var yardım edermisin lütfen

Daha sadece 1 yıl olmuş neden hemen strese girdin ki. Olacağı varsa da stresten olmaz.

Arkadaşım da aynı senin gibiydi testlerde hiç sorun görünmedi iki sene olmadı stresten sanırım. Şu an iki çocugu var senin de olur sorun yoksa.
canım bak hormonlarla duygular doğru orantıda ilerler.bu aralar kitap oku yeni hobi edin biraz uzaklaştır kendini emin ol bebiş gelecektir o zaman...

Bu kadar stresle olacağı varsa da olmaz. Bir senede amma hırpalamışsınız kendinizi.

Bu kadar stresle olacağı varsa da olmaz. Bir senede amma hırpalamışsınız kendinizi.
Eşim çok etkiliyo bni 28 yaşında yaşıtlarına bakıp herkesin çocugu var diyince içimden iç gidiyo bn ona söylememeye çalışıyorum zaten kendim üzülüyorum ve oda öyle yapınca daha çok cnm sıkılıyo her gördügüm kıyafeti ayakkabıyı özenle bakıp bakıp geri bırakıyorum okadar zor bir durum ki

Tirotlerine baktır mutlaka

İnanmıyorum 28 yaşında mı? Çok geç kalmış neredeyse dede olmuş. Bu yaştan sonra çocuğu zor olur onun. Yaşıtları torun seviyor ayol...

Nefes terapisine gidin. Yumurtalıklarınıza oksijen göndermiyor olabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…