- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
bence çok hoş ayrıca bıçağın şekline bayıldım markası ne acaba
canım günlük aldım ben işte ve diğer arkadasın dediği gibi günlük için çok parçası var
kahvaltı takımımda bu benim 2 takım aldım ben nasıl sizce
canm çok güzelmiş güzel günlerde kullan, ne kadara aldın ve nerden canm ?
orasıda öyle canm düşünmedim o açıdan hiç bnde cuma günü masa örtün ve peçetelerimi aldım bgünde diğerlerini alcam istediğim gibi yaptırdım çok sevdimmm
daha kahvaltı takımım var
kahvaltı takımımda bu benim 2 takım aldım ben nasıl sizce
kahvaltı takımınıda beğendim bn kahvalı takımının renkli olmasından yanayım .güle güle kullan canım
saol canımbnde renkli olmasndan ynaym çok içime sinmişti bu takım çok severek beğenerek aldım bunu seninkiler nerdee
BN Almadım tatlm daha kahvaltı takımımı. kisilik almayı düsünüyorum ben gerek yok çalışan insan olucam sürekli kullanmayacğm oyüzden.bende renkli istiyorum karacada beğenmiştim ama 400 küsürdü gerek yok okadarına ya bilmiyorum züccaciyecimden bakacağım bir ara:
öle deme tatlım ya bi izin günün olur kaynananlar toplaşır gelir bi oda insanbizim burda ölee sizin oraları blmym bizim burda kızım kahvaltıya gelcez 3 5 kişi der bi bakarsın o bu şu gelmiş ben o yüzden 2 takım aldım
gerek yok canım ya evde tabak mı yok .fuzuli geliyor bana evde koyacak yer kalmıyor vallahi
teşekkür ederim canım bizim burda tenekeciler diye bir mağaza var ordan aldım schafer bu bn 2 takım aldım.
320 tl bir takım ama ben 590 hallettm indirim yaptılar çok içime sindi benim
ana bzm kıza bak ew sahibi olmuşhyrlısı olsun bitanem ama bn sna kndi fikrimi söliimmi her zmn ilk olan göz nurun olur be alın terin o senn iiidir iidir değiştirme sn bunu
CANIMSIN sağ ol kuzum benim.annemde alınmış alınmıtır değiştirme diyor ya .bu takımda pek alın terim yok ama ilk çeyiz parçam.sence nasıl kötü mü peki ?
Bnce hçte kötü diil mesela bnmde yemek takımım tabağın kenarında gül var diğer yerlerdede iç içe kare deseni falan wr bnce geometrik desenn modası hç geçmz bnmde ilk çeyiz parçamdı çk sene olsu modası geçti ama bnde annenle aynı fikirdeyim alınmş alınmştır modası geçsede gözümün nuru o bnm:) hm ddğm gbi hçte kötü diil geometrik deseni sewiorm bn gayet geçerli bi model bnm zewkime göre!!!
ne kadar bu takımların fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?