Rahim filmi mi isteyecek acaba?Korkacak bişey yok gerekli bütün önlemlerini al.İnşallah bebeğine kavuşursun.iyi akşamlar hanımlar bn bir senedir evliyim ve çocuğum olmuyo .kaç doktora gittim ne yaptım doktor bir sorun olmadığını söyledi eşim sperm testi yaptırdı ve gayet iyi sonuç aldı bnde kan verdim ultrasyon yaptırdım ama hiç bişey yok temiz herşey bi sıkıntı yok ama tüplerine bakalım dedi bu ay ona gidicem ama çok korkuyorum nasıl gircem napcam bilmiyorum çok stresliyim .yardım edin bana lütfen
İnşlh olur sıkıntı yok dedi kaç doktora gittiysemArkadaşım da aynı senin gibiydi testlerde hiç sorun görünmedi iki sene olmadı stresten sanırım. Şu an iki çocugu var senin de olur sorun yoksa.
İnşlh çok teşekkürler ama randevu almaya gittigimde karanlık ve ürkütücü biyerdi ve çığlık sesleri vardı ondan sonra içinde bir korku oluştu korkuyorumRahim filmi mi isteyecek acaba?Korkacak bişey yok gerekli bütün önlemlerini al.İnşallah bebeğine kavuşursun.
İnşlh olur sıkıntı yok dedi kaç doktora gittiysem
Off öyle bir söylemişsin ki ben bile korktum.Yok korkacagin bir durum yok.Benim acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen nelerden geçtim bir bilsen.Ama çok şükür öyle acı falan çekmedim.Mesela rahim filminin çok ağrılı bir işlem olduğunu biliyordum ama hiç öyle değilmiş. Rahat geçti ve kısa sürdü. Bebek sahibi olmayı çok istiyorsan adımını at ve ilerle.Bir yıl da çok uzun bir zaman değil.İnşlh çok teşekkürler ama randevu almaya gittigimde karanlık ve ürkütücü biyerdi ve çığlık sesleri vardı ondan sonra içinde bir korku oluştu korkuyorum
İnşlh en kısa zamnda olur artık stresten kendimi kaybediyorum eşimle tartışmaya bŞlıyoruzCanım korkma
İnşallah bir bebeğin olur.. tedavin neyse ol gerisi Allah'a dua et..
rabbim büyük daha yeni evlisiniz olur elbet arkadaşım 2 senelik evliyken hamile kalmıştı:)
Rabbim sağlıkı bir şekilde büyütmek nasip etsin inşlh bnde öyle olurumBen ilacı bıraktım. 7.ay hamile kaldım. ilk 6 ay hep strestim. 7.ay dedim ki olursa olur, olmazsa doktora giderim. Bunu dediğim an kaldım. Düşünme, takma, üzülme...
Bn hiç hap fln içmiyorumBen ilacı bıraktım. 7.ay hamile kaldım. ilk 6 ay hep strestim. 7.ay dedim ki olursa olur, olmazsa doktora giderim. Bunu dediğim an kaldım. Düşünme, takma, üzülme...
Ben hemen bebek istemedim. şimdi 2 yaşına gelmek üzere olan bir prenses... Darısı başına inşallah...Bn hiç hap fln içmiyorum
Ayy allhım bagışlasın inşlh dualarınıxda bize yer verin lütfenBen hemen bebek istemedim. şimdi 2 yaşına gelmek üzere olan bir prenses... Darısı başına inşallah...
Stres yaparsan hamilelik olmaz ki canımİnşlh en kısa zamnda olur artık stresten kendimi kaybediyorum eşimle tartışmaya bŞlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?