşmek nedir, Fikirleşmek ne demek, Fikirleşmenin manası, Fikirleşmenin anlamı | AnlamBilim.NET bakabilirsin turkcemizde var yani canim. O katledenlere basta ben karsiyim merak etme :)

Ya hani secmem gerekn modeller arasinda en agari buydu. Karmakarisik cicekli karisik desenli takimlardan hoslanmiyorum bnde bunu almistim. Yorumlar icin cok tesekkur ederim. Kafamda netlesiyor

Telefondan yaziyorum kusura bakmayin

Son düzenleme:
bence değiştirme erres bunu günlük kullanırsın başka bir tane alırsın öyle değerlendir bence değiştirme değiştirirsen günlük kullnmak için bir daha alıcan bnm fikrim bu tabi sen bilirsin canm

çokta kötü değil aslında ama kafanda başka modeller varsa bence aldığın yere değiştirme önerisini sun derim kabul ederlerse değiştirirsin ki bence kabul ederler çünkü çeyiz satan mağazalar bu konularda anlayışlı bence

bide bu arada günlük kullanım için çok ayrıntısı var ve pahalı yani bence günlük kullanma derim

kızlar bende bu günlük yemek takımını çook beğenerek almıştım ama simdilerde pek içime sinmiyor o anki ruh halim nasılsıda aldım bilmiyorum ama şimdilerde içimi karartıyo

Eklentiler

• $0B3F431690B29_0_304x424.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 131
kızlar bende bu günlük yemek takımını çook beğenerek almıştım ama simdilerde pek içime sinmiyor o anki ruh halim nasılsıda aldım bilmiyorum ama şimdilerde içimi karartıyo

güzel aslında canım, fakat koyu renkli tercih etmezdim ben. bence masa örtüne şamdanınla aksesuarlarla o koyuluğu kapatabilirsin

bence değiştirme erres bunu günlük kullanırsın başka bir tane alırsın öyle değerlendir bence değiştirme değiştirirsen günlük kullnmak için bir daha alıcan bnm fikrim bu tabi sen bilirsin canm
canım günlük aldım ben işte ve diğer arkadasın dediği gibi günlük için çok parçası var

evkur tarzı biryerden aldım çeyiz seti olduğu için acaba diyorm ama konuşacağım bakalım ne diyecekler.tatlım ben misafirlik yemek takımının ağar olmasını günlük takımlarında renkli olmasından yanayım.rengarenk değilde hani desenleriyle renklendirme.
selam kızlar bende bu çatal bıçak takımını düşünüyorum. biçağı biraz farklı tereddütteyim oyzden, siz ne dersiniz?

Eki Görüntüle 516335
,
misafirlik içinse bence sade ve hoş tabi yemek takımlarını paylassaydın daha net yorum yapabilirdim

canım tabak takımımı aryıldızdan beğendim, ama nette fotoğrafını bulamadım. oda sade. misafir için düşünüyorum

bence değiştir.. bende önce bir takım aldım ve hiç içime sinmedi değiştirdim.. annem günlük kullan dedi bende ne yapıcam bukadar büyük bir takımı günlük diye düşündüm ve günlük kullanmaya bile beğenmedim hemde günlük kullanmaya pahalı bir takım oluyor..

canım tabak takımımı aryıldızdan beğendim, ama nette fotoğrafını bulamadım. oda sade. misafir için düşünüyorum
bnce kibar duruyor tercih edebilirsin canim

Yok ya gunluk kullanilmaz okadar parca. Karacadada guzel model yok ya. Olanlarda kare.yuvarlagin modasi gecmez ama larenin gecebilir. Ustelik koseleri cok cabuk kiriliyor ve masada yer kapliyor. Konusacagim bakalim baska markayla degistirir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…