var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

ben kare aldım canım.. önce yuvarlak almıştım sonra kare ile değiştirdim.. ama geçsin modeli turşumu yapıcam :)

ben beğendim canım tabi senın içine sinmesi daha önemli başkasının düşüncesi değilde... sonuçta zevler farklıdır.. yemek takımın nasıl

yemek takımımda sade, kare uçları haff kavisli. desenli değil, bernardo tarzı diyeyim. ben çatal bıçak takımını beğendimde bıçak biraz farklı o kafamı karıştırdı canım

uzunda vaktimiz var :)

ben bir takım aldım.. şu çeyiz setleri oluyor ya onların içinden.. satıcı kadın ay çok güzel dedi durdu kanıma girdi.. eve geldim içime sinmiyor anneme diyemiyorum.. sonra annneme diyorum anne aldıklarımızı sen kullansan ben yenı alsam.. annem yok diyor napıcam ben onları.. hem ben beğenmedim onları diyor.. anne peki beğenmedıysen neden demedin dedim.. neyse gunluk kullan dedı gunlukte kullanmam dedım çok çirkin hiç tarzım değil hemde... sonra gittim aldığım yere konştum değiştirelim dediler.. tabi onlar evdekini almaya gelmiyorlar bırde onları oraya götürdük..

baya uğraştırmış ama değmiş canım. güzel günlerde kullanırsın inş.

zaten böyle yerlerde çalışanlar adama bi gaz veriyorlar bütün mağazayı alasın geliyor:)

ben oyüzden hep annemle çıkıyorum. o çok temkinlidir. 100 yere bakmadan almaz

işte bende ilkez almaya başlamıştım.. ama sonra gözüm açıldı..

selam kızlar bende bu çatal bıçak takımını düşünüyorum. biçağı biraz farklı tereddütteyim oyzden, siz ne dersiniz?

Eki Görüntüle 516335

yok tam tersi herkesin bıçağı çok hoşuna gidiyor, ben kullanıyorum hatta çok beğenildiği için espiri konusu oldu, içine sinerek alabilirsin. bıçak ters konulabildiği için bıçak standına da gerek kalıyo sofrada, masaörtüsü kirlenmiyor

merhaba kızlar benim yemek takımımın modeli bu, sizce nasıl güral porselen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…