bnce kibar duruyor tercih edebilirsin canim
Yok ya gunluk kullanilmaz okadar parca. Karacadada guzel model yok ya. Olanlarda kare.yuvarlagin modasi gecmez ama larenin gecebilir. Ustelik koseleri cok cabuk kiriliyor ve masada yer kapliyor. Konusacagim bakalim baska markayla degistirir mi
selam kızlar bende bu çatal bıçak takımını düşünüyorum. biçağı biraz farklı tereddütteyim oyzden, siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 516335
ben kare aldım canım.. önce yuvarlak almıştım sonra kare ile değiştirdim.. ama geçsin modeli turşumu yapıcam :)
sağol canım yardımcı olduğun için, bunu alayım ozaman :)
ben beğendim canım tabi senın içine sinmesi daha önemli başkasının düşüncesi değilde... sonuçta zevler farklıdır.. yemek takımın nasıl
güzelmiş canım seninkide güle güle kullan, porselenin nasıl?
çok şıkmış canım, güzel davetler seni bekliyor ozaman:)
karacanın esintileri var sanki, karacamıdır?
uzunda vaktimiz var :)
baya uğraştırmış ama değmiş canım. güzel günlerde kullanırsın inş.
zaten böyle yerlerde çalışanlar adama bi gaz veriyorlar bütün mağazayı alasın geliyor:)
ben oyüzden hep annemle çıkıyorum. o çok temkinlidir. 100 yere bakmadan almaz
selam kızlar bende bu çatal bıçak takımını düşünüyorum. biçağı biraz farklı tereddütteyim oyzden, siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 516335
Eki Görüntüle 516335
Eki Görüntüle 516335
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?