vardır yaşayan birileri muhakkak ...:(yorumlarınıza ihtiyacım var

hcrturk

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
42
0
6
Kocaeli
merhaba arkadaşlar,
aranızda yeniyim. daha doğrusu 9 aylık evliyim zaten. ben 15 nisandaki adetimden hemen sonra bebek yapma çalışmalarına başladık. ilk ilişkimden itibaren adet olacakmış gibi karnım belim ve bacaklarıma yayılan ağrılarla uğraşıyorum.kasığımın sol tarafına doğru batma ile beraber bir karın ağrısı. ve karnımda şişlik hissediyorum. ilk bir hafta kadar kabızlık vardı. göğüslerimde şişme ağrı hassasiyet pek yok. adetime 1 hafta daha var. ve ben dayanamayıp idrar testi yaptım. çıkmadı. sadece bu ağrılarla hamile olan varmı ...
bu arada bir sonraki adet tarihim 16 mayıs...1 haftam daha var ve karın ağrım devam diyor sadece.. yani yani benim 15 nisandaki adetim bitti ve hemen sonraki ilişkiden sonraki 18 gündür karın ağrısı bel ağrısı ve batmaları çekiyorum
ne dersiniz???yorumlarınıza ihtiyacım var

idrar testleri hemen çıkmaz adettinin geçmesi lazım testlerin doğru sonuç verebilmesi için ...

cnm hıç bellı olmaz çunku bu ağrılar adet ağrılarıla karıştırlabılıyor. bende adet dönemıme yakın sol tarafımda ağrı hıssettım baya bı ağrıdı o ay hamıle kalmışım. ama diğer ayda aynıydı o zaman adet oldum. bellı olmuyo yanı. adet gununun gecmesını beklemekten başka çaren yok
tek tavsıyem asla ılaç alma. çunku ne zaman yumurtladığın hıç bellı olmuyo bazen.
hadı hayırlı sonuçalara ınş

ilk gebelik ağrıları aynı adet ağrıları gibidir ayırt edemezsin onu... ne var benim akıntım çok gelmeye başlamıştı, göğüs damarların belirginleşiyor.. ama gebelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor

ama farklılık şu ben adetimin bittiği günden sonraki ilişkimden hemen sonra yani 18 gün boyunca adet ağrısı gibi ağrıları çektiğim.
dünki idrar testinden sonra benimde eşiminde biraz moralimiz bozuldu.

daha yeni başlamışsınz bebek calışmalarına.gebelik ve adet belirtileri birbirine cok benzer ve bu kadar erkenden belirti vereceeklerini sanmıyorum.9 ay boyunca nasıl korundunuz.cektiğin ağrılar biraz yumurtlama ağrısına benziyor ama 18 gün boyunca sürekli olması kafamı karıştırdı.yumurtlama günlerini ne ile takip ediyorsunz

yorum için teşekkür ederim öncelikle
doğal yöntemlerle korunduk. ilaç falan hiç kullanmadım.
sadece belirli aralıklarla düzenli bir şekilde adetten sonra haftada 2 kez falan ilişkide bulunduk. ama ilk ilişkiden itibaren dediğim ağrılar sancı ve batma şeklinde hep devam etti.

canım düzenli adet oluyor musun bilmiyorum ama yumurtlama günlerini bi şekilde takip etmen güzel olur mesela ateş ölcme yöntemi var hem ucuz hem eğlenceli onu denemeni tavsiye ederim hem bat günü adet olup olmayacağında sabahtan öğrenmiş olabiliyorsun.bu ay il bebek denemeniz heyecandanda cok dinlemiş olabilirsin kendine dayanılmaz gibiyse bi doktora gözük derim http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...buraya-gelecek-o-kadar-2411.html#post30256283 ben sürekli bu topikteyim hamile kalmadn öncede burdaydım istersen sende katıl bize kafana ne takılırsa elimzden geldince yardımcı olurruz
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html istersen buraya da göz atabilirsin yumurtlama günlerini takip etmek icin.bu bebek işinde önemli olan yumurtlama günlerini iyi takip edebilmek ve o günleri kacırmamak

evet son 6 7 adetim düzenli gidiyor. 31 ila 32 gün aralıklarında olduğundan olduğum güne gün sayıları.

bu ateş ölçme yönteminde ilk düşüştemi ilişkide bulunmak gerekiyor acaba . yoksa ilk ciddi yükşeliştemi tam ayırd edemedim.
bir de benim karın ağrılarım öyle dayanılmaz değil ama sol taraftaki batma daha belirgin ve ara ara gaz sancısı gibi

Son düzenleme:

siz ateş öclmeye karar verdiyseniz o topikte bu kounda bütün sorularını yanıtlayaacak tecrübeli arkdşlar vardır ben bi ay kullandım dahada kullanmamıştım sanırsam düşüş olup ardından ani yükselme oldgu gün yumurtlanıyordu.öyle aklımda kaldı.biraz ingilizceniz varsa ateş grafiği yapabilrsinz bu yumurtlama gününü takib etmeyi bence hic ertelemeyin

Bu adet günümü beklememelimiyim . yoksa umarım olmam ama adet olursam sonra mı başlayayım. şimdi hamilelik varsa eğer diye söylüyorum...
ben çok mu pinpirikim ya

çıkmıyo cnm 1 gunluk bıle olsa kan testınde cıkar demışlerdı ama benım çıkmadı. aradan 15 gun gectı oyle oğrendım. hatta kan testı olumsuz cıktı dıye adacayı nane soğan ne bulduysam ıçmıştım adetım gelsın dıye. ALLAH kızımı korumuş:26:
adetın gececek başka caren yok gununu bekle

testi cok erken yapmssin cnm. sonucu yaniltici olur suan. benim idrar testi adetimden 1 gun once pozitifti ki ayni gun kanda sa cikmisti. biraz daha bekle canim.
bu arada o agrilarin gebelik kaynakli olmadigini dusunuyorum. yumyrtalikta kist yafa enfeksiyon varsa o nedenle de agrilar olur.

ilişkiden hemen sonraki gün veya haftada hamilelik belirtileri yaşamanız imkansız aslında çünkü o aşamada daha bebek rahimde bile olmuyor, spermin yumurtayı döllemesi bile 48 saat sürüyor.. regliniz geçtikten sonra tekrar test yapın bence :)

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaaarrrr bütün hissettiklerim doğruymuş Elhamdulillahh:):):) kan testi yaptım adetime 5 gün kala ve çıktııııı:):) Rabbim nazarlardan olumsuzluklardan korusunnn:):)

kızlaaaaaaaaaaarrrr bütün hissettiklerim doğruymuş Elhamdulillahh:):):) kan testi yaptım adetime 5 gün kala ve çıktııııı:):) Rabbim nazarlardan olumsuzluklardan korusunnn:):)

tebrik ederim. masallah
sonucunu yazdigin icin saol tatlum. sonra merak da kaliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…